Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 3
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Da Cris, la Mamagiuliei m-am gandit si eu. Ne mai "cunoastem" cat de cat de pe la mamici de ingerasi. Macar sa ma indrume putin. Am citit eu regulamentul, n-ar fi asa greu de facut. Singura "problemuta" este ca nu am scanner sa trimit ce mai cer ei pe acolo. Bine, documentele de la katteryna exista deja scanate si nu cred ca ar fi o problema sa mi le trimita pe mail sa fac dosarelul. Si ma gandeam, ca ar fi bine, daca mai poate cineva, sa ma ajute. Din simplul motiv ca de luni voi incepe munca si nu stiu daca voi putea fi toata ziua cu ochii pe subiect. Revin ca s-a trezit piciul Monica de Zgatie cu Blog Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Monica, ma ofer eu sa mai ajut cum si cand pot...ma contactezi pe mess cand ai nevoie de ceva...intre timp, maine dimineata o sa mai studiez si eu procedura, ca sa nu fiu in ceata totala...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
techila spune:
va salut fetelor,
felicitari pentru actiune, sigur o sa iasa bine. dat fiind ca sunt nepriceputa total la d-astea ce necesita butonat (blog, forum...), eu deja mi-am demarat ploile "pe teren", asa ca astept cuminte cont.
daca pot face ceva sa ajut, da-ti-mi mura-n gura si execut
succes!!
andrei si stefi intreaba: daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra?
moni_iulia spune:
Am trimis pe maill pozele pe care le mai aveam cu Raisa.
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
moni_iulia spune:
Si te ajut si eu ,Monica, cu subiectul la umanitare.
Mamica iubitoare de Tudor Mihai
anamaria1979 spune:
Buna seara si de la noi!
Din pacate eu nu sunt deloc priceputa asa ca astept si eu un pm cu mail si parola eventual. Gasesc acolo datele de cont ceva?
Alex (05.09.2009)
monica_dicut spune:
Deci, procedura nu este foarte grea. Tebuie trimis un mail cu povestea Raisei pe scurt, poveste ce va aparea pe prima pagina a subiectului. La aceasta atasam toate documentele doveditoare, diagnosticare, iesiri din spital, fise de tratament, tot ce se poate. Cred ca cel mai important document in prima faza este iesirea din spital, dupa nastere, sau de unde i s-a dat diagnosticul. Restul ced ca le putem trimite si pe parcurs, sau putem da direct linkul cu blogul, vedem. Pe langa toate astea, trebuie trimisa o declaatie pe proprie aspundere a celei care se ocupa de subiect (au fost destul de multe fraude la umanitare si a iesit cu scandaluri). Apoi trebuie si o poveste mai lunga (cae nu va fi publicata pe DC) care probabil trebuie sa contina cam toate prin cate a tecut mititica (spitalizari, urgente, sedinte de recuperare etc).
DUpa ce trimit toate astea trebuie sa ne rugam la Doamne Doamne sa ne accepte cazul la umanitare dar nu cred ca fie problema. DUpa ce bagam cazul la umanitare pasul urmator ce ne-ar putea ajuta ar fi sa intram si la Bazar ca se mai strang si de acolo banuti. Acolo trebuie sa ma edific putin ca e putin mai complicat cum se impart donatiile. Din cate inteleg sunt mai multe variante. Una ar fi sa se puna obiecte si sa se liciteze strict pentru cazul respectiv, si una cand banii de pe un produs merg cumva aleator, fara un beneficiar exact. Mai studiez problema.
Pentru mai multe detalii, cred ca va tebui sa o sacai putin pe katteryna. Bine, acum sa spuna si ea daca este de acord sa bagam cazul. Nu voi incepe nimic pana nu ne da ea ok-ul.
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
katteryna spune:
Buna fetelor! Ceea ce faceti, este pur si simplu minunat!
Am reusit sa creez contul paypal. Este deschis la Raiffeisen Bank RO84RZBR00000600004279006. Nu stiu ce alte date mai trebuie...Adresa mea de mail este stroe_ecaterina@yahoo.com si va las si nr. de telefon, in caz ca este necesar ceva si nu sunt pe forum 0768812611
RAISA MARIA
monica_dicut spune:
M-am exprimat ca o cizma si nici nu imi tasteaza r-ul idiotu de calculator. Ma scuzati. Sper ca ati inteles ce am vrut sa scriu
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
katteryna spune:
Monica, sigur ca sunt de acord! Pentru fetita mea trebuie sa incerc orice! Va multumesc din suflet pentru initiative si pentru tot ajutorul si pentru timpul pe care il petreceti in fata calculatorului pentru noi!
RAISA MARIA
mamideandrei spune:
fetelor, pur si simplu pentru voi toate, pentru mobilizare, pentru implicare, pentru dedicare! pentru ca nu ma pricep nici la bloguri si alte minuni, stau cumintica si astept nr de cont pentru donatii, apoi dau si eu sfoara-n tara! multi pentru trandafiras, iar pentru parintii ei multa putere , incredere si credinta in Dumnezeu, care le aseaza pe toate!!! sunteti in mele!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI