Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 2
vik-cj spune:
Fetelor
am trimis link-ul de la blog-ul Raisei la toate contactele mele de pe yahoo. Am trimis link-ul si la administratorul retelei de la univ sa il faca public miine (asta e procedeul ca sa nu fie tratat ca spam mesajul). Sper sa putem strange cat mai multi doritori de donat 2% de aici de la Cluj. Pana acum am sigure 6 persoane plus eu..
fetelor care au completat blog-ul...e super!
Sa spuneti ce mai pot sa fac...ar fi bine sa ne impartim un pic sarcinile.
Monica..ma gandeam la tine ca la sefa de la umanitare...doar esti "mama" odiseei noastre...
Sunteti minunate! Va !
Isabela Maria
cristina_ana spune:
Monica, mi se pare super ca vrei sa te ocupi de cazul Raisei la Umanitare. Am vazut ca sunt destul de multe lucruri de facut, si e minunat ca incerci sa iti gasesti timp pentru asta. Eu te-as sfatui sa iei legatura cu Mamagiuliei, este o tipa super (e moderator)!
Le felicit si pe celelalte fete care se implica activ in aceasta actiune!
Fetelor, eu zic ca pana nu ne da Katerina numarul de cont si celelalte date sa nu facem inca public blogul. Adica ar fi bine sa fie pus la punct inainte, ca poate sunt persoane care vor dori sa doneze si nu vor stii unde sa o faca.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
monica_dicut spune:
Da Cris, la Mamagiuliei m-am gandit si eu. Ne mai "cunoastem" cat de cat de pe la mamici de ingerasi. Macar sa ma indrume putin. Am citit eu regulamentul, n-ar fi asa greu de facut. Singura "problemuta" este ca nu am scanner sa trimit ce mai cer ei pe acolo. Bine, documentele de la katteryna exista deja scanate si nu cred ca ar fi o problema sa mi le trimita pe mail sa fac dosarelul.
Si ma gandeam, ca ar fi bine, daca mai poate cineva, sa ma ajute. Din simplul motiv ca de luni voi incepe munca si nu stiu daca voi putea fi toata ziua cu ochii pe subiect.
Revin ca s-a trezit piciul
Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Cristina si eu zic ca ne trebuie musai contul si datele de contact, inainte sa facem cat mai publica actiunea.
Monica eu te ajut cu drag.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Am intrat si eu sa zic sa punem linkul pe prima pagina, pentru ca vor fi multi care vor intra sa vada de ce am schimbat denumirea capitolului. Dar vad ca s-au gandit deja alte fete la asta.
Sper sa am timp acuma seara sa mai fac cate ceva pe blog. Va rog sa va dati cu parerea daca sunteti de acord sau nu.
- Mi se pare ca e mai usor de citit cu un font clasic, gen times new roman sau arial.
- as pune diacritice ca sa fie mai cursiv de citit si pentru neinitiatii in ale web-ului
- avem nevoie de toate pozele din document, pentru ca sunt unele frumoase de la terapie care lipsesc, si la fel lipsesc cele cu diploma centrului de la Constanta.
- Nu m-am uitat sa vad ce modificari ati mai facut la blog. PDF-ul am inteles ca l-ati pus si sub forma de pdf si sub forma de jpg. Vom pune taburi sus eventual cu link spre documente, ce ziceti? Ca la wordpress.
- Da, sunt de acord cu Cristina, blogul nu are rost sa-l facem public pana cand avem conturile si numerele de telefon. Pentru ca va parea un blog nereusit, un caz neserios, si lumea nu va mai intra a doua oara pe el ca sa vada numerele de cont. Eu zic ca putem avea putina rabdare.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
raluk16 spune:
Eu am pus diacritice. Ce fain a schimbat cineva poza de fundal!!!
O sa ma mai bag sa schimb ca aliniatele puse de mine au fost cu linie libera intre ele, iar restul sunt unul dupa altul. Si se repeta o poza.
Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samānta si care este pe fata īntregului pamānt, si orice pom, care are īn el rod cu samānta: aceasta sa fie hrana voastra."
happy_uka spune:
"Cineva" se retrage, ca sa nu ne incurcam in editari, modificari.
uka, pretena lu epi
alex25 spune:
Ce ma bucur ca atata lume incearca sa faca cate ceva.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
A, nu nu, nu cred ca ne incurcam, ca nu lucram pe aceleasi lucruri.
Si in plus eu inca sunt cam absenta de la calc ca ma calareste Alex... Deci go ahead.
raluk16 spune:
A, acuma vad ca iar e fara diacritice. Ai dreptate, nu putem lucra deodata. Dar nu-i stres, ca eu acum nu pot sta mult sa modific iar, ca nu ma lasa cineva, asa ca fa mai departe ce faceai.