Dovleceii veseli sunt alaturi de RAISA! (19)
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 am gasit si pt persoane juridice cum se procedeaza, dar trebuia facuta sponsorizare anul trecut si dedusa anul acesta din impozitul de plata...ca ma intrebase si mama pt firma lor, dar se pare ca e prea tarziu pt impozitul de pe anul trecut.. Uka, correct me if i'm wrong, pls.. de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Abia acum am vazut ce ma intrebasei
Nu gresesti, asa este ! Si mie imi pare rau ca nu am stiut mai devreme, de la cate firme am fi putut obtine acei 20%!
Avem deja 15 formulare completate , de la o firma din buc.
Inca nu le strangem, prietena mea spune ca mai sunt si intarziati
Si multumesc celor care spun ca le place blogul, dar contributia mea a fost minora.
crocomom
nici pe mada n-am pupat-o ieri...sunt varza
selen80 spune:
neatza!
cate o turceasca pt fiecare!
wow, ce veste buna de dimineatza asa! sper sa se adune cat mai repede toata suma, pentru absolut toate procedurile necesare!
acum am citit putin din urma si am vazut ca draga de Anomis e graviduta! felicitari mami , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
eu am trimis un mail colectiv cam la toti cunoscutii, dar voi mai "insista" si personal, pt ca altfel reactioneaza oamenii cand vorbesti direct cu ei...sper sa macar putin sa contribui si eu la fericirea familiei trandafirasului...
o zi frumoasa tuturor!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
lutoniana spune:
Va salut cu respect, am musafiri, sper ca va amintiti
Sunt modelul acela care nu as vrea sa plece dar din pacate se va intampla maine.
Din experienta mea pot sa spun legat de Paypal (am vazut ca a scris si Adina pe Facebook) ca cei care doresc sa faca o donatie au cont Paypal deci ies din discutie insa ca sa trimita cuiva banuti au nevoie de adresa de mail a destinatarului, atat.
Faptul ca la contul Katerynei este atasat un cont curent/normal sau clasic sau cum vreti sa-l numiti nu are nicio importanta. Ea va muta cand va considera necesar banii din Paypal in contul curent. Eu, ca donator nu am absolut nicio treaba cu acel cont de la banca. Acel cont nu e contul de Paypal.
Pentru restul actiunilor sunt foarte foarte impresionata. Mi-a placut la nebunie ce a scris sotul Ioanei, el oricum era foarte talentat si asta o stie toata lumea care citea blogul.
Am sa mai scriu, pana atunci va pup cu mare drag.
MangaGirl spune:
buna dimineata, voiam sa va zic experienta mea cu pay pal-ul in romania. Aveam legat de emailul meu un cont cu mastercard de la banca transilvania. nu e nici o problema sa fac plati, dar cand am vrut sa-mi transfer banii din pay pal in cont, nu am putut. am sunat la Luxemburg la pay pal si mi s-a spus ca nu au aranjament cu mastercardul si ca daca vreau sa-mi retrag banii trebuie sa am legat la ei un cont visa. asa ca am schimbat si am adaugat un cont visa de la ING si am transferat banii in 2-3 zile fara probleme. Voiam doar sa ii spun Katterynei in caz ca nu stie amanuntul asta. Nu stiu ce fel de cont card ai la banca ta...dar e bine sa verifici in caz ca ai nevoie de bani repede si se iveste o astfel de problema.
in rest, va pup. am trimis si eu la mama la farmacie blogul si astept sa le explic dupa amiaza cum se downloadeaza formularul. ar trebui sa vina ceva banuti si de acolo, ca farmacistele sunt platite bine
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
vias spune:
Moni daca mai ai intrebari..da-mi un beep ceva!
Felicitari fetelor ati reusit un lucru minunat!!!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
liliac1 spune:
Raluk Ideea ta cu traducerea in lb engleza este minunata. Si stim ca tu ai deja o experienta la capitolul asta dar stim ca nu ai timp sa o faci. Dar imi place tare-tare-tare de tot ideea. De fapt ma asteptam la tine sa faci totul pentru a intinde o mana de ajutor!!
Si multumim pentru toate ideile care au fost scrise aici !
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Intru pe blog sa incerc ceva. M-am gandit sa anunt intai, sa nu ne batem pe acolo. Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 Geneza 1:29 Si Dumnezeu a zis: "Iata ca v-am dat orice iarba care face samânta si care este pe fata întregului pamânt, si orice pom, care are în el rod cu samânta: aceasta sa fie hrana voastra." Sa o ajutam pe Raisa! |
N-am un emoticon cu o pisicuta cu botul pe labe care asteapta...si-asteapta...si bate darabana!
raluk16 spune:
Lili
Am pus pe blog buton din ala cu poza care sa duca la blog, si sub el codul pentru un asemenea buton, daca va dori cineva sa-l preia (ca pe un banner) sa-l puna pe blogurile si site-urile proprii. Ma tot scotea de pe blog, tot trebuia sa ma loghez din nou, asa ca profit sa intru la mine pe blog sa pun butonul.
Am mai adaugat in lista de bloguri inca un blog care a scris de Raisa.
Pai asteptam azi sa vedem daca traduce cineva, daca nu, sunt sigura ca putem incerca noi, pot face un draft si sa-l dau la corectat la londoneza noastra Maria.
Oare butonul ala de paypal nu am putea sa-l adauagam noi? Sunt sigura ca ne-ar putea da Katteryna datele ei de mail pana punem butonul, si apoi sa si le schimbe, ca sa nu le stim. Katteryna, incerci tu sa pui butonul cu pasii din linkul de la Uka?
lutoniana spune:
Bun gasit, dragelor!
pentru tot ce faceti s-o ajutati pe Raisa! Si ma bucur mult mult de tot ca s-au lasat deoparte orgoliile, preferintele personale si inversunarile pentru a construi ceva atat de frumos.
Va rog sa va bazati si pe mine, imi ofer tot ajutorul. Am dat sfoara in tara, sper sa se concretizeze.
Noi suntem inca in deplasari, Pisi e un pic bolnavioara dar sper ca nimic serios.
Va pup cu drag, revin!