Fiica vs. Mama
Raspunsuri - Pagina 10
simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui daniela_b
Hei, simply-ana, ce e cu tine? aveai o dupa-amiaza neocupata si nu stiai ce sa faci cu ea? Da, Ana noastra ( a'de facu' subiectu') avea nevoie de o mingiiere si un umar de plins peste...care ti-e tie nedumerirea? Ca si-a atins scopul deja? Pai, bine. Stii ce greu e? Sa gasesti umar. Sa dai umar cui ti-l cere? Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii |
Nu, eu ma grabisem sa PUN un umar...
http://www.lucamic.blogspot.com/
simali spune:
Da, sympliana, dar analiza pe text nu e un umar.
E ca si cum eu iti spun emotional "ce frumos stralucesc stelele in noaptea asta" iar tu spui "nu draga, stelele nu stralucesc, ele primesc lumina indirect de la soare, e doar o impresie, etc.".
viviana spune:
Am reusit si eu sa citesc.
Ana, am o nelamurire:
Ce se intampla daca nu faceai ce iti spunea mama ta?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
simplyana_m spune:
Simali, umeri de plans mi s-a parut ca s-au gasit destui, eu oferisem unul de tras afara din koko. Si am fost foarte sincera cand am spus ca nu mi se leaga datele problemei. Daca nu inteleg enuntul unei probleme nu obisnuiesc sa scot din burta rezolvari in speranta ca s-o nimeri...Sa nu uitam ca insasi initiatoarea topicului a cerut sfaturi: "Ce sa fac?" Si am depus oleaca de efort si ca sa o inteleg pe ea, si ca sa ma fac eu inteleasa legat de ce nelamuriri am...in fine. N-am inteles, si am spus-o de la inceput. Am inteles in schimb ca nu mai e nevoie sa o mai inteleg si eu, si-a gasit raspunsurile. Ma bucur si ii urez de bine!
http://www.lucamic.blogspot.com/
simali spune:
Simplyana, as minti daca as spune ca eu am inteles mai mult decat tine (la capitolul analiza pe text).
lucialu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta parca as fi in matrix. eu am scris azi la acest subiect si nu ma vad. alina |
Simplyana,si pt continut si pt efort mai ales ca aveai pe cineva mic langa tineSi mie mi-a parut vaga si generalizata prima postare, in special, cu exceptia a fo doo afirmatii facute de mama Anei si reproduse de catre aceasta, restul era muuult cetos ca sa se dea verdictul de copil captiv, chit ca pe urma a confirmat, iar motivarea a fost...mai ales cand exista subiect pe tema aici la psi, destul de aprofundat si cu grup de suport format pt oricine are nevoie.
a_alinta spune:
lucialu, eu nu as rade asa de tare . eu chiar am scris la acest subiect, si nu numai eu, a mai fost si lady j.
nu stiu unde au disparut mesajele noastre, ma gandesc ca de la revizia datelor s-a intamplat asta, dar as vrea sa stiu daca e cazul sa ma repet sau nu.
lucialu spune:
S_alinta, iti dai seama ca nu m-am apucat sa vad dc au disparut mesaje, chiar nu aveam de ce sa ma duca gandul acolo. Am citit si am mers mai departe. Pur si simplu am luat mot-a-mot ceea ce ai scris, dc esti in Matrix?
NB!
lorelaim spune:
Off topic: mesajele "pierdute" se datoreaza faptului ca a fost instalat un server nou
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161164