Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Sorana, sanatate Monicai! Sper sa ii treaca repede. Si noi am scapat de viroza asta (si baiatul de la scoala, si fata de la gradinita), adica in timp ce clasele erau injumatatite din cauza copiilor bolnaviori, ai mei (multumesc lui Dumnezeu!) n-au avut nimic. Dar ca o mama nitel paranoica ce sunt, maine suntem programati la analize (urina, sange si exudat faringian), de teama sa nu fie ceva culcusit pe undeva si sa ne trezim cu altele (cum ati patit voi).
Fiu-meu e foarte nemultumit ca maine lipseste (l-am invoit) si pana a mers la culcare a tot incercat sa imi prezinte solutii sa ajungem la medic fara sa lipseasca de la scoala (promitea si sa stea nemancat pana la pranz ca sa poata face exudatul dupa scoala ). Sper sa il tina cat mai mult zelul asta (el inca merge cu mare placere la scoala).
Sanatate tuturor piticilor si ... daca nu indraznesc prea mult, as dori si eu putina relaxare vieneza, de care pomenea Nicoleta, ca taaare bine mi-ar prinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina Vreau si eu, vreau si eu(relaxare vieneza...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Mie o inghetata haagen dazs cu bailyes te rog, Sabina . Din aia in cupa, de la cofetaria lor, nu de-aia la galetusa
Vai, numai pentru asta si m-as duce la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Eu zic sa o lasati mai moale cu dulciurile ca a venit primavara
Trecem la partea a saptea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

unde era cofetaria aia ca am ratat-o:)) pe mariahilferstr?:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Trecem aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161797

Mergi la inceput