Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

cine e Bianca? ca nici cu google nu m-am lamurit;P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

cine e Bianca? ca nici cu google nu m-am lamurit;P

Cum mi-am alaptat copiii

"creca" (vorba piticei mele) e vorba de iubita lu' Botezatu'.
Eu am o alta problema: baiatul meu, care e foarte bun la matematica (doamna mi-a zis ca ii depaseste pe toti din clasa), nu vrea la nici un concurs. Nu ca ar avea emotii sau ceva, cica nu ii place. I-am explicat cum e cu concursurile scolare, cu competitia, ca nu il preseaza nimeni... nici nu vrea sa auda. Nici eu nu vreau sa il fortez, dar parca imi lasa gura apa cand va citesc pe voi. Cum sa il conving? Vreo idee?

Mergi la inceput

nu-l forta, lasa-l in pace.

are prieteni mai buni in clasa? poate se va molipsi de la ei. dardacail fortezi, ai ghinion de un rezultat de mai putin de 100 de puncte prima data samd, il pierzi pe vecie.

Chiar vb cu sotul meu aseara, e o societate absolut bolnava, cu concursuri la 8 ani pe de-o parte, si bercea analfabet cu permis de conducere pe de alta...., jungla nene....daca unii prefera sa nu-i faca jocul, eu zic ca bravo lor, serios.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

[/quote]

"creca" (vorba piticei mele) e vorba de iubita lu' Botezatu'.
Eu am o alta problema: baiatul meu, care e foarte bun la matematica (doamna mi-a zis ca ii depaseste pe toti din clasa), nu vrea la nici un concurs. Nu ca ar avea emotii sau ceva, cica nu ii place. I-am explicat cum e cu concursurile scolare, cu competitia, ca nu il preseaza nimeni... nici nu vrea sa auda. Nici eu nu vreau sa il fortez, dar parca imi lasa gura apa cand va citesc pe voi. Cum sa il conving? Vreo idee?

Tisina
[/quote]

Eu i-as prezenta-o pe post de aventura. De unde stie ca nu-i place si nu vrea daca n-a incercat? Ideea e "hai sa incercam si noi o data sa vedem cum e si ce se intampla".

Culmea e ca fi-mea, ce mai ne-competitiva persoana pe care am cunoscut-o vreodata, acum vrea la concursuri. Si nu datorita ultimului rezultat bun, cred ca ii place doar face parte dintr-un grup, cei care merg la concursuri. Mi-a atras ea atentia de vineri sa nu uit sa-i dau bani de Winners.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma intreb cum ar arata un concurs aici... Pana atunci "citim" si "noi" cu un relativ spor pentru antolin.at, desi nu pentru concurenta, ca nu stim cate puncte au ceilalti... Insa speram si la un rezultat bun per total :). A inceput sa imi spuna ca nu vrea sa tot citeasca pentru antolin, ca de data asta nu vrea sa mai raspunda la intrebari... eu cred ca e de bine... ca vrea sa citeasca pentru el. Dar ca nu ii place sa tot fie controlat cu intrebari...

Mergi la inceput

eu sunt suparata, am fost sa vad rezultatele si are 21, nu mi se pare ok, a zbarcit problema cu anii, si nu a facut ultima.
dar in rest, un subiect era GRESIT! si pe celelalate le-a facut f f bine.
Eu credeam ca in cel mai rau scenariu o sa ia 29 (ii calculeaza fara subpunctul 4 si problema cu anii)

of, nu inteleg. Am incredere in ea ca a scris bine, pt ca le stia perfect, si nu e corect sa ii scada ce au dat ei gresit :((((((

Noroc ca fata a suferit fix 45 de secunde

EDit: acu rept ca o mantra: nu ma las prinsa in jocul asta de 2 bani, nu ma las prinsa in jocul asta de 2 bani :P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Vad ca sunteti in toiul concursurilor. Domnisoara noastra vad ca nu ii trimite, mi-a spus anul trecut ca sunt cam comerciale aceste concursuri...No poate aii trimite totusi la vreunul . Anul trecut au fost la Cangur...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sabina eu zic asa - e important sa participi si sa inveti ceva.
Sofia a invatat ca poate sa intrebe supravechetoarea.
Fi-mea a invatat (la mate, la evaluari) ca trebuie sa verifici macar daca ai raspuns la toate.

Cristina cum adica sunt comerciale? In sensul ca firmele care le organizeaza scot ceva bani sau altfel?
Pe mine nu ma deranjeaza ca sunt cu scop comercial dar ma deranjeaza ca fac greseli (ca cea spusa de Sabina) ... cu alte cuvinte copii dezamagiti si ai mai si platit pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Mda, impartasesc frustrarea Sabinei, dar pentru o prietena de-a noastra care a fost si ea la evaluare la romana. Intre timp am aflat si noi rezultatele si am aflat ca fata mea a luat 92, cam putin pentru estimarile noastre, dar sa zic ca rezonabil, insa o prietena a ei a luat doar 94, cu mult mai putine greseli si cu un aspect al scrisului mult mai ingrijit. Dupa calculele mele, iesea la 98 cel putin. Acuma ma gandesc daca nu a contat ca am fost in scoala altora si n-am avut un reprezentant de la scoala noastra la corectat acolo. Zic si eu...
Oricum, a fost o experienta din care am invatat cu totii. Inclusiv parintii.

Mergi la inceput

Sofia si-a invatat lectia, ce a facut in concurs e strict pe barba ei, nefiind trainuita pt Arhimede de nimeni, doar cu ce face la scoala ,stiu sigur sigur ca a facut bine ce a facut, pt ca mi-a descris toate etapele parcurse samd

problema e la mine, daca mi-am invatat-o eu;)), credeam ca Arhimede e cel mai ok concurs, iata ca nu ;-)

dar, sa revenim:

nu ma las prinsa in jocul asta de 2 bani, nu ma las prinsa in jocul asta de 2 bani :P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput