Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, excelent, felicitari!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

si 10 curat e prea inuman;-))
tin minte ca eu am luat la romana la admitere la liceu (fosta treapta 1, dar inca nu capacitate;P) nota 9.95 si la inceput m-am ofticat, dar dupa aia mi-am dat seama ca o mica greseala, aia de o fi fost 5 sutimi, ma personalizeaza :)), ca semnu de exclamare al Monicai :0)
si oricum aveam cea mai mare nota

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Lala,eu stiu ca evaluarea Nastasescu nu se organizeaza in cele mai bune conditii,ba am si conversat pe mail cu unii reprezentanti care cica lucrarile ajunse la ei sunt corecte de parca lucrarile sunt problema.Daca este asa si vad cu ochii mei de data asta trimit si niste reclamatii scrise .Cu cat o fac mai multi cu atat mai bine[b].Pacat pentru copiii care iau cinstit punctaje mari,chiar daca nu medalii ,peste ani dobitocii care acum se impauneaza cu rezultatele,vai,nemaipomenite se vor intreba unde sunt ?Unde sa fie?Afara.Rusine pentru cei care fac asa ceva si pentru cei care permit ceva.Rusine celor care patroneaza asa ceva:Ministerul Educatiei,Academia Romana,un distins matematician.Eu nu pot inca accesa rezultatele-minune.

Sabina,da,la problema aceeea era de fapt cifra zecilor,dar de ce nu a intrebat cand era clar ca nu are solutie ?La noi s-a modificat,dar unii copii deja o intrebasera pe invatatoarea asistenta.
12 e raspunsul la bile ,iar la aia cu ani ala era clenciul ca trebuie sa consideri si mama si fata,deci 2 e intr-adevar o mare teapa.Da,ii puncteaza toata succesiunea de operatii.A fost dificil pentru ca trebuia sa gandesti nene,cred ca la urmatoarea etapa va fi si mai greu ,dar merita.A mea a scapat nejumulita,dar foarte transpirata.
A facut acasa si romana,nimic spectaculos.Iar o sa fie mii de 100

Mergi la inceput

Lori, bravo.E f tare fetita ta o sa ia toate 40, nu?
Sofia nu e genu sa intrebe, e retrasa si serioasa in situatii din astea, devine solemna ;P
De aia a si pus botu dupa ce a obosit. Inca ceva de invatat, intreaba nene, ca nu te mananca nimeni ;-)
Stii cumva cand se dau rezultatele? Sunt totusi curioasa cum va puncta, oficial, problema a fost data gresit.
Poate o sa-i puncteze ce a scris p-acolo, ca se vedea clar ca stie sa faca din ce a scris.

V-am innebunit azi, am umplut sibgura capitolu, nu stiu ce-i cu mine;)))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mie mi se pare cel putin ciudat ca, daca cineva s-a sesizat ca problema e gresita, nu s-a anuntat PESTE TOT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Felicitari Monicai pentru rezultat !

Lory, felicitari si micutei tale. Se concentreaza f bine in concursuri, e mare lucru la varsta ei, se cunoaste ca stie ce poate sa faca.

Mergi la inceput

da, si mie mi se pare cam aiurea....
Am vb acum cu Sofia, a fost f uimita ca avea voie sa intrebe
Am aflat si ca se face pregatire pt arhimede, la nustiu ce scoala, liceul nichita Stanescu parca.

Asta deja mi se pare (desi sa zicem ca e un lucru bun) mega exagerarae....unde o sa aungem fratilor :))
Copiii astia vor invata sa se muleze pe fiecare concurs in oparte, sa gandeasca f mult in functie de context, nu zic ca nu are beneficii lucru asta, da suna prost....
na, noi sa fim sanatosi:)

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sabina aia e grupa de excelenta.
De acolo sunt majoritatea olimpicilor jud/nat care pleaca din Buc.
Deci nu e pregatire strict pt Arhimede.
Evident ca vorbesc de grupele de la clasa a patra in sus!

Mergi la inceput

ANUNTURI

1. Candidatii care doresc sa participe sambata la concursul Evaluare in educatie la limba romana la Scoala 195 pot veni, daca doresc, si la concursul Arhimede la liceul “N. Stanescu”, unde li se rezerva locuri.

2. Cursurile de pregatire la matematica din aceasta saptamana de la liceul “N. Stanescu” se desfasoara dupa cum urmeaza:

joi, 24 februarie, cls a III-a orele 15-17

cls a V-a orele 17,30-19,30

vineri, 25 februarie, cls a II-a,orele 17-19

cls a III-a,orele 15-17,17-19

cls a IV-a,orele 15-17,17-19

cls a VI-a orele 19-21

http://www.arhimede.ro/first.html

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Ei,Sabina,perfectiunea nu exista,robotei nu vrem:,dar incercam sa facem cu capul din dotare cat mai mult,fara interventii din afara :)
Lala,sm eu neste clienti mai vechi care aveau liste intregi de 100-99 -98 fix medaliile :),cand o sa am mai mult timp vad ce recorduri au mai stabilit de data asta
Si o sa vina probabil etapa competitionala care nu cred ca se da in scoala si acolo te apuca rasu plansu cand vezi ce se alege din miile de 100 Iarasi pacat de cei care muncesc si rusine alora care fac prostii.

Mergi la inceput