Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
Sabina spune:
sofia are trac. a zis ca ea nici macar nu o sa ajunga in clasa si ca ea nu o sa stie sa faca nimic.
si cum o sa ajunga ea in sala de concurs? si a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil de nu mai stiu ce sa-i zic, i-am zis ca daca nu vrea, poate sa stea acasa, la care ea,printre suspine, cum sa nu ma duc, tata a dat baaaaaaaani,samd samd.
aoleu in ce ne-am bagat. dupa ce toata saptamana trecuta topaia ca ea merge la arhimede.
care ati mai fost la concursuri in alt sediu, care e procedura?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Nicoleta spune:
Sabina, spune-i si tu ca uite, este ca intr-o expeditie! Ea este exploratorul care trebuie sa descopere cel putin drumul pana la sala respectiva! Ca poate fi interesant! Vede alte clase, alti copii... alta scoala... Zic si eu...
Sabina spune:
intre timp s-a calmat si a facut toate problemele de la punctele 3 si 4 de la arhimede clasa a 3-a din noiembrie 2007/.
http://arhimede.ro/Downloads/Subiecte_Etapa%201_10_noiembrie2007.pdf
eu am ramas pilaf, si zice si ca sunt f usoare, le-a facut super bine si repede!! inclusiv aia cu fratii si surorile! si pe aia cu nucile, unde m-a rugat sa ii spun doar cat fac 44 impartit la 4 :)
adica eu asa cred, ca e bine, rezolvarile nu-s pe nicaieri
dar la aia cu fratii si surorile avem o problema de punere in pagina a rezolvarii...
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
i-am zis ca merge tata cu ea si ca nu ii da drumu la manuta pana nu e asezata in banc ei de concurs;-)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Fiica-mea cred ca a primit deja foaia de concurs...Am eu emotii, e prima data inafara clasei ei, dar macar e tot la scoala noastra. Sper sa fie ok. Bafta tuturor!
Sabina spune:
a fost bine, au gasitclasa, all ok, acu tre sa se duca dupa ea deja...;)
bineinteles ca s-a intarziat juma de ora.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
of, a scrantit-o pe ultima.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
happiness spune:
Sabina, tu vorbesti de Arhimede? Noi am fost la Evaluare in educatie-romana. Zice fiica-mea ca a facut foarte bine, ceva de o buburuza...Nu au postat inca subiectele pe site, asteptam sa vad ce si cum. Oare cand se afiseaza rezultatele?
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loryi1974 Vis-a-vis de concursuri mie mi se par infinit mai grav faptul ca in unele scoli inca se mai apeleaza la metode nepermise de regulamentpentru a se raporta tot felul de rezultate halucinante. |
Rusinos ce au facu cei de la 146

24 de elevi cu punctaj maxim la cl II, o clasa intreaga ...ha

26 la a treia, in schimb de la a cincea in sus nu se mai participa....
Lory, ar trebui sa rugati administratorul vostru de test, din scoala voastra sa depuna contestatie impotriva lor.
Daca mai multi administratori o fac se sesizeaza organizatorii.
La Cangur se tine cont de astfel de contestatii.
Idem pentru fetele ce au avut copii concurand in alte centre.