Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 20
office spune:
Vanny, multumim!
Fetelor voi unde meregti in weekend?eu deja ma pregatesc caci e pare ca va fi vreme buna! Maine probabil mergem la Ferma animalelor, dar duminica nu stiu ce sa facem...vreo sugestie???
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Just_me31, dar unde locuiesti?
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
bebecris26 spune:
Buna dimineata!
Mari, multumim de cafea, delicioasa ca de obicei.
Noi am dormit mai bine azinoapte, nu am avut decat 3 treziri pt papa, e foarte bine fata de o data la doua ore cum se trezea in ultimul timp.
La multi ani Ioan si Nicklas! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, frumosi si destepti.
Cristina, mami de bebita David
fulguta28 spune:
Sper ca o sa ma gasiti la Muzeul Taranului Roman. Sper sa fiu selectata din cei 600 de candidati. Pe 17 februarie aflu. In cazul in care nu sunt selectata, am sa le incarc ori pe FB, ori pe contul meu de Picasa, ori pe blogul meu:http://zaleboutique.wordpress.com
Citat: |
citat din mesajul lui office Fulguta, unde te gasim cu martisoarele? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
Arianna11 spune:
Buna fetele,
Mari ms de cafea si mic dejun asa bogat
Noi am dormit bine de la 23.00 la 8.00 cu o trezire pt Alesia si 2 pt mine ca so intorc de pe o parte pe alta
La multi ani! sarbatoritilor de azi,multa sanatate
Azi e vremea inchisa asa ca o sa stam in casa,iesim doar la cumparaturi,in rest e zi de curatenie ..daca o sa-mi vina cheful
Pt bb 2 ma inscriu si eu tot asa cand o avea fata 2 ani,asta ramane de vazut
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA