Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mari-Mariuk WOW! Am trecut de 1000 mesaje si nu vazusem! Vlad se joaca, e ok...asta inseamna ca am covor moale Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186 http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls |
Bravo,ma bucur ca e bine si nu a ramas speriat,se vede ca a fost ceva rapid si nu si-a dat seama

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
simona24 spune:
fetelor, cred ca am nevoie de niste
... o sa-l intalnesc pe uratul ala de cal balan! 

va
! vbim cand ma intorc....
Mari-Mariuk spune:

HAI SIMONA! HAI SIMONA! Fii fara frica! 

Mariuk, fericita mamica de
VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
office spune:
Fetelor voi stiti vreo cresa particulara in Bucuresti?
Meme de
Mihai Alexandru 25.08.2010
Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Simona, e totul bine?
Mari, ce face Vladut?nu sunt probleme, nu?
Ana, Arianna frumoase poze!
Meme de
Mihai Alexandru 25.08.2010
Iulia Maria 24.02.2008
LUANASHANA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor voi stiti vreo cresa particulara in Bucuresti? Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
Cresa nu cunosc, dar iti recomand o gradinitza particulara care primesc copii de la 2 ani.Eu am lucrat acolo si imi scot palaria in fata celor care o conduc.Se numeste gradinita Bell. Daca vrei mai multe detalii iti pot oferi.
simona24 spune:
acum o ora am ajuns acasa, dar a trebuit sa hranesc marmotzelul. am venit cu vesti bune! operatia este ok, rinichii sunt ok, uterul este si el ok. calul balan s-a mai imblanzit un pic, n-a mai fost asa... naravas.
mi-a recomandat cezarette. matei a fost cuminte, a zambit si a stat de vorba cu dl dr.
multumesc de sustinere!
ma bag la un movie in 3!
pupam si ne "vedem" maine! o noapte linistita!
LUANASHANA spune:
Scuzati gramatica
. Au trecut multi ani...
In alta ordine de idei:
La multi ani sarbatoritilor zilei, sa fiti sanatosi, veseli si norocosi!!!
Multumesc pentru felicitarile de crestinare a lui Tudor. Si nu vreau sa mai repet experienta botezului in cristelnitza cu nici un alt copil.
Eu am marsupiul Manduca si merge pana la 20kg.Spate sa am. Suntem insa in probe cu el. Afara adoarme dar cand am vrut sa ma duc intr-un supermarket, am iesit cat am putut de repede, fiindca speriam cumparatorii![]()
Kamy13 spune:
Buna seara, sunt si eu pe aici, dar mai tarziu ca nu a fost disponibila pagina forumului.
LA MULTE LUNITE SI ANI Carina(Camy81), Bianca(clary),Ioana (cameluska),Tudor(camisv)si Mara(Fulguta)!
Bine ai venit Bianca-Elena! Am vazut-o pe Maia. Deasemenea am vazut si pozele celorlalte fete: Maia Anei, Julia de Tunde si Alesia de Arriana. Toate sunteti frumoase si mari. Sa fiti cuminti si sa le iubiti pe mamicile voastre!
Mari-Mariuk, imi pare rau de ce ti s-a intamplat cu Vlad, sper ca si-a revenit din sperietura, dar si tu. Toate avem cate o experienta neplacuta. Si din pacate asta e doar inceputul, va trebui sa acceptam ideea ca se va mai intampla. Denis baiatul cel mare a cazut pe parchet cand avea 3 luni. Si eu m-am speriat, am fost cu el la medic, dar mi-a spus ca cei mici au oasele flexibile si sa nu-mi fac griji...
Luanashana felicitari pt. increstinarea lui Tudor! Si tu ai tras o sperietura cu botezul...
Emanuel a mancat ieri prima lui supica de legume, iar astazi prima crema din suc de mar cu cereale. Supa i-am facut-o din morcov, patrunjel, telina, pastarnac si cartof. Dupa ce le-am fiert i-am pisat o parte din morcov si l-am amestecat cu supa ca sa fie mai grosuta. S-a strambat la inceput, dar totusi a mancat-o, cam 30 de ml. Azi i-am dat inca o portie, ce-i ramasese de ieri si pusesem la congelator. Azi i-am mai introdus crema din suc de mar cu cereale, tot vreo 30 de ml suc plus o lingurita de cereale. I-a placut, chiar ar mai fi vrut, asa de nostim era, intindea gurita dupa lingurita, dar m-am gandit ca pt. prima oara e de ajuns. Ma bucur ca incet incet se obisnuieste cu alimente noi, dar ce mi-este mai greu mie e ca totul vrea cu lingurita, nu cu biberonul.
Simona o sa ne dai o veste cu 2 liniute ?
Probabil ca si tu ti-ai dorit sa se intample, deci felicitari!
Va las ca m-am cam intins cu monologul meu. Noapte buna, pe maine!
EMANUEL 4-5 luni
Video EMANUEL
Camelia
"Daca dragoste nu e, nimic nu e "
cameluska spune:
Multumim de urari
.
Bine ai venit Bianca, dar ce bb precoce ai, deja de-a busilea????Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Noi azi am avut controlul de 5 luni, si ne-a dat unda verde sa incepem diversificarea. DE slabuta ii tot slabuta, 6220 grame si 64 cm, chiar daca a inceput sa pape mai bine, gramele astea trec pe langa ea:(.
camisv, cate grame mai are Tudor? ca doar suntem in aceeasi zi, sa ne mai comparam, si ce mancarica ii mai dai? Incepem si noi cu sucul de morcovi.
Noapte buna mamici si bebelusi
(si tatici), dar uitandu-ma la ceas cred ca deja dormiti.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]