Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

a cazut Vlad din pat, din cauza lui taica-sau care nu m-a ascultat sa nu il mai puna pe perna, pe burta, ca se impinge cu piciorusele si vine peste ea in fata! Am plecat 15 minute pana la magazin, sotul a ramas cu taica-meu si exact cum am spus sa nu il puna, asa l-a pus, si destul de aproape de margine, apoi au plecat la bucatarie sa manance...in 2 minute Vlad a fost jos urland de mama focului, dar cica s-a calmat cand l-a luat in brate si a inceput sa rada...acum doarme, dar cand se trezeste il iau la examinat sa fiu si eu linistita. Am vazut eu ca atunci cand am venit erau cam palizi si nu prea vorbeau, dar nu mi-am dat seama...apoi mi-a spus sotul, ca taica-meu nu a avut curaj...vorba lui: am lasat 2 animale nu doi oameni sa stea cu copilul...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

oof, mari, ce rau imi pare sa citesc asa ceva. Tare-l indragim pe tizul nostru (ne uitam impreuna la poze si-i povestesc eu lui Vladut al meu ce cuminte e). Iti spun ce mi-au spus mie la spital cand am ajuns dupa cazatura: m-au intrebat daca a lesinat imediat dupa (ar fi fost de rau daca se intampla, Slava Domnului ca nu a fost asa), daca a vomat (iarasi nu a fost cazul) si daca il doare ceva cand il masezi. Cand se calmeaza, sa il iei la pipait usurel ca sa iti dai seama daca are vreo zona unde il doare mai tare, sa nu aiba ceva fisurat (mai mult ca sigur nu e cazul, caci ei sunt elastici la varsta asta). Si mi s-a spus sa il tin sub observatie 48 de ore, sa-i dau sa manance mai putintel decat de obicei, ca sa imi dau seama daca cumva varsa (sa nu cumva sa verse din mnotiv de prea plin si noi sa credem ca e de la cazatura). Ne-a zis ca daca vedem ca are un comportament schimbat (adica e molesit, da din cap dezorientat), sa ne ducem la spital.
Cu siguranta nu a patit nimic, decat o sperietura, dar ti-am scris ce stiam. Pupam baietelul sa nu aiba nici o urmare!

In alta ordine de idei, nici la noi nu a intrat indemnizatia (a intrat alocatia in schimb).

Uram La multi ani! tuturor sarbatoritilor de azi. Ce trece timpul...

nastasie, , eu te stiu de pe forumul Gasca de Cta (si acolo am tot citit, fara sa particip efectiv, in timpul sarcinii).

Va uram o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

SELENAR, l-am luat la pipait acum ca s-a trezit...nu a plans deloc, si am apasat mai tare decat de obicei, tocmai pentru a vedea reactia...se joaca, a mancat bine...sper sa fie totul ok si de acum incolo. Cineva spusese cuiva ca atunci cand cade un copil, Dumnezeu ii pune perna sub el, cand cade un om mare, de multe ori ii pune piatra (ca e plin de pacate)
Va , plecam la plimbare.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dragelor! Am citit pe diagonala ca sunt nauca de cap. Azi noapte iar a facut febra mijlociul!
E util marsupiu mai ales cand e mai rece sau cand vrei sa pleci repede undeva-dar pe aproape ca rupe spatele copilul. A mea are 7kg si o simt! Noi avem sling.
Felicitari celor ce s-au botezat!
Nasol ca nu ati primit indemnizatiile, alocatiile! tare greu...

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

Adelina asa e trece ft repede timpul si numai ii vezi ca sunt maaaari,noi avem o problema in casa pe tema asta,Alexia e ft dezamagita cand ii spune cineva "ce mare ai crescut"pt. ca ne-a apucat pe mine si pe sotul intr-o zi sa povestim fara sa stim ca pe ea o sa o afecteze asa de tare treaba asta si i-am spus ca ea o sa creasca o sa aiba si ea o fam. iar noi o sa imbatranim si o sa murim,atat ia fost pt. ca de atunci ne spune ft. des ca ea nu vrea sa creasca mare si noi sa murim,acum incercam sa o intoarcem si sa ii spunem ca atunci am glumit

MARI-multi la Vladut cel cazator bine ca e ok

Marsupiu si eu am dar ies ft rar cu Carina in el pt. ca e cam greuta si cum pe mine ma cam dor spatele renunt la el

Azi sa stiti ca m-am cam interesat despre alocatie si indemnizatie dar sa stiti ca aici la cj. asa vine dupa cam 5 luni
asa i-au venit si finutei mele anul trecut asta este asteptam numai sa stiu ca vin oricum ce-i care ii dau nu se grabesc deloc

iesim si noi la plimbarik cu caruciorul

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Salutam si noi poporul. Sunt racita rau in prezenta bebelinei port masca , sper sa nu raceasca pt ca saptamana viitoare facem vaccinuri

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

ziua buna, mamici cu pitici!
noi am avut ieri in vizita 2 prietene bune,iar matei a fost mai mult decat incantat de prezenta lor! a ras si s-a jucat tot timpul. in seara asta avem programata o vizita la...ginecolog. spre rusinea mea, azi am sa ma duc la controlul de 6 sapt si de 4 luni. am sa il iau si pe matei, sa vada cine este nenea care l-a scos la lumina.

la multe lunite vesele, sarbatoritilor nosrti frumosi! acceptam toate tortuletele, prajiturelele si ce mai dati voi! ca si mari, sunt la cura de ingrasare!

fetelor, va recomand un super film. poate ca voi l-ati vazut de mai mult timp, insa eu aseara am aflat de el. se numeste august rush. superb!!! recomand cu toata inima.

maine o sa va fac o surpriza! abia astept!

pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna fetelor.
Am intrat si noi sa va pupacim.

Mari, bravo pt cuvintel si banuti si pupam pe Vladut sa fie bine.

Luana, vai , vai, da ce nu au mai botezat copii? pe a mea a bagat-o cu grija pana la gat si pe cap i-a turnat cu manuta si apa era fierbinte si m-a rugat pe mine sa o potrivesc inainte. Bine ca totul e bine.

Mi-e alocatia mi-a venit luna trecuta pe 18. Indemnizatia nu, ca a fost depus dosarul in dec si cel de alocatie in noiemb. Acum sper ca luna asta sa intre si indemnizatia. Eu ma uit pe net la situatia soldului si nu trebuie sa fug la bancomat. Abonamentul e vreo 4 lei si ceva.

Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi ani si lunite sarbatoritilor de astazi : Carina Maria, Tudor , Ioana Adelina , Bianca Gabriela si Mara Elena![purple]

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput