Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

AZI AVEM SI NOI 4 LUNITE
LA multe lunite si bb Bianca(clary),Ioana -Adelina(cameluska),Tudor(camisv),MARA-ELENA(Fulguta)

Azi o sa va servesc cu pizza mai tarziu pt. cine nu a inceput cura de slabire,Mari pe tine te servesc cu portie dubla ca tu esti la cura de ingrasare
citesc din urma si revin

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am uitat sa va intreb - este folositor un marsupiu? Pana la cate luni se foloseste? Nus tiu daca sa-i cumpar sau nu pentru ca in carut nu prea vrea sa stea si in brate e ggggrrrreeeuuuu....

Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

MARI-felicitari la Vlad pt. cuvantul DA fecior mare ai deja
-cu ce te-ai rasfatat cu primi bani din indemnizatie?

LUANA-doamne ce spaima cred ca ai tras,si la noi la botez parintele a vrut sa o bage de tot pe Carina in cristelnita dar cand ia luato din brate uneia din nase ia spus tare sa inteleaga SA NU O BAGATI DE TOT IN APA PARINTE a fost asa de comica
Felicitari micului crestin

Mie inca nu mi-a venit nici alocatia si nici indemnizatia ce sa fac oare sa merg sa intreb undeva de ele?,am bagat dosarele in noiembrie cam pe la mijloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy81

MARI-felicitari la Vlad pt. cuvantul DA fecior mare ai deja
-cu ce te-ai rasfatat cu primi bani din indemnizatie?

LUANA-doamne ce spaima cred ca ai tras,si la noi la botez parintele a vrut sa o bage de tot pe Carina in cristelnita dar cand ia luato din brate uneia din nase ia spus tare sa inteleaga SA NU O BAGATI DE TOT IN APA PARINTE a fost asa de comica
Felicitari micului crestin

Mie inca nu mi-a venit nici alocatia si nici indemnizatia ce sa fac oare sa merg sa intreb undeva de ele?,am bagat dosarele in noiembrie cam pe la mijloc

eu am bagat dosarul la sf de neiembrie si am primit prima indemnizatie in ianuarie...eu m-as interesa camy

La multe lunite bb-ilor care se serbeaza azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

be one, ai PM!

LA MUUUULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI: Carina Maria de camy81, Mara Elena de fulguta,Tudor de camisv, Ioana Adelina de cameluska, Bianca Gabriela de clary!

ce repede cresteti mai ingerasilor imediat ne trezim cu voi adolescenti!!!

Edit: Doina, eu am marsupiu si a fost destul de util pana acum, ca nici marmotelu meu nu prea sta in carut, dar deja e greut si un marsupiu, ma dor spatele de mor! sunt mai multe tipuri de marsupii si au diferite limite de kg! al meu parca e pana la 10 sau 12, dar cine poate nenica sa care 10 kg in spinare?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

La multe lunite :Carina Maria de camy81, Tudor de camisv, Ioana Adelina de cameluska, Bianca Gabriela de clary si bineinteles Marei!

Multumim de urari!
Azi mergem sa facem vaccinul, cel de la stat si optional Rotavirusul. O sa discut cu pediatra despre Prevenar, pt ca as vrea sa-l faca Mara. N-as vrea sa aiba aceeasi sorta cu a mea (Meningita la 10 ani, 11 ani Aslo marit 1600 si Stafilococul auriu la 25 de ani)

Eu am depus dosarul pt indemnizatie pe data de 7 decembrie, iar pt alocatie la jumatatea lui noiembrie. N-am primit pana acum nimic, si sunt la limita, limitelor cu banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata!
La multe luni si multi ani puilor care azi au mai implinit o luna:Carina Maria de camy, Tudor de camisv, Ioana Adelina de cameluska, Bianca Gabriela de clary si Mara Elena de Fulguta!

Noi am dormit bine de la 23 la 7 /30!
Dar aseara am avut un show!!!A urlat jumate de ora mai ceva ca atunci cand avea colici. Pana nu i-am zis Tatal nostru si i-am stins chibrite nu s-a potolit.Bineinteles ca chibritele s-au dus toate la fundul paharului. Offf! S-a uitat ieri, cand am fost afara, o vecina la ea si o zis: wow ce ochi mari areeeeee!Se mira de parca n-o mai vazut bebelus! A deocheat-o!

Wow,Luana ce sperietura! Bine ca nu a patit nimic bb!!
Eu de aia nu am vrut s-o bage cu totul in apa!
Fistiq ce faci cu ginerica al meu??
Il sa treaca sperietura!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

a cazut Vlad din pat, din cauza lui taica-sau care nu m-a ascultat sa nu il mai puna pe perna, pe burta, ca se impinge cu piciorusele si vine peste ea in fata! Am plecat 15 minute pana la magazin, sotul a ramas cu taica-meu si exact cum am spus sa nu il puna, asa l-a pus, si destul de aproape de margine, apoi au plecat la bucatarie sa manance...in 2 minute Vlad a fost jos urland de mama focului, dar cica s-a calmat cand l-a luat in brate si a inceput sa rada...acum doarme, dar cand se trezeste il iau la examinat sa fiu si eu linistita. Am vazut eu ca atunci cand am venit erau cam palizi si nu prea vorbeau, dar nu mi-am dat seama...apoi mi-a spus sotul, ca taica-meu nu a avut curaj...vorba lui: am lasat 2 animale nu doi oameni sa stea cu copilul...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Urez si eu multa sanatate, multe luni si multi ani sarbatoritilor zilei: Bianca Gabriela, Ioana Adelina, Tudor, Mara Elena si Carina Maria!
CAMY, vreau si trei portii de pizza, fac fata, sa stii

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

In primul rand urez La multi anisori sanatosi sarbatoritilor de azi:
Carina Maria de camy81, Mara Elena de fulguta, Tudor de camisv, Bianca Gabriela de clary si binenteles minunii mele Ioana Adelina.

In al doilea rand un mare La multi ani si multa, multa sanatet pt Ana (scuze ca e cu putina intarziere).

Legat de indemnizatie/alocatie, eu am depus dosarele in 24 nov iar banii i-am primit in 17 ian, deci eu zic ca ar trebui sa suni sa intrebi ce si cum. Cu platile astea se ocupa www.prestatiisociale.ro/Contacte/Contacte_ATPS" target="_blank">Agentia Nationala pt prestatii sociale gasesti in lista si un tel pt Cluj.

M-am uitat la poezele bb-ilor, sunt absolut superbi, si ce efect are asupra psihicului sa vezi atatea poze cu bebelusi.

Luana, felicitari pt micutul crestin, ma bucur ca totul s-a term cu bine.

Revin mai tarziu ca s-a trezit minunea.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput