sapun pentru noi-nascuti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

Nu este recomandata folosirea sapunului sau a gelurilor pentru nou nascuti.simpla spalare cu apa e de ajuns sau poti folosi pasta de apa daca are pielea mai uscata. Dupa baie noi am folosit ulei de masline ,de la farmacie ,nu cel de gatit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Sigur fara lotiuni dupa baie.Astea sunt facute sa devina pielea dependenta de ele si sa le folosesti mereu dupa baie.Iar sapun....sunt de preferat cele din gamele speciale pentru bebei...oricum pana la doua luni,e suficient apa cu plante...sunt la farmaciile naturiste ceaiuri de baie,ei miros dumnezeieste a bebelus dulce......dupa,cand mai cresc...merg si alea din comert pentru ei,daca nu fac alergii.Fata mea nu a facut la nimic alergie e foarte rezistenta,multumesc lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Buna!
Noi am folosit la inceput un sapun klorane dar fiind cam mare si incomod de folosit am apelat gelul spumant cu extract de galbene tot de la klorane. Nu vreau sa fac reclama dar sunt foarte bune aceste produse si eu cred ca din moment ce sunt special facute pentru copii si este o firma care tine la renumele sau nu vad ce rau ar face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

"pasta de apa" ce e mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

eu de cand s-a nascut puiul meu am folosit numai sapun moale vegetal de la farmacie sau plafar, este pe baza de plante, natural..si nu a avut niciodata probleme. Pot sa zic ca atunci cand am ramas fara el si primisem cadou un set de sampoane si geluri de dus de la Disney baby, a facut f urat...nu i-au placut. Intreaba medicul de acest gen de sapun, care de fapt este un gel si vezi ce-ti spune..dar e un produs natural si impreuna cu bebelusul meu il folosim cu multa placere.

Mergi la inceput