Cum aleg o gradinita?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Selene, bravo!! sa fie cu noroc, oricare ati alege-o.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bravo Selene! Sa stii ca sii la noi, a fost sotul sa inscrie fata la gradi, pt ca eu cu inca un copil acasa nu puteam sa merg sa vizitez gradinite. Eu am vazut gradinita abia la prima inscriere inainte de a incepe. Asta nu inseamna ca Daria nu e si copilul meu. Iar pe Karina tot el o va inscrie, deja am vorbit, dar inscrierile vor avea loc dupa 15 mai. Sa fie intr-un ceas bun. Eu as alege-o pe cea cu program lung si mai aproape de casa. Se invata sa pape dupa un program bine stabilit, mancarea este diversificata, socializeaza mai mult, iar tu iti poti face treburile cum trebuie.

Are un perisor carliontat si blond Daria, iti vine s-o pupacesti intr-una!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Bravo, Selene!

Sper din suflet sa fie bine pt Daria, la oricare din cele 2 o sa ajunga. Si eu as alege pe cea mai de aproape de casa, cu program lung.
Baile la gradi sunt cu wc-uri mici, joase, pt copii, dar sunt toate scaunele intr-o singura sala mai mare. Sunt inca mici si cel putin la grupa mica trebuie supravegheati. Daca ar avea cabine separate, ar fi mai putine pt ca s-ar limita spatiul, plus ca educatoarea/ingrijitoarea nu i-ar putea supraveghea. E ok as acum e. Sunt sali separate de baie pt fete si baieti, dar in primele luni de grupa mica ii duce pt toti la un loc.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu as alege varianta cu program prelungit si mai aproape de casa. Nu toate toaletele sunt cum zice Laura. La noi sunt doua corpuri de cladire. In cladirea veche (o casa boiereasca transformata) fiecare grupa are toaleta ei cu 1 wc si 1 chiuveta. Copiii merg pe rand la pp. Wc-ul e separat total de restul incaperii. In cladirea noua, facuta dupa standarde europene, 3 grupe de pe acelasi palier au impreuna un grup sanitar. Acest grup sanitar are doua incaperi: prima cum intri e dotata cu lavoare si dusuri- care evident nu sunt folosite- iar cea de-a doua incapere, separata printr-o usa are 4 wc-uri. Initial cele 4 wc-uri erau aliniate si cu vedere intre ele. La solicitarea parintilor au fost facute separatoare de inaltime mica, inre ele, astfel incat copiii sa nu se vada dar un adult sa-i poata supraveghea. La baie se merge pe rand, fetele separat de baieti. La varsta asta cea mai importanta e curatenia, nu numarul si forma wc-ului.

Mergi la inceput

Ba sa stii ca pt unii copii este f. importanta forma wc-ului. Daca ar fi scaune de wc din alea mari, de adulti, ar fi f, greu pt cei mici sa le foloseasca. Fiica'mea avea fobie si de astea mici. Avea impresia ca o sa cada in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Asa este, este f. importanta forma WC-ului. Cel putin pentru Daria.

Uite, avem doua olite, una clasica si una... care se incaleca. Ea nu facea neam la olita, pana cand, de Sarbatori, am fost la Cluj, in Carrefour, cu matusa, si s-a suit copilul pe o olita si a tras niste racnete, de numai calare pe olita am putut-o lua de acolo.

Mie imi tremura... buzunarul, ca nu aveam defel 70 si ceva de lei, cat a fost olita aia, dar i-a platit-o matusa, acum o prefera pe asta si macar pipi face in ea, kk inca nu. :D

Asta e: http://www.magazinieftin.ro/media/catalog/product/3/4/34-442-thickbox.jpg , numai ca pe galben.

Multumesc, fetelor!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

La noi a fost invers, amandoi au refuzat olita. Le era teama ca are fundul prea aproape de al lor si se murdaresc. Unul a vrut reductor, celalalt l-a refuzat si pe asta. La gradinite wc-urile sunt de inaltime mica, ca sa ajunga copiii. Selene, pana la toamna va trebui sa renuntati la pampers sau olita, altfel gradinitele de stat nu prea primesc copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

La noi a fost invers, amandoi au refuzat olita. Le era teama ca are fundul prea aproape de al lor si se murdaresc. Unul a vrut reductor, celalalt l-a refuzat si pe asta. La gradinite wc-urile sunt de inaltime mica, ca sa ajunga copiii. Selene, pana la toamna va trebui sa renuntati la pampers sau olita, altfel gradinitele de stat nu prea primesc copii.

Anya

Buey, nu ma bolunziti, noi de-abia acum ne obisnuim cu olita si deja trebuie sa renunt??? De WC-ul mare nu se apropie, ca cica e pentru mami.

Le-am explicat care e starea lucrurilor in acest moment, inscrierea nu mi-a fost refuzata. Nici macar fiindca in septembrie va avea de-abia 2 ani si 9 luni.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Ai vazut tu olite la gradinita?

Mergi la inceput

anya, eu zic sa nu o sperii pe Selene. Si ai mei cand au inceput gradinita faceau acasa la olitza, dar acolo, au facut cum faceau toti copiii, adica la wc. Important este sa scape de pampers pana in toamna si sa stie sa ceara cand ii vine sa faca. La restul se adapteaza pe parurs.

Mergi la inceput