Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Alina, asa ne-a spus si noua dr...ca e o gripa f nasoala, manifestata cu febra mare, dureri prin tot corpul, stari f nasoale...si din pacate paote dura pana la 2-3 sapt...stiu un copilas care 6 luni a fost tot bolnav, ba cu febra, ba cu raceala....ca bietii parinti l-au dus la toti medicii si nu stiau ce sa-i mai faca...pana si-a facut damblaua virusul si a trecut...offf...nasol rau...

aveti grija de voi...si nu expuneti copilasii in aglomeratii...tineti-i departe de cei bolnavi...din fericire, cei alaptati beneficiaza intr-adevar de imunitate....la noi in familie Filip a scapat neatins, desi noi am fost varza...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor

Ne-am intors si noi de afara. A fost tare bine. Piticul a dormit exact ca in casa adica 30 min caci era intervalul lui de somn.

Noi am avut o noapte un pic mai usoara. Insa la 5:30 tot s-a trezit. Il doare burtica ca atunci cand avea colici. Stiu sigur ca-i burtica ptr ca da drumul la cate un gaz si tipa destul de tare. Sper sa depasim si perioada asta.

Azi am mai bagat si eu niste smotru caci trec pe la mine cumnatii. Ss-l vada pe Theo. Sunt cei din partea sotului si nu-mi plac deloc insa avand in vedere ca ne vizitam rar e ok.

Voiam sa va intreb daca voi aveti probleme cu bblusii si Tv-ul. Stiu ca s-a mai discutat aici. Eu de vreo 2-3 zile am urmatoarea problema: cum deschid Tv-ul, cum isi lipeste ochii de ecran si nu mai face nimic altceva.Chiar nu-mi place deloc. Cred ca ar fi in stare sa se uite la nesfarsit (bine pana se plictiseste sau ii vine foame). Astfel ca acum am trecut pe radio desi as vrea sa mai vad si eu cate ceva la TV, insa chiar nu-mi place cum isi intrerupe orice activitate si isi lipeste ochii de ecran.
Mamicile cu puiuti mai mari imi pot spune daca e ceva temporar sau este Theo mai ahtiat?

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu sper din suflet sa semene cu mine Mara. nu am mai fost racita de ani de zile. nici nu aveam medicamente in casa pana sa nasc

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina ce noapte ai mai avut si tu. pe Vladut sa revina la programul de dinainte, ca prea te oboseste.

Denisa, bine ai revenit! Ce-au facut puiutii in lipsa voastra? Sau ati fost plecati doar o zi?

Btz parerea mea este ca multe dintre emisiunile americanilor sunt facute pentru prosti. Ca ei prea se amuza din orice si cred orice. De aceea si emisiunea mentionata de tine frizeaza ridicolul din punctul meu de vedere.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BOGDAN ANDREI (SENTY_MARY) multa sanatate si voua

CRIS cate 5 granule dam noi

Andrei ma tot striga si plange, ma-ma-ma-ma

MICHELLE pe mine nu ma deranjeaza deloc. eu nu fac miscare de lene

ELADEA multumim de link

fug la pui, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

multumesc pentru raspunsuri si ca sunteti atat de saritoare

Am luat paracetamol si am baut un ceai fierbinte de lamaie, m-am bagat in pat ..cu masca evidentsi vad ca acum a scazut febra la 37.3...cred ca e de bine...O sa mai iau un paracetamol la 4 ore?

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

TINA da, il las cu bona si am asa o strangere de inima azi chiar era obosit, dar pana la 3 jumate, ora de culcare, nu s-a culcat si incepuse sa planga si sa strige ma-ma-ma-ma, ce ma fac eu cand ma intorc? offf ma ia plansul

BABY ia paracetamol, e ok sanatate multa

KATA fain programel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Sa va zic ce mama denaturata sunt: am fost la plimbare in gradina botanica, era soare, frumos, am scos husa la carut si centurile si am uitat sa le pun inapoi.. asa ca nu a trecut si am vazut pitica zburand din carut direct in noroi. Noroc ca a cazut pe moale si nu s-a lovit, nu a plans mult, a cazut cumva pe spate... uff ce sperietura am tras. Asadar atentie sa nu uitati sa puneti mereu centurile!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

salut gagici. am venit si noi de afara...am dat o tura de cartier :)

acum vreau sa pun masa sa mananc si eu cu tati

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Buna fetelor,

Am un pic de timp si normal ca fug aici sa vad ce faceti!
Michelle of, noroc cu noroiul, e bun si el la ceva!
Racusor te inteleg cu bona, eu mult timp cand o auzeam ca plange imi imaginam ca din cauza bonei face asa, dar, dupa ce au petrecut din ce in ce mai mult timp impreuna, au ajuns sa se simta bine una cu cealalta, si plec mai linistita . Dar nici acum, dupa 4 luni jumate, nu sunt 100%linistita, si nu stiu daca voi fi vreodata.

Multumesc fetelor pentru urarile cu ocazia implinirii celor 6 lunite ale Sarei.

Revin si cu SFATURI DE LA PSIHOLOG, cum am promis, pentru doritoare:

x - legat de cum le oferiti siguranta afectiva, pe langa cea materiala: in momentul in care plecati de langa bebe, ii spuneti ca plecati, si pentru cat timp. Asa va sti ca mama sau tata nu pleaca definitiv, ca se vor intoarce;

x - legat de ce spunea Carmen (ca bebeii trebuie feriti de problemele celor mari), asa gandeam si eu, insa am aflat ca bebeii (si copiii, caci aceste reguli sunt valabile si pt copii) percep vibratiile transmise de corpul nostru, nu neaparat cuvintele (adica, degeaba ii suradem cand suntem nervoase/suparate, pentru ca ii transmitem vibratii negative, copiii le simt, si se simt derutati, nu mai stiu ce sa creada;

x - cand le este frica la vederea unei persoane (straine sau nu)si plang sau se ascund, trebuie luati in brate si linistiti, pentru a li se oferi siguranta. Aici eu sunt patita, spre rusinea mea, dar asa e felul meu de a fi, adica, a venit odata in vizita soacra, pe care nu o mai vazuse decat de cateva ori, si Sara a inceput sa planga, a fost prima si ultima data, pana acum, cand a reactionat asa la vederea unei persoane. Ei, si eu mi-am facut griji pentru soacra,si prima miscare a fost sama adresez soacrei, ca se simte prost la o asa primire, in loc sa imi vad de sperietura copilului si sa o strang in brate si sa-i vorbesc.

Dar acum stiu, si sper pe viitor sa fiu atenta la nevoile copilului nu ale altora. Si mai sunt parinti, cu copii mai mari, care atunci cand se rusineaza sau nu saluta o persoana, isi imping copilul in fata si ii spun"hai, nu fii rusinos, vai, nu e frumos ce faci". Nici asta nu se face, copilul are motivele lui pentru care reactioneaza asa si trebuie lasat in pace.

x - legat de accesul bunicilor la copil, eu m-am confruntat cu urmatoarea problema: soacra, care multi ani s-a tinut la o oarecare distanta de noi, dintr-o data (pt ca va spuneam ca si-a dorit mult timp copil fata)a cam dat buzna in viata noastra, politicos, dar prea mult pentru noi acum. Si ne suna si ne spune" pot veni acum la voi, sunt in zona", de cele mai multe ori am primit-o, de jena.
Insa am aflat ca :
accesul bunicilor la copil se face pe masura nevoii copilului, adica atunci cand are copilul nevoie, nu bunicii. Acum cat sunt bebelusi nu putem determina nevoia, dar cand vor creste, ei vor decide cand o vad pe bunica/bunicul, si cat, si nu cand are chef bunica/bunicul.
La retinut si faptul ca copiii au nevoie de bunici, parintii au un ritm de viata mai alert, pe cand bunicii s-au mai linistit, s-au mai asezat, ofera relaxare copilului.

oana, La Multi Ani lui Matei!

mai vin

Mergi la inceput