Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

buna dimineata! stefi a mea de 6 luni sta in fundulet bine dar nu se intoarce de o parte pe alta! nu vrea si pace.

Mergi la inceput

in ce priveste somnul, avem luna si programul. luna asta se culca singurica cu suzeta si caruselul dar in schimb se trezeste noaptea de ma rupe. pana acum dormea neintoarsa 6 - 7 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata delfinariu. Pupam si noi sarbatoritii de astazi...

Cristian Alexandru de Laurika
Eric Nicholas de grety_niku
Raducu Pufescu
Anastasia de Catalina

Sa ma plang si eu la voi, ca nu am cu cine vorbi, si tare sunt stresata..... Am cazut in depresie si nu mai stiu ce sa fac!!! Dupa ce incepusem diversificarea destul de bine, si parea incantata de papica, am ajuns acum ca mesele sa fie un adevarat fiasco. Si treaba asta dureaza de ceva vreme... Refuza fructele dimineata, refuza legumele la pranz... doar laptele cu cereale de culcare le mai accepta. Am incercat in fel si chip. Am schimbat proportiile legumelor, am bagat iar fructe individual, sa vad ce nu-i place... nici o imbunatatire... Am schimbat programul meselor, asta oarecum si datorita faptului ca programul de somn ziua e haotic. De regula ea nu sta treaza mai mult de 2.5-3 ore ziua, si prin urmare, cand se trezeste daca ii e prea foame, nu are rabdare sa ii dau cu lingurita, trage de bluza mea si cauta tzi-tzi... daca nu ii e foame, nu papa iar daca o mai las i se face iarasi somn... si e o intreaga nebunie la noi. Si o mare susra de stres pt mine. Pur si simplu nu stiu cum sa mai fac... imi vine sa renunt la mancare o vreme... dar ea si asa nu cantareste f mult.... 7,500 kg.

Ufff... scuzati ca m-am intins. Dar aveam nevoie sa zic cuiva. Ieri am plans de una singura, toata ziua... am nevoie sa ies din starea asta, atat pentru copii cat si pentru mine.

Va pup, si ma iertati daca am adus o nota negativa la acest inceput de zi. Va servesc cu un ceai cald cu lamaie sau o cafea, ca sa ma revansez..... Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza.
PAULA multumim de cafea

ALINA si Paul e haplea,el daca nu sta cu mainile in cana nu poate manca.Iar cand ii mai dau biscuite ziua il baga pe tot in gura apoi il scuipa si tot asa.

Voi vreti umiditate iar eu am prea multa.

ALICE si noi am ajuns la performanta de a adormi singur de ceva saptamani bune.
Nici nu mai tin minte de cand nu l-am mai adormit eu.Atat ziua cat si seara se aseaza ori langa mine ori langa taica-so,daca nu e nici unul prin preajma sta singur,se pune pe o parte,isi baga suzeta si adoarme.
Ma bucur ca am mai scapat de o grija.

Eu ma pregatesc sa ma duc in piata dar am o lene de nu mai pot.As vrea sa fiu la mama acum,ea sa stea cu Paul iar eu sa lenevesc :)))

PAULA eu nu il mai distrez pe Paul caci el se enerveaza cand se joaca cu noi,prefera singur.Doar cand e prea plictisit de bitiala si lins toate cele ma mai trage de par si eu il mai gadil.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Eu zic sa o lasi cateva zile poate o supara ceva, dintisorii sau burtica. La 7.500 nu cred ca e slabuta , a mea abia are 7.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

HELP..CUM COACETI MARUL? IL TAIEM IN 2? CURATAT DE SAMBURI SAU INTREG?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Fetita mea are o mare problema cu constipatia. Face o data pe zi dar pietrificat si foarte chinuit. Fetele care va confruntati cu asa ceva, daca aveti sfaturi.

Mergi la inceput

La marul copt scoate numai cotorul si umple locul cu putin unt frecat cu zahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Ramonavlas, eu am inlocuit 2 mese-cea de fructe si de legume. Pe langa astea mai avem 3 mese de lP.

eu nu am inlocuit nici o masa inca...la ce cantitate nu i-ai mai dat lapte? eu ma gandeam la 200gr

si eu am mesele inlocuite integral, cele 3: la 11, la 14 si la 18. la amiaza mai vrea san ori de sete, ori de nani... in jur de 200 g au mesele. eu ma plangeam azi ca Isa nici fructe nu mai mananca bine, dar mi-am furat singura caciula: i-am schimbat vasul in care ii preparam mancarea si am socotit eu ca un borcanel de fructe de 130 g + o banana mare nu ajung la 200 g, si mai ramaneau 2 linguritem nemancate. dar azi m-am uitat pe cantar cand am cumparat: 5 banane au un kil, jumatate sa fie coaja, si tot raman 100 g de fruct/bucata

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

noi doar masa de la 11 o avem fara laptic...masa aia e introduse suplimnetar ca noi aveam doar 4 mese de lapte
si pe cand ne apropiam si noi de 200 gr si ma gandeam sa renunt la lapticul de la ora 14...numa bine mi-au stricat dintii planul si acum cu greu papa 90 gr

apoi Rody voi papati bine de tot...bravo mami

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput