Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata

Victo mare dreptate ai, cand zici ca prinde bine pt mama, sa mai faca si altceva in afara de bb. Eu stiu ca gandul ca iti lasi copilul cu nu stiu cine...te omoara, dar pana la urma o sa fie bine.
Raul marait de dimi, deci toata ziua asa o tinem, dar nu-i nimic, ca trece cumva si ziua asta...Eu nu mai stiu ce program sa-i fac. Ne trezim la 7, si apoi il pun la jucarii, in pat. Cu mine alaturi. Se invarte de la o juc la alta, povestim, cantam, apoi mai stam in leagan, mai topaim, mai pe forum un pic...mancam, dar altceva nu mai stiu ce sa fac cu el...iesim si afara , dar mai mult de 1/2 h nu stau, ca inca nu e refacut 100%. Voi cum mai distrati bbii?
Racusor si Raul se trezeste dimi devreme, dar parca azi a fost mai bine...s-a trezit la 7. Se regleaza ei cu somnul...Eu biscuite nu i-am dat inca. Nu stiu de care sa-i dau.
La multi ani Sebastian, Felix, Cristian, Eric Raducu si Anastasia!!!Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

nici nu stiu cum sa zic ca a fost noaptea... cred ca buna, pana la urma. am adus-o pe Isa dormind de la nasi, a clipocit putin din ochisori cat i-am dat pijamaua si a dormit mai departe ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, pana la 2.30 si apoi pana la 7.30. am incercat prima tura s-o las sa adoarma singura la loc, dar nu merge! mititica vroia titi, asa ca ne-am dragastit o jumate de ora in cautarea unor picaturi ratacite... numai bine ca la 7.30 a avut ceva mai mult...

meniul zilei Isa:

7.30 -
10.30- mango cu avocado
14 - dovlecel, dovleac, cartof
18 - iaurt cu biscuiti

meniul zilei mami:

8.30 - cereale cu lapte (s-au dus deja)
14.30- pui cu orez
19 - salata rosii, morcovi, salata verde si cubulete de branza

intre mese, mandarine si seminte de dovleac

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

CRISTIAN ALEXANDRU
ERIC NICHOLAS
RADUCU
ANASTASIA

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ma fetelor de 2 zile copilul meu adoarme singur dupa baie. nu leganat, nu mangaiat, nu cantat, nu nimic. se suceste de pe o parte pe alta, apoi inchide ochii si somnic poate invata sa faca smecheria asta si ziua, nu doar seara

acum, din cauza cristinei, ma duc sa fac mamaliga

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

super ...asa a fost si la noi...apoi usor, usor am ivatat sa adormim la fel si ziua

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

oana, synflorixul este optional din cate stiu eu

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

scuze
am citit rapid si mi-a scapat "synflorix-ul" as aca am ramas cu ideea ca e vorba de vaccinul de 6 luni

Paula ma bucur ca a trecut, probabil ca a fost de la caldura/transpiratie

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Roxana, vorba Cristinei, la 7 luni mergea in picioare deja copilul nasei? Chiar in seara asta citeam in "what to expect the 1st year" ca e daunatoare tendinta asta a mamelor de a face din copilasi "superbebe", cu programe de dezvoltare a inteligentei, gimnastici peste gimnastici etc. Chiar dadea ca exemplu faptul ca un copil decat sa fie invatat sa zica pe litere cuvantul "caine" mai bine sa stie ca e un animal ce latra, musca si are blanita Eu una vreau sa las copilul sa se bucure de bebeluseala lui si sa descopere anumite chestii singur, ca mi se pare mult mai incitant pentru el asa.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

asa zic si eu
...cu anii astia (ma refer la perioada copilariei) nu se va mai intalni niciodata...si are in fata toata viata sa manance orice (asta-i spun mamei cand zice ea sa ii dam nu stiu ce sa pape)...are tot timpul sa mearga...si sa invete de toate

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Multumesc mult de incurajari fetelor. Chiar ma durea capul dupa ce am vorbit cu ea.

Oana biletele le-am comandat de www.eventim.ro/ro/bilete/bon-jovi-bucuresti-piata-constitutiei-243755/performance.html" target="_blank">aici
Si le-am primit prin curier pentru ca am ales optiunea asta. Am vazut ca organizeaza si transport pana la Buc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

transportul mi se pare scump...zic eu peste 100 lei de pers din Cluj...ori daca sunt 2 persoane mai bine vin cu masina si nu mai stau dupa programul autobuzului
fratele meu vrea sa vina cu prietena si ei se tot uitau si la transport

de care bilete ai luat? la golden ring? sau normal ring?
noi intre astea oscilam

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

in sf. a adormit..ma duc sa fac cafeaua (ca l-am tzitzilit deja de 2 ori de azi dim)..sa ii pun legumele la fiert. ieri am avut succes nebun cu avocado plus restul legumelor acceptate :)

a..de cd cu diversificarea, ni s-au inmultit mesele..ca ii tb tzitzi de alint..sa se culce..noaptea..iar suntem campioni la nr de mese

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata si de la noi,

ce zi insorita e afara, asa parca imi vine si mie sa ma ridic mai usor din pat dimineata. Nici nu stiu sa zic cum a fost noaptea noastra, s-a trezit de vreo 2-3 ori, i-am dat sa pape...cum dorm cu el in camera n-am ceas, asa ca nici nu aprind lumina, ma duc repede la patut, incerc cu suzeta, daca o scuipa il pun la san si gata

racusoru, din experienta noastra de autodiversificare iti zic ca Victor baga si el toata bucata de mancare in gura, uneori din ambele maini, si cand se trezeste cu gura plina incepe sa scuipe

Victo, daca se mai lungeste ziua poate veniti la plimbare in Zorilor intr-o zi si ne intalnim...iar apoi cum zicea si Andreea, asteptam fetele din orasele vecine la Gradina Botanica

INTREBARE: aveti umidificatoare, daca da, de care? Vreau sa iau si eu ca mi se pare tare uscat aerul in camera lui si ma gandesc ca poate se trezeste noaptea de sete.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Salutare si de la noi!

Sunt cu timpul impartit f bine, asa ca de forum nu prea am timp. Imi cer scuze pe aceasta cale pt ca ieri nu am intrat sa le urez micilor delfinasi toate ce bune. Asadar, sper sa primiti si urarile noastre, tarzii...
Delfinasul Sef (8 luni Stefan Calin
Victor (Ilinca)
Matei Gabriel

Noi maine mergem sa ne vedem finuta din Bucuresti. Ieri am fost si i-am cautat o gecuta, azi fac niste praji, curatenie si pe seara la nasa (aniversare).
Va pupacesc tare tare!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

CRISTIAN ALEXANDRU
ERIC NICHOLAS
RADUCU
ANASTASIA

Noi 2

Si de la noi!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Roxana fiecare copil se dezvolta diferit, la mine primul copil la 7 luni mergea destul de bine de-a busilea si statea in picioare pe patut, acum la al 2 este un puturos merge de-a busilea doar daca vede ceva interesant altfel isi ridica mainile si picioarele in aer zici ca este avion iar in fund sta dar nu foarte bine, si nici vorba sa se ridice
Dar nu imi fac griji ca primul a fost si inca este foarte energic, si sunt unii copii care merg direct in picioare si nu merg de-a busilea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ilinca, eu il am pe www.buburuza.com/in-casuta-mea/mediu-si-supraveghere/umidificatoare-si-sterilizatoare/umidificator-ultrasonic-blue-aroma" target="_blank">asta . sunt multumita de el

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput