Ian-Feb2011- Hai Laura, Wudy, Dol! Bv Deea! (188)
Raspunsuri - Pagina 7
monika_bt spune:
Inca nu stiu cum o sa nasc

Doctorita e un mister total...Cica "vedem noi"...Poate ca joi voi sti ce si cum...ptr ca daca e ceza trebuie deja sa stabilim data ca joi am 38 pline si intru in 39...
Eu vreau la rezerva ca nu pot dormi daca cineva sforaie sau face altfel de zgomot...plus ca sa stau cu inca 5 in salon nu mi se pare o idee buna, poti lua cine stie ce balauri...tre sa ai grija lucrurilor...Banuiesc ca rezervele sunt cu 2 paturi, nu un singur pat...
Si frica e indiferent de cum nasc, mai ales ca nu am stat niciodata in spital si desi mama a lucrat 30 de ani in spital, eu tot am o fobie cu spitalele...
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica.
37s+5z
LUIZA
MariaG spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adryiii Tunde, MariaG, Sherbi inca un pic mamicilor, inca un pic...Monika, tu nu nasti cu ceza? De operatie ti-e frica? de incurajare.mami fericita de Elena Alexandra |

hehe asa ma amagesc si eu de doua saptamani :)
Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
bebelusi spune:
Doloress imi pare asa de rau, sanatate multa
Noi facem baita zilnic, mi se pare ca ii ajuta si la somn, si noi facem baie zilnic, nu vad de ce la ei nu ar fi ok
Despre vaccinuri pot sa va spun ca eu voi merge pe schema Infanrinx, asa i-am facut si lui Vlad, este mai complexa si mai buna zic eu
Adriy si pe mine ma intereseaza de eco de sold, o sa ma interesez si eu
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
sherbi spune:
shubulina, nu esti deloc denaturata cu o pereche de sosete. uite aici mama denaturata:http://good-times.webshots.com/photo/2288191300101227233QJUKlw...e doar david![]()
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si
38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi
de_ea spune:
| citat din mesajul lui monika_bt Inca nu stiu cum o sa nasc ![]() ![]() Doctorita e un mister total...Cica "vedem noi"...Poate ca joi voi sti ce si cum...ptr ca daca e ceza trebuie deja sa stabilim data ca joi am 38 pline si intru in 39...Eu vreau la rezerva ca nu pot dormi daca cineva sforaie sau face altfel de zgomot...plus ca sa stau cu inca 5 in salon nu mi se pare o idee buna, poti lua cine stie ce balauri...tre sa ai grija lucrurilor...Banuiesc ca rezervele sunt cu 2 paturi, nu un singur pat... Si frica e indiferent de cum nasc, mai ales ca nu am stat niciodata in spital si desi mama a lucrat 30 de ani in spital, eu tot am o fobie cu spitalele... |
La partier unde merg la control in maternitate,pe usa aia arata niste poze cu rezervele si par a fi cu 2 paturi si tv.
Daca nu nasc pana maine,ma vad cu dr si o intreb cum sta treaba cu rezervele.(asta daca nu uit ca sunt cam zapacita in ultima perioada)
Daca dr alege sa nasti natural,optezi pt epidurala?
Andreea
39+ cu
Medeea
de_ea spune:
| citat din mesajul lui sherbi shubulina, nu esti deloc denaturata cu o pereche de sosete. uite aici mama denaturata:http://good-times.webshots.com/photo/2288191300101227233QJUKlw...e doar david |
Am vazut ieri pozele si nu iti dai seama ca e baietel.Oricum ai un baietel dulce foc.Iti vine sa il mananci.

Andreea
39+ cu
Medeea
sherbi spune:
mersi frumos, de_ea! acu is curioasa de fatza lui marc,ca la david de cand am nascut si pana in ziua de azi mi-a zis lumea zilnic ca am fata. deja imi faceam probleme pt. david, ca era f afectat si se supara de numa. acum s-a obisnuit si el sa i se spuna ca-i fetitza, iar eu nici nu ma mai obosesc sa-i corectez pe cei din jur spunandu-le ca e baiat 100%
. acu o dau pe seama pletelor, dar cand era bb chelios, imbracat in barbat autentic (bineeee, mai putin in poza de mai devreme
), chiar nu intelegeam de ce se inseala lumea in privinta sexului. si eu mai am dubii cateodata cand vad un bb care pare a fi fata, dar e baiat, dar studiez repede imbracamintea, culoarea caruciorului etc.
chiar m-am distrat la munte cand am fost, ca david se imprietenise la masa cu un baietel ceva mai mare ca el, dar cu o fatza autentica de fetitza dulce dulce, cu influente asiatice. si eu am crezut in prima instanta ca e fata dupa fatza, avea o pereche de blugi si o bluza care mergeau f bine si la o fetita, insa ghetutzele erau barbatesti. insa mama baietelului nu s-a prins ca david e baiat si-i tot spunea lui fi-su sa se joace cu "fetitza" ![]()
![]()
.
38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi
sherbi spune:
si eu tot pe schema infarix am mers la david si nu a avut niciun efect advers, nu temperatura, nu umflatura, roseata etc. asa o sa fac si la marc, doar o sa mai fac optional rotarix-ul si parca mai era unu impotriva meningitei. era ceva reclama la el la tv acu vreun an parca.
personal, nu cred in vaccinuri,dar le fac ca-s obligatorii.
la medic cred ca te poti inscrie si sa duci ulterior certificatul. mi-e greu sa cred ca te refuza pe motiv ca nu ti-au iesit actele, plus ca medicii sunt fff interesati sa aiba cat mai multi pacienti pe lista. doar din asta traiesc.
38+2 zi marc ioan
AMR 4 ZILE
poftiti la poze noi
florintunde spune:
| citat din mesajul lui sherbi shubulina, nu esti deloc denaturata cu o pereche de sosete. uite aici mama denaturata:http://good-times.webshots.com/photo/2288191300101227233QJUKlw...e doar david Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan AMR 4 ZILE poftiti la poze noi |
ce bine ii sta..ff haios

Tunde
38+3z
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa fie fifitza mea sanatoasa!
missmj spune:
| citat din mesajul lui sherbi shubulina, nu esti deloc denaturata cu o pereche de sosete. uite aici mama denaturata:http://good-times.webshots.com/photo/2288191300101227233QJUKlw...e doar david Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 38+2 zi marc ioan AMR 4 ZILE poftiti la poze noi |
foarte tare davidutz.o sa se cam supere el cand o sa fie baiat mare...stii cum sunt baieti "mai mami , ma faci de rusine" 
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)

Elena Alexandra