Nasterea la Arcadia - Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 4
copiloi spune:
Cu cat timp inainte de nastere te cheama sa stai de vb cu anestezistul si sa faci nu stiu ce analize? Eu intru miercuri in saptamana 38 si niciun semn de la ei....
35 +
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Cu cat timp inainte de nastere te cheama sa stai de vb cu anestezistul si sa faci nu stiu ce analize? Eu intru miercuri in saptamana 38 si niciun semn de la ei.... 35 + |
Mi-e mi-a spus dr sa cer sa ma programeze pt analize pana in sapt 37....
Daca astepti dupa ei......Chiar mai devreme m-au sunat pt analize, imi trecuse gresit data nasterii, 16 febr, si ma chemau astazi pt analize....cu 2 zile inainte??????daca era sa astept dupa ei....
AlynaB spune:
Fetelor, voua v-a venit lapticul??? Am auzit ca este bine daca iti vine dinainte.....cica asa ai si dupa pt bebe
camiki spune:
Nu are nicio legatura momentul venirii laptelui,totul depinde de BB cat o sa munceasca sa desfunde canale,eu la prima sarcina am vaut din plin,insa,bebelusa facea crize ori de cate ori o puneam la san,pentru ca astepta sa-i curga ca din biberon,marea greseala a celor de la materniatea,a fost ca pana sa mi-o dea mie,i-au dat cu biberonul asa ca m-am chinuit pana am clacat cu sanul si am trecut la lapte praf.Sper tura asta sa fie eltfel.
Alyna eu nu mai ajung maine la cursul lamaze,mi-a spus dr.azi la consultatia periodica,sa mai aman asta si sa stau linistita in pat cat mai multsi asa m-am saturat ca parca numai asta fac,asa ca m-am reprogramat.Atept sa povestesti tu impresii.
Pentru analize si control preanestezic m-au programat pentru saptamana 37.Stie cineva cat costa analizele?
AlynaB spune:
Imi pare rau ca nu o sa ne vedem Camiki......dar daca dr ti-a recomandat odihna, e mai bine asa. Mai este putin si scapam...o sa ne tinem puisorii in brate si o sa uitam de toate durerile.
Eu ma duc sambata la analize, se face si controlul preanestezic oare tot atunci, ca mie nu mi-au spus nimic....
sanda_baby spune:
eu am facut analizele in saptamana 36 pentru ca ma asteptam sa nasc inainte de termen, dar a trebuit sa ma duc sa le explic fetelor ca vreau sa le fac si ca nu ma intereseaza prea mult cand ma cheama ca doar nu nasteau ele. Daca te lasi dupa ei sa te cheme s-ar putea sa nasti inainte de a le face...chestia asta cu analizele e singura care m-a deranjat la arcadia pentru ca nu-si dau prea mult interesul si pana la urma tot le platesti...eu am mai povestit chestia asta in forumul celalalt care nu stiu de ce s-a inchis...probabil am dat multe detalii despre analize..in final am mai platit aproape 200 de lei...preanestezicul nu l-am facut atunci si nici nu l-am platit.
AlynaB spune:
Deci sa inteleg ca analizele gratuite nu sunt chiar asa gratuite.... :)
Ti-au luat si pt streptococ sau stafilococ (mi-au zis cand am incheiat contractul ca astea nu sunt gratuite si costa in jur de 60 lei)?
maitreyi spune:
eu nu am asteptat sa ma cheme nimeni la analize. mi s-au spus ca se fac in ziua internarii si asa le-am si facut. aveam pana atunci oricum analizele la zi la medicul meu pt ca eu am nascut cu medic colaborator. inainte sa urc la terapie intensiva de unde m-au dus la sala am stat jos in rezerva, m-au monitorizat si mi-au luat analize pt stafilococ. sus la ati cand mi-au montat branula mi-au luat si sange.
legat de biberon si alaptat - ei folosesc tetine cu gaura foarte mare - cel putin asa era cand am nascut eu. si laptele efectiv ii curgea in gat. asa cum eu am specificat ca vreau sa i se dea suzeta si am avut-o si pe a mea si am dat-o la neonat, asa cred ca se poate specifica si chestia asta legata de tetine. lapte la biberon i se va da oricum ca pana vine laptele cupilu' tre' sa pape ceva. al meu manca si la bibele lor si la san.
exista si rezerve cu 2 paturi insa al doilea pat e pt insotitor. eu am stat in prima noapte cu mama mea. era o familie langa rezerva noastra adica mami + tati + bebe. i se da si lui tati pijama, mancare, etc si e 60 euro/ noapte.
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sanda_baby spune:
cu tot cu alea pentru streptococ am mai dat vreo 200 de lei...nu stiu poate maytrei a nascut mai demult dar mie mi s-a spus sa le fac , iar unei prietene de-a mea care a nascut cu medic colaborator prin cezariana i s-a spus sa faca analizele si abia dupa ce le-a facut a anuntat-o ca de fapt mai erau si gratuite printre ele.asta acum de curand..