Nasterea la Arcadia - Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 3
AlynaB spune:
Te cred Sanda ca nu mai ai rabdare...Oricum ce a fost mai greu la tine a trecut....O saptamana, mai este atat de putin.....
Eu nu cred ca o sa recoltez celule, sincer nici nu m-am gandit la asta....
camiki spune:
Ultimile saptamani sant cele mai grele si parca trec cel mai greu,stiu..
Eu inca nu m-am decis daca sa recoltez sau nu celule stem,nu stiu de ce nu ma pot lasa convinsa ca e chiar absolut necesar,poate n-am studiat eu suficient subiectul,mai am timp oricum.
sanda_baby spune:
si eu am fost foarte nehotarata in ceea ce priveste recoltarea pentru ca citisem tot felul de pareri pe net cum ca de fapt sunt in faza de cercetare si toata treaba asta ar fi doar un alt mod de a face altii bani pe un motiv destul de credibil sa zic asa. in cele din urma am auzit de cateva cazuri care au fost rezolvate si de unul al unui amic care si-a pierdut copilul intr-un timp foarte scurt pentru ca nu a putut sa-i faca transplant si atunci m-am gandit ca acum dau banii astia si ma rog sa nu am niciodata nevoie de celule, dar daca fereasca Dumnezeu s-ar intampla nu as putea sa-mi iert ideea ca as fi putut face ceva pentru copilul meu si nu am facut.
Sper ca am luat decizia corecta si sa nu ajunga nimeni niciodata sa aiba nevoie de ele.
andreea_mdm spune:
fetelor, daca aflati cum e cu masajul spuneti-ne si noua tehnica celor care mai avem de rabdat durerea de spate. Pls!
...asteptand o minune in viata mea!
28w+
Daria-Maria
AlynaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_mdm fetelor, daca aflati cum e cu masajul spuneti-ne si noua tehnica celor care mai avem de rabdat durerea de spate. Pls! ...asteptand o minune in viata mea! 28w+ Daria-Maria |
Dupa ce ne intoarcem de la curs o sa intram sa va povestim..... Si eu astept sa vad despre ce e vorba, poate chiar functioneaza masajele alea ca nu mai rezist, seara merg cocosata, mai mult in doua de durere
sanda_baby spune:
Am sa incerc sa va explic in mare cum e cu masajul...trebuie sa stati in genunchi aplecate in fata si tinand in brate o minge de aia mare de gimnastica(nu stiu ce denumire are), iar partenerul sa va maseze in partea de jos a coloanei apasand atat cat suportati concomitent cu degetele mari atat in partea stanga cat si in partea dreapta a coloanei spre exterior.sper ca m-am facut inteleasa ( - I - )am incercat un desen in care I e coloana voastra si liniutele respective sensul se masare.
Si mai era o pozitie buna pentru relaxare ...tot in genunchi si va aplecati in fata punand mainile pe podea iar capul il spijiniti pe maini...ideea e sa nu stati prea mult asa pentru ca o sa ametiti.
Sper ca v-am fost de folos chiar daca au fost cam neclare explicatiile.
AlynaB spune:
Sanda sa stii ca ceva de genul fac si eu acasa.... Stau in genunchi la marginea patului, ma sprijin cu coatele de pat si sotul imi face masaj, ma apasa -I- (cum ai explicat si tu) cam cat rezist eu....
monik_03 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlynaB Fetelor stiti cumva rezervele la Arcadia sunt si cu 2 paturi? Eu am intrat pe tur-virtual Arcadia si am vazut doar cu un pat. Mie personal mi-ar placea sa fie cu doua, chiar daca stai acolo numai 2 zile mi-ar fi urat singurica |
AlynaB, am intrebat eu de rezerve si la maternitate sunt numai cu un singur pat!
Si mie o sa-mi fie urat, mai ales ca o sa stau 3 zile pentru ca dr. mea a hotarat sa facem cezariana deoarece am niste probleme la bazin.
33+
AlynaB spune:
Sanda, tu ai facut consultul preanestezic? Te tine mult??/ Eu am auzit ca vreo ora si ceva....
sanda_baby spune:
eu l-am facut saptamana trecuta si am stat cam jumatate de ora pentru ca am vrut sa-mi explice d-na doctor exact cum se fac cele 3 tipuri de anestezie...a fost foarte draguta chiar mi-a si desenat pe o hartie traseul cateterului...in rest mai intreaba de alergii, boli de care ati suferit si cam cum ati vrea sa decurga nasterea.