Nasterea la Arcadia - Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna Ruka,
eu am semnat cu CBC acum 2 saptamani si in prezent se plateste 3270 lei (analize, transport si ce o mai fi) + 190 lei pe an stocarea. Pana in mai se da si un card de reducere de 10% pentru ca anul acesta sarbatoresc 5 ani de cand sunt pe piata. Asa ca te poti interesa poate beneficiezi si de reducere avand in vedere ca ai mai colaborat cu ei. Mie mi l-a dat o prietena care a recoltat anul trecut.
Recoltarea se face gratuit de catre doctorii de la Arcadia. Doar recoltarea.
Sarcina usoara in continuare!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

AlynaB si camiki, va rog sa pastrati randu' si sa nu va bagati in fata . Eu urmez, da?

camiki, EKG am facut la parter, cum intri pe dreapta, la un cabinet de medicina interna, parca. Si cu rezultatul am urcat la anestezist.

Mi-ati putea recomanda un medic pediatru e la Arcadia?

Ma gandesc ca pentru copil sa fac tot la Arcadia un abonament si sa merg la un medic acolo.

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Acum avem 30 de saptamani si vreo 4 zile.As vrea sa intreb fetele ce au nascut la Arcadia (si nu numai) daca ai lor copilasi au facut icterul in perioada internarii sau dupa ce au plecat acasa si daca personalul spitalului le-a instruit cu privire la asta.
O a doua intrebare ar fi: daca Spitalul Arcadia are contract cu CAS Iasi cum se face ca pot beneficia de interventii cu decontare si alte gravidute din alte judete?

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

Buna tuturor!
M-am decis sa va scriu si eu cateva randuri.In primul rand vreau sa-i urez Sandei nastere usoara si refacere grabnica!Demult urmaresc subiectul nasterii la Arcadia pentru ca mi-as dori sa pot naste acolo.Am citit cu interes toate postarile despre acest subiect si pe zi ca trece ma conving tot mai mult ca vreau si eu dar ma nelinistesc multe lucruri cum ar fi transportul pana acolo (noi suntem din Roman)si altele.

Bine ai venit, Oiyoy si sarcina usoara in continuare! Cate saptamani ai?
Cu transportul nu cred sa fie o problema, pt ca din Roman in iasi faceti doar o ora. Stiu persoane din Pitesti sau Constanta care au nascut la Bucuresti sau persoane din Galati sau Sibiu care au nascut la Brasov. Totul e sa comunici bine cu dr, sa-ti estimeze cat mai corect data nasterii si, chiar daca se declanseaza acasa, sa fii pregatita sa pleci repede, pt ca travaliul oricum dureaza cateva ore bune.
Multa bafta, sa iei decizia cea mai buna pt tine si pt bebe!

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruka

Buna fetelor! Sunt insarcinata in 25 sapt si 3 zile si urmaresc cu interes subiectul, pentru ca vreau si eu sa nasc la Arcadia, in varianta cu cezariana, pentru ca mai am 2 la activ...
Am fost astazi sa ma interesez de conditiile contractuale si mi s-a spus ca recoltarea celulelor stem nu intra in costuri, respectiv in acea suma de 4800 ron, indiferent de ce firma alegi...Eu am recoltat in 2009 la CBC si m-a costat 3700 ron, iar depozitarea anuala este 95 ron. Inseamna ca suma asta, daca o fi ramas la fel, se aduna la cei 4800, nu?
O fi asa, sau nu am avut eu noroc sa fiu consiliata de cine trebuie?

Buna, Ruka. Asa e, nu intra in costuri. Sunt firme complet separate, lucruri separate. Arcadia asigura doar recoltarea, care e gratuita, indiferent de firma (inainte era 200 de euro pt toate firmele, in afara de stemsure). Restul, kitul, transportul, analizele, depozitarea etc, tin de banca de celule stem pe care o alegi, fiecare cu tariful ei. Asta poti sa o faci sau nu. Nasterea e separata.
Multa bafta!

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

buna.astazi am ajuns acasa cu BB. Suntem sanatosi amandoi.am sa va povestesc in mare cum a fost.
M-am internat vineri dimineata la 7.30, intai am mers in rezerva pentru a ma echipa pentru sala...eu mi-am luat de acasa doar chiloti de unica folosinta si un deodorant.dupa ce mi-am pus camasa pentru sala am urcat in sala de terapie intensiva unde mi-au pus o perfuzie si apoi sonda(pe care nu prea am vrut-o dar d-na anestezist a zis ca trebuie si mi-a pus-o dumneaei,,e o femeie super care m-a incurajat foarte mult si mi-a explicat absolut tot ce imi face daca doare daca nu)...iar la 9 am intrat in sala(tremuram ca un caine de frica) m-a urcat pe masa si mi-a facut rahianestezia, care nu m-a durut deloc si care mi-a oprit si tremuratul picioarelor ca nu le-am mai simtit...si a inceput toata actiunea...am avut ceva in fata ca sa nu vad si a stat la capul meu anestezista care mi-a vorbit tot timpul.La 9.07 l-am auzit plangand..l-au spalat repede l-au cantarit(3,530) si mi l-au adus putin sa-l vad si sa-l pup apoi l-au luat).apoi restul nu a mai fost interesant pentru mine ca ma gandeam la BB, ORICUM M-AU CUSUT...VA SPUS RESTUL MAI TARZIU CA S-A TREZIT.

Mergi la inceput

FELICITARI, SANDA!!!!
Sa fiti sanatosi amandoi, tu sa te refaci repede, iar bebe sa pape bine, sa doarma si sa nu aiba colici!

Bine ati venit acasa!

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Ne bucuram pentru tine Sanda!Sanatate multa si fericire in acest nou capitol al familiei voastre!

oiyoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

SANDA FELICITARI !!!!!!!
Sa va traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!!!!! Refacere rapida si mult laptic!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Blueeyes pt contract ai nevoie doar de buletin si adeverinta de la servici

Mergi la inceput