Nasterea la Arcadia - Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Alina,sa stii ca si eu ma simt la fel si contractiile de joi ma cam chinuie si eu am 36 si 2 zile,dar asta cred ca e o pregatire a organismului pentru ce urmeaza.Oricum,la tine de acum poate sa vina cand vrea,BB nu mai e considerat preamtur.Cate kg avea la ultimul eco si la cate saptamani a fost facut?Tu ce ai fetita sau baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Buna tuturor!
M-am decis sa va scriu si eu cateva randuri.In primul rand vreau sa-i urez Sandei nastere usoara si refacere grabnica!Demult urmaresc subiectul nasterii la Arcadia pentru ca mi-as dori sa pot naste acolo.Am citit cu interes toate postarile despre acest subiect si pe zi ca trece ma conving tot mai mult ca vreau si eu dar ma nelinistesc multe lucruri cum ar fi transportul pana acolo (noi suntem din Roman)si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Sper sa fie doar o pregatire a organismului si sa mai stea bb inca putin in burtica Eu o sa am un baietel, ultimul eco l-am facut la 35 de sapt si avea 2kg 600. Acum mai merg miercuri la control sa vad cum se prezinta....

Mergi la inceput

Buna Oiyoy......Dap la tine este mai greu daca nu esti din Iasi, dar nu ai pe nimeni aici ? Eventual ai putea sta cateva zile inainte de nastere....Am cunoscut o burtica din Bacau care trebuia sa nasca la Arcadia. Spunea ca se incadreaza in timp , face o ora jumate pana la Iasi....Acum nu stiu ce sa iti zic, poate ar trebui sa dicuti cu un medic Arcadia, sa vezi ce te sfatuieste...Cand ar terebui sa nasti?
Sarcina usoara in continuate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greeneyes30 spune:

Salut, viitoare m#259;mici!
Am #537;i eu o īntrebare pentru cele care au īncheiat deja contractul cu Arcadia: de ce acte ai nevoie cānd te duci sa īnchei contractul cu ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

AlynaB, deci tu ai termen exact la o saptamana de mine...

Eu ma simt ok, ma rog.....merg din ce in ce mai greu, dorm chinuit si am o stare cam ciudata....Am o stare de sfarseala si de neputinta

In rest, niciun semn prevestitor.....burta e sus, nema contractii (cel putin nu dureroase), nik dop....nu stiu, astept...

camiki, tu in ce sapt.esti?

sanda, asteptam vesti cu povesti

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiki spune:

Eu sant in 36 si 3 zile,mai inainte m-am intors de la control,colul e deschis de 2 cm,doctorita mi-a spus ca daca mai sta BB 2 saptamani,am noroc.Mi-a dat sa fac injectii cu dexametazon ,pentru maturarea plamanilor ,in caz ca iese saptamana asta.Asa ca ordinea s-ar putea sa fie alta.Eu sper totusi sa mai stea pana dupa 20. Si parca simt ca o sa stea,desi mi-e din ce in ce mia greu,nu mai dorm noaptea,spatele ma termina,noaptea fac santz intre dormitor si baie.Maine fac analizele alea si preanestezicul,electrocardiograma cine o face?Tot anestezistul?

Mergi la inceput

Ce bine de tine Copiloi Eu am contractii mai tot timpul, nu ma tin mult dar sunt destul de dureroase...Mi se pare ca mi-a coborat si burtica, parca nu mai loveste sub coaste...De dop nu stiu ce sa zic, se poate nici sa nu imi fi dat eu seama
Astept controlul de miercuri.....
Sanda cred ca a ajuns astazi acasa :) Asteptam vesti

Mergi la inceput

camiki ce sa zic.....iti tinem pumnii draga mea ....Intr-adevar se schimba ordinea....Asa m-au luat si pe mine niste emotii dupa ce am citit
Eu am facut doar aalizele, celelalte inca nu. Daca mergi maine te asteptam sa ne povestesti cum a fost. Multa sanatate !!!!! Si bebi sa mai stea acolo in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruka spune:

Buna fetelor! Sunt insarcinata in 25 sapt si 3 zile si urmaresc cu interes subiectul, pentru ca vreau si eu sa nasc la Arcadia, in varianta cu cezariana, pentru ca mai am 2 la activ...
Am fost astazi sa ma interesez de conditiile contractuale si mi s-a spus ca recoltarea celulelor stem nu intra in costuri, respectiv in acea suma de 4800 ron, indiferent de ce firma alegi...Eu am recoltat in 2009 la CBC si m-a costat 3700 ron, iar depozitarea anuala este 95 ron. Inseamna ca suma asta, daca o fi ramas la fel, se aduna la cei 4800, nu?
O fi asa, sau nu am avut eu noroc sa fiu consiliata de cine trebuie?

Mergi la inceput