Nasterea la Arcadia - Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 13
camiki spune:
am avut probleme cu internetul si n-am vazut cand mi-a postat primul comentariu legat de epiduralaasa ca v-am mai plictisit cu unul aproape identic.Sorry,asta e daca tre sa stau mai mult in pat si ma plictisesc.
sanda_baby spune:
buna fetelor..am fost la control si se pare ca nu pot naste natural..colul e complet inchis,BB are circulara de cordon, iar doctorita mi-a zis ca eu sunt prea mica in bazin ca sa pot risca sa incerc naste natural...asa ca m-a programat maine dimineata la cezariana si ma externeaza luni daca nu sunt probleme...am sa revin sa va povestesc cum a fost.
camiki spune:
Pai Sanda,iti tinem pumnii maine,Doamne ajuta sa fiti bine amandoi si te asteptam cu impresiile de dupa.
AlynaB spune:
Sanda, multa bafta, sa va ajute Dumnezeu sa va intoarceti amandoi cu bine acasa. Nastere usoara !!!!
Stefana spune:
Mult succes, Sanda, nastere usoara, refacere rapida si va asteptam sanatosi pe amandoi acasa, sa ne povestesti cum a fost!
Stef 35+ cu Tudor Stefan
AMR 4 saptamani
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
andreea_mdm spune:
Sanda nastere usoara si bebe sanatos! tinem pumnii si asteptam vesti!
...asteptand o minune in viata mea!
28w+
Daria-Maria
camiki spune:
A scapat si acum cred ca se bucura de cel mic.Aproape toata ziua m-am gandit la ea cu ceva emotii,abia astept sa ne povesteasca cum a fost.
Asadar fetelor,urmeaza copiloi daca totul decurge normal,spun asta pentru ca eu asta noapte am avut niste contractii puternice de am crezut ca se lanseaza BB.Noroc ca m-au lasat rapid,fara sa ajung la arcadia.Mi-e cam groaza sa ajung la ei,sa platesc atatia bani pentru internare.Sper sa treaca timpul mai repede sa scapam si noi.
copiloi spune:
Eu urmez?
Mi-e putin frica.....si parca nu realizez ca in cateva zile nasc (eu???)
38 +
AlynaB spune:
Multa bafta copiloi!!!!!!!!!! Dar tu cum te simti??? Esti bine ?
Eu am 37 de sapt si 3 zile dar nu cred ca o mai duc mult....parca simt ca vine.... Am inceput sa am contractii in fiecare zi la interval de cateva ore, abia cu greu ma mai misc.... Poate ca nu sunt eu inaintea ta