Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 9
mari_paun spune:
ce-mi place sa va citesc!!!
desi nu fac parte din clubul vostru nu pot sa spun ca nu imi doresc si eu ca orice femeie, haine, parfumuri, pantofi ...posete
momentan nu fac nici o cheltuiala pt ca sunt dupa nastere si sper sa mai slabesc ...si acum sunt in perioada in care ma imbrac cat mai sport sa pot alerga cu caruciorul
va pupacesc si va mai citesc ...va mai scriu cate ceva ...din admiratie
ianka78 spune:
mari paun daca tot ti-ai luat inima in dinti, zi-ne macar un parfum care-ti place, ca sa ne cunoastem pe persoana olfactiva mai bine, zic (io-s mai glumeata, sper sa nu te superi)
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali nu credeam ca o sa mi placa fiindca rose imi spusese ca are ceva ...aspru? iar cand o auzeam pe teo ca "bubuie" cu el si ca ii simte o latura masculina, ma gandeam ca nu-i de mine( desi deep down inside speram sa se dezvolte si pe mine latura cremoasa de care tot teo vorbea). ei bine...ce latura masculina? nici una! pe mine se lasa gurmand, vanilat, condimentat si...seamana in proportie de 80% cu TF Tobacco vanille(probabil fara nota de tabac, daca aia n-o fi bagata doar din considerente de marketing)persistenta e grozava, am dat 2-3 dare cu dopul de la fiola pe la ora 10 , cand am primit plicul si acum e f bine instalat inca, e atat de ...MISTOOOO, ca nu stiu cum altfel sa-i zic , sa exprim entuziasmul. |
vezi ca singura spui ca rose l-a simtit ASPRU , nu eu .
gourmand ...da, dar de la o bautura un gen de rom cubanez, o chestie dintr-un alcool, nu dintr-o prajitura de exemplu ca lolitele .
daca ti aduci amite sali am spus ca e parfumul care simti ca ti iese prin piele si nu ca e aplicat pe deasupra, poate si pt ca face chimie buna cu pielea mea...dar are niste note "umane" "animalice" in el, il simt, cald si cremos si moale nu aspru .
flori ...putine .
oricum nu e pentru femei "slabe de inger " e puternic tre sa recunosti!
acum depinde cat dai dar...
tot special si pentru sufletul meu si ...rar e white patchouli ...daca am bani il iau !
iuliya spune:
http://www.youtube.com/watch?v=Vq18faoukE8
Sali, eram 90% sigura ca o sa-ti placa BLACK ORCHID
iuliya spune:
citat din mesajul lui sali anne 16, X 99( cel putin) pt tine! azi am prmit Tom Ford Black Orchid...ei, ei, imi place sau nu? hai cine isi da cu parerea? va zic sau nu va zic? daca intreb in gura mare : are cineva un BLACK ORCHID de vanzareeee?...se intelege cat mi-a placut? nu credeam ca o sa mi placa fiindca rose imi spusese ca are ceva ...aspru? iar cand o auzeam pe teo ca "bubuie" cu el si ca ii simte o latura masculina, ma gandeam ca nu-i de mine( desi deep down inside speram sa se dezvolte si pe mine latura cremoasa de care tot teo vorbea). ei bine...ce latura masculina? nici una! pe mine se lasa gurmand, vanilat, condimentat si...seamana in proportie de 80% cu TF Tobacco vanille(probabil fara nota de tabac, daca aia n-o fi bagata doar din considerente de marketing)persistenta e grozava, am dat 2-3 dare cu dopul de la fiola pe la ora 10 , cand am primit plicul si acum e f bine instalat inca, e atat de ...MISTOOOO, ca nu stiu cum altfel sa-i zic , sa exprim entuziasmul. habar nu am ce contine, ma duc acum sa citesc despre el.... anne, multumesc muult..tare as vrea sa ma revansez cumva! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Mi-ai transmis acelasi entuziasm pe care l-am avut si eu.
ianka78 spune:
dana, tocmai am fost anuntata in casca de sosirea ravasului parfumat . iubitul meu era foarte contrariat, mi-a zis la telefon: 'ai primit o scrisoare de la o doamna din bihor'. Si cand i-am zis despre ce e vorba, a intrat in trepidatii: pot sa deschis? pot sa deschid? NUUUUU!
Am uitat sa va spun ca noi suntem in casa doi opsedati de parfumuri si numai eu l-am stricat la faza asta, ca el era normal saracu', dadea acolo fas-fas cu ce se nimerea si gata. Ce fi fost in capu' meu?!. Acum are parfum de vara, de iarna, de costum, de blugi, de plaja, de... de...
iuliya spune:
citat din mesajul lui ianka78 dana, tocmai am fost anuntata in casca de sosirea ravasului parfumat . iubitul meu era foarte contrariat, mi-a zis la telefon: 'ai primit o scrisoare de la o doamna din bihor'. Si cand i-am zis despre ce e vorba, a intrat in trepidatii: pot sa deschis? pot sa deschid? NUUUUU! Am uitat sa va spun ca noi suntem in casa doi opsedati de parfumuri si numai eu l-am stricat la faza asta, ca el era normal saracu', dadea acolo fas-fas cu ce se nimerea si gata. Ce fi fost in capu' meu?!. Acum are parfum de vara, de iarna, de costum, de blugi, de plaja, de... de... |
esti mortala
danamiha spune:
ianka, abia astept sa aud impresiile tale despre parfumuri
alexia, in final ti-ai cumparat Escale a Portofino? Cel de care te-ai indragostit in metrou la Barcelona
eu caut un citric de vara, ce-mi recomandati?