Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

foarte interesant! eu am ceva alergii la purtator, da' nu la parfumuri

astazi port lolita (clasic, yummi! si am facut deja o victima la biuro: un coleg pe hol, mergea in spatele meu si-mi zice:

- mmmm, mirosi a ceva de mancare!
zic:
- Tocanita?! stufat?! ciorba de fasole cu ciolan?! (uuuuf, ce rea sunt)
el, panicat, inrosit, transpirat:
NUUUUU, a ceva dulce, ca o prajitura!

Eh, asa mai vii de-acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

http://www.fragrantica.com/news/Bvlgari-Jewel-Charms-Collection-1995.html

N-am rezistat. Mi-am luat Pour Femme in varianta asta. Sunt sticlute de 25 ml in saculete din matase. Miroase frumos si dulce, a iasomie, violete, ceai, iris pudrat, pe o baza usor lemnoasa. Tine nemaipomenit de bine! E un parfum fragil si puternic in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Rose, arata foarte bine sticlutele astea!!
De unde ai comandat?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela

Rose, arata foarte bine sticlutele astea!!
De unde ai comandat?

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Au fost deja puse in vanzare in parfumerii, le-am vazut cam de o luna peste tot. Sunt frumoase si practice asa mici. Si pe ebay incep sa se vanda:
http://cgi.ebay.co.uk/Bvlgari-Pour-Femme-EDP-25ml-/170598861804?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item27b87c0bec#ht_500wt_922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

foarte interesant! eu am ceva alergii la purtator, da' nu la parfumuri

astazi port lolita (clasic, yummi! si am facut deja o victima la biuro: un coleg pe hol, mergea in spatele meu si-mi zice:

- mmmm, mirosi a ceva de mancare!
zic:
- Tocanita?! stufat?! ciorba de fasole cu ciolan?! (uuuuf, ce rea sunt)
el, panicat, inrosit, transpirat:
NUUUUU, a ceva dulce, ca o prajitura!

Eh, asa mai vii de-acasa!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Nu mai scap de Poeme, frate... m-am dat ieri dupa-amiaza, azi-dimineata mai mirosea... am dat un puf azi dimineata, miroaseeeee.... e drept ca pe incheietura cealalalta (eu ma dau pe incheietura cotului) ala de aseara nu mai miroase

Mergi la inceput

Eu azi mi-am dat cu JPG Classique si , nu stiu de ce, simt ca ma doare capul de la el, il simt innecacios. Nu stiu ce-o fi ... o sa iau o pauza deocamdata.

Am o propunere de la cineva sa-mi aduca un parfum luna viitoare si nu ma pot hotara la unul anume.
Am in lista asa:
D& G - The one
Dior - Addict
Dior - Dolce Vita Sali
Givenchy - Hot Couture
si lista ar putea continua - as mai putea adauga vreun Guerlain ceva...insa tre' sa-i dau pmului vreo 2 -3 optiuni, nu mai multe, ca se zapaceste

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Camelia stii cum e Hot Couture? Eu pe el l-as alege din lista, poate pt ca l-am avut mai demult si-mi pare rau ca mi s-a terminat. Mie mi-a placut tare mult. A aparut nu demult tot de la Givenchy PLAY in doua variante, cel in sticla mov e varianta concentrata si mirosul tineeee o vesnicie. Testeaza-l si vezi tu, poate il preferi pe asta, in fond e floral-oriental cum iti place :http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Play-For-Her-Intense-10225.html

Mergi la inceput

Rose, Hot Couture a fost primul meu parfum ever.... Nu mi-l mai amintesc acum, dar stiu ca mi-a placut mult.
Am incercat si cele doua variante de Play acum vreo doua saptamani si cel mov (play intense) mi s-a parut cu aduce putin, cumva cu cu Dior Addict. Am vazut ca l-a mai asemanat cineva pe Fragrantica cu Dior Addict. Cineva a facut referire si la sticla in sine, mai exact la "pulverozator" ca daca se "buseste" e cam greu de reparat.

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Am avut anul trecut o mostra de Play for her (flaconul roz), chiar mi-a placut, desi nu are nimic deosebit, dar e un parfum bine facut. Hot Couture nu e cu note de zmeura? Mmmm... Nu e genul meu, dar imi placuse cand a aparut.

Mergi la inceput