Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

sali, schiuzmi, n-am stiut ca duduia kate moss e adjudecata. n-o stiam in ipostaza asta sexoasa, eu o aveam in cap din ipoostaza ei de 'alien' in lumea claudiilor schiffer, naomilor si a celorlate manechine celebre ale anilor 90 si ce e ciudat e ca, daca ma gandesc mai bine era 'altfel' si atunci si e 'altfel' si in lumea manechinelor 'umeras' care sunt acum in trend. si, da, n-ai cum sa ai nasul danei savuica, fiindca il ai pe-al lui charlize theron

am avut dolce vita....si e doooolce pfff, ce-o sa-l mai iubesti! e un dior ca la carte, facut cu maiestrie. nimic nu e aruncat la intamplare acolo, nimic nu e 'la ghici'. nu-l stii deloc? e blind buy?

fetele ma bucur ca v-am ghicit asa cat de cat ca temperament/tipologie, chiar daca cu asemanarea fizica am mai dat-o-n bara. n-am intentionat sa va fac un portret fidel, fata-profil ca la militie, nici nu aveam cum, ci mai degraba sa explic ce (imi) transmiteti aici pe forum despre voi. pup toate parfumatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78
am avut dolce vita....si e doooolce pfff, ce-o sa-l mai iubesti! e un dior ca la carte, facut cu maiestrie. nimic nu e aruncat la intamplare acolo, nimic nu e 'la ghici'. nu-l stii deloc? e blind buy?

nu, nu e blind buy, ca pe intuneric nu fac nimic ,i mean nici dating ,nici shopping!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

nu, nu e blind buy, ca pe intuneric nu fac nimic ,i mean nici dating ,nici shopping!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
[fetele ma bucur ca v-am ghicit asa cat de cat ca temperament/tipologie, chiar daca cu asemanarea fizica am mai dat-o-n bara. n-am intentionat sa va fac un portret fidel, fata-profil ca la militie, nici nu aveam cum, ci mai degraba sa explic ce (imi) transmiteti aici pe forum despre voi. pup toate parfumatele!

...si acum? dupa ce am scris cate 4-5 pagini intr o zi, intram iar in amorteala cu o pagina la 4 zile?

hmmmm, tre' sa gasesc alta chestie care sa ne tina ocupate , ca asta cu Fb si caracterizarile a fost de top!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

c'mon, ca maine ne reinventam

am si eu o dedicatie pentru toate parfumatele pe care la ora asta le vad asa: dupa o cina buna, un pahar de vin rosu, o baie calda, cu un strop de parfum la incheietura(la alegere, la mine pe... glezna e un puf de coco in seara asta) ascultand asta: http://www.youtube.com/watch?v=44tYUs20mTE
si apoi mergand la culcare!

PS SALiVATORE DELLA PATRIA vezi ca esti in charge cu muzica pentru cafeau de maine dimineatza!

Mergi la inceput

Neatza parfumatelor!

Azi va ofer si eu o melodie la cafea ...

Have a nice day!

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Fetelor, ce placere sa va citesc, desi raspund atat de rar.... mereu imi puneti un zambet laaarg pe buze...

Am sa va rog sa scoateti Alien-ul portocaliu de la bursa. A facut aripi.

Va pupacesc pe toate! O zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Un si o pentru tine Alexia!

E normal sa fie asa liniste de dimineata in Club Chic, ia vedeti in filmulet ce-am facut noi azi-noapte, priviti cu atentie, e amuzant :

http://www.youtube.com/watch?v=3BZf-PvZRIs&feature=related

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Un si o pentru tine Alexia!

E normal sa fie asa liniste de dimineata in Club Chic, ia vedeti in filmulet ce-am facut noi azi-noapte, priviti cu atentie, e amuzant :

http://www.youtube.com/watch?v=3BZf-PvZRIs&feature=related

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

Cresc si iar cresc ... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

http://www.fragrantica.com/news/Interview--Nicolas-Danila---owner-and-creator-of-Aladin-Gardens-1989.html

Un roman care creaza parfumuri la Paris.

Mergi la inceput