Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Wow ...foarte tare !

Sali, sper ca nu mai esti suparata pe mine ca am schimbat subiectl fix in momentul nepotrivit .

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

asa, am o datorie restanta de ieri.
deci, geniest, este la mine blonda, solara precum alien-ul pe care-l iubeste, tenace, consecventa, cu o frumusete aparte, neconventionala, ii place sa fie 'altfel', fara a fi excentrica/flashy, adica cam asa: http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/11/kate_moss.jpg

geniest, sunt pe aratura?

rose, ce frumos le-ai descris pe fete! pictezi foarte frumos si in cuvinte

Chiar ca super tare !!!!!!!
ianka m-ai omorat...fizic nu seman cu K Moss insa cu descrierea ta, da, seman.... ti-am zis eu ca esti talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

yanka...kate moss este data de anul trecut.....am primit o atunci asa:

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali am zis ca nu seman cu K Moss...da ??!!!

Desi....mi-ar cam placea...hmmm..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Sali, sper ca nu mai esti suparata pe mine ca am schimbat subiectl fix in momentul nepotrivit .

a, nuuuu......aseara te-as fi omorat ca eram obosita si facusem un eseu.....dar mi-a trecut, chiar o sa incerc sa reiau ce scrisesem.

hm...dar nu prea mai retin? aseara eram f incinsa , stiu ca scrisesem ca stiind poze reale cu cateva fete, mi se paruse ca f bine a punctat rose pt carmena , cu K turner.
la dana si esca iarasi e f bine, stiind realitaea. si la carina, perfect. astea chiar sunt asemanari fizice....

restul sunt portrete intuintive si intuite dar care au surprins, cu o trasatura de ...penel( a se citi tastatura) f bine din personalitatea fiecareia. dovada sta faptul ca subiectele au reactionat pozitiv si au spus singure ca da, exercitiul de imaginatie a fost un succes.

cat despre subsemnata...altii pot aprecia, nu eu, asemanarea cu nesuferita de savuica . desi sunt unii care spun ca da, exista( aia care ma cunosc putin spun ca semanam si la fitze , dar doar aia) doar ca eu nu am picioarele ei...dar nici ea nu are nasul meu ,poate sa-si mai faca 10 operatii, sac!

si ca sa mai scriem si despre parfumuri, va anunt ca mi-am luat DOLCE VITA de la dior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

SALI, si, iti place Dolce Vita? Eu l-am avut acum cativa ani si imi placea, dar sper final ma cam saturasem de el. Acum mai bag nasul la sticla uneori sa-mi amintesc... Apropo, Poeme-ul meu (re)gasit astazi cred ca s-a transformat in extract este fff puternic.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ianka mai dar ce mi-ai ghicit felul, parca nu-mi vine sa credSunt saten deschis-suvitata- blonda, dar ador tenul masliniu(imi place sa fac plaja la malul marii, cu toate ca stiu ca nu e sanatos) imi plac la nebunie rochiile albe din panza sau panza topita, asa vaporoase, ador vara, marea si clima mediteraneeana, maslinii, migdalii nisipul si stancile, imi place Catherine Zeta Jones...

Si de semanat mi-ar place sa seman si cu Katleen Turner, si cu Catherine, sunt doua mult prea frumoase, ma simt magulita ca m-ati asociat cu ele.

Trebuie sa remarc frumusetea Iuliei, esti superba Iulia, nu are cum sa nu te adore nepotica...si emani si asa o liniste extraordinara pentru varsta ta, felicitari

Dupa parerea mea, fizic, dar as indrazni sa zic si ca atitudine, Sali seamana cu Kim Basinger, a intuit-o Rose Si spune-ne si noua, cum e Dolce Vita si cum ai renuntat la pantofi din nou, pentru parfumuri?!

Iar Rose cu Sophie Marceau, desigur Fina si delicata

si cam atat. Aaaa, azi am purtat Lolita, inca imi place mult

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

SALI, si, iti place Dolce Vita?

stai sa vina si iti spun, ca abia de 2 zile l-am luat de pe ebay.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena
Si spune-ne si noua, cum e Dolce Vita si cum ai renuntat la pantofi din nou, pentru parfumuri?!

Carmen cu Stefan si Bogdan

am renuntat la pantofi temporar, pana vine prima pereche, sa vad daca am brodit-o cu marimile englezesti. intre timp, ca sa nu imi ies din mana, mai scap la cate un parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Mi-am dorit si eu Dolce Vita dintr-un singur motiv: seamana cu Feminite de Bois Shiseido care nu se mai fabrica. Pana la urma nu l-am luat, mi-am dat seama ca nu mi se mai potriveste, m-am schimbat, sunt alta fata.
Azi, cand vad Dolce Vita imi tresare usor inima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Carmena, sa-mi spui daca vrei sa-ti trimit cateva pufuri de Boucheron la testat. Parca tu erai curioasa... sau daca mai e cineva interesat?!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput