Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 3
rose_selavie spune:
Anul trecut a mai existat un soi de discutie aici in Club Chic pe tema aspectului nostru, s-au mai facut si altadata supozitii peste supozitii, s-a mai nimerit, s-a mai gresit, dar de ziua de ieri imi voi aminti cu drag mult timp de-acum incolo. Aseara de exemplu chicoteam de una singura cand am recapitulat toate fazele nostime de ieri si degeaba i-am povestit barbatului de ce rad, e ca si cum dupa ce zici un banc incepi sa explici poanta...nu mai are farmec.
Dana, Teo si Sali credeati ieri ca ati scapat? Ei bine, azi va vine si voua randul si cu mare drag voi cauta sa prind macar un dram, o idee, un zambet, un "ceva" care va aseamana cu personajele care urmeaza:
Dana te cand ne cunoastem ador catifeaua!!! Cand vad undeva rochii frumoase din catifea ma gandesc ce bine ti-ar sta. Purpura, smaraldul, albastrul de Prusia...sunt culorile care ti-ar complimenta aramiul luminos al pielii, iar coafura bogata cu carlionti negri desavarseste intreg ansamblul. Esti distinsa, calma, inteleapta si pui pret in viata pe valorile traditionale. In materie de parfumuri ai ajuns la alt nivel, ai reusit sa iti cunosti bine gusturile si capriciile si cu toate ca esti parfumista sefa stii cum sa selectezi rational si drastic din oferta abundenta de parfumuri.
In privinta asemanarii mi-e foarte greu sa ma pronunt, eu zic ca aduci un pic cu Andreea Esca mai ales cand razi, atunci ochii si gura imi aduc aminte de ea.
http://www.adevarul.ro/bbtcontent/clipping/ADVIMA20100204_0245/4.jpg
Teo pe tine anul trecut te nimerisem destul de exact cand te-am descris, acum fiindca ne cunoastem si personal sper sa-mi fie si mai usor. Asadar, Teo e mica de statura (maxim 1,57 cm cred eu), daca ne-am vedea as putea s-o iau in brate si sa o invart ca pe o papusa (eu am 1,68 cm). E slabuta, bruneta, tunsa mai scurt si foarte vivace, vesela si destul de noncomformista ( daca ma gandesc ce parfumuri ai Teo....).
O actrita care imi vine in minte cu acelasi tonus si fire e Meg Ryan.
http://www.celebrity9.com/img/meg-ryan/meg-ryan-1.jpg
Sali oare cum ar fi Club Chic fara tine? Ca o sarbatoare fara sampanie!
Sali a noastra e intr-adevar BLONDA si FAINA, si periculos de desteapta. Combinatie buna nu? Mereu stie sa puna punctul pe i sau sa extraga perfect esentialul dintr-o problema.
Cu ea nimeni nu s-ar putea plictisi vreodata, e clar.
Ca descriere fizica va pot lasa sa va imaginati o tipa de statura medie, subtire, par lung blond tuns in trepte, un cap de papusa, ochi caprui in care ard pacate, buze frumoase mereu pictate perfect de obicei in culori tari. Nu, nu vi-o descriu pe Dana Savuica, e Sali....dar fiindca m-ar certa daca pun poza cu ea, va las aceasta poza.
Sali? Masca jos :
http://alarma.profm.ro/wp-content/uploads/dana-savuica1.jpg
iuliya spune:
Cateodata mai pune mana pe cate un parfum de-al meu si in joaca se face si ea cu parfum, pune sticla la gat si zice "tsss-tsss" iar cand o rog sa mi-l inapoieze spune "inca un pic, inca un pic" trebuie sa-i indrept atentia spre altceva sau sa-i ofer alt obiect in schimb altfel nu lasa parfumul din mana
camelia_daniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya Cateodata mai pune mana pe cate un parfum de-al meu si in joaca se face si ea cu parfum, pune sticla la gat si zice "tsss-tsss" iar cand o rog sa mi-l inapoieze spune "inca un pic, inca un pic" trebuie sa-i indrept atentia spre altceva sau sa-i ofer alt obiect in schimb altfel nu lasa parfumul din mana nepotica mea * poze noi |
Foarte tare nepotica ta!
Sa o vezi pe fii-mea... imi fura mini-parfumelele (am un flowerbomb miiic, am avut un Sensuous Estee Lauder) si-mi zice ca-s ale ei (ca-s mici ca ea) si isi da pe fata interioara a incheieturii mainii si isi freaca manutele! E mortala!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
manumanu spune:
Da, cunosc, fetita mea face la fel cu cremele, pt ca la parfumuri nu are(inca) acces. Daca ma vede ca ma dau cu demachiant, lotiune sau crema, vine la mine si zice „ si Anatatia un pic”; eu ma fac ca o dau putin pe nasuc, ea rade in hohote... si zice „mai veau”
citat din mesajul lui iuliya Cateodata mai pune mana pe cate un parfum de-al meu si in joaca se face si ea cu parfum, pune sticla la gat si zice "tsss-tsss" iar cand o rog sa mi-l inapoieze spune "inca un pic, inca un pic" trebuie sa-i indrept atentia spre altceva sau sa-i ofer alt obiect in schimb altfel nu lasa parfumul din mana nepotica mea * poze noi |
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui geniest
Danuta tu m-ai vazut in niscaiva poze, asa-i ??? Oricum e funny ca e total invers fata de descrierea pe care mi-a facut-o Rose .. |
daaa, aveai la semnatura ceva poze cu puiul tau si erai si tu, stateai intr-o curte pe scarile de la intrarea in casa
rose, nu mi-ai spus daca iti place haina din catifea...am cumparat-o deja
rose_selavie spune:
Dana imi place! Chiar mult de tot. Seamana la croi cu paltonul meu de la cununia civila, doar ca al meu nu era din catifea. Frumos model ! sa-l porti cu placere
manumanu spune:
Wow... faceam ordine in dulapiorul cu parfumuri si ce credeti ca am gasit? Pitita intr-o cutie de Cerruti 1881 (demult sfarsita sticla), o sticla de Poeme cu vreo 5-7 ml pe fund... m-am bucurat ca un copil care-si regaseste o jucarie preferata si demult pierduta. Probabil l-am pus acolo ca sa stea "la adapost" de lumina si acum a iesit la iveala .. mmm!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
danamiha spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Dana imi place! Chiar mult de tot. Seamana la croi cu paltonul meu de la cununia civila, doar ca al meu nu era din catifea. Frumos model ! sa-l porti cu placere mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |
ianka78 spune:
asa, am o datorie restanta de ieri.
deci, geniest, este la mine blonda, solara precum alien-ul pe care-l iubeste, tenace, consecventa, cu o frumusete aparte, neconventionala, ii place sa fie 'altfel', fara a fi excentrica/flashy, adica cam asa: http://www.myidol.ro/wp-content/uploads/2010/11/kate_moss.jpg
geniest, sunt pe aratura?
rose, ce frumos le-ai descris pe fete! pictezi foarte frumos si in cuvinte