Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 24
manumanu spune:
azi am primit HP extrait si imi plaaaaaceeeee
ROSE, am scris si eu de Fleur de Rocaille, l-am testat acum in Franta si mi-a placut finetea si prospetimea lui de inceput, doar ca nota de baza mi s-a parut mai grea, asemanatoare cu Opium... Citind review-uri pe fragrantica, am inteles ca sunt doua versiuni, Fleur respectiv Fleurs de Rocaille, ultima reformulata. Tu ai avut Fleurs? Dupa aceea am cautat Fleurs in alta parfumerie, ca sa vad diferenta, dar nu aveau de la Caron :(. In rest, sunt de acord cu tine privind Femme ... eu as vrea sa incerc versiunea originala din 1943... Byzance de Rochas am avut si eu o mostra candva, dar nu-mi amintesc mare lucru, iar de Miss Dior am mai scris, l-am mai mirosit si acum si imi place la fel de mult.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
rose_selavie spune:
Manu pe zipbagul de la Blueeyes e scris Fleurs de Rocaille Caron, deci e vorba de cea cu S in coada, adica prima varianta, din `33.
danamiha spune:
eu am dat cadou HP extrait.
intre acesta si elixir, prefer ultimul, mi se pare mai puternic.
rose_selavie spune:
Manu te rog sa ma ierti ca m-am luat cu Fleurs de Rocaills si n-am apucat sa te felicit pt noua achizitie . Sa-l porti cu placere!
manumanu spune:
Merci, ROSE!
DANA, mie si asa mi se pare prea puternic. Elixirul era vreo 70 si ceva de euro in Franta, versiunea fara pompita, 50 ml, asa ca... la pretul asta merita Extraitul. Intr-un Sephora am descoperit o tipa de origine romana (intai am abordat-o in franceza, ca nu era tester la HP elixir, s-a dus in spate sa caute si intorcandu-se ne-a auzit vorbind romaneste... asa ne-am descoperit). Tester n-a gasit, dar am intrebat-o de diferente, si zicea ca Elixirul si Extrait-ul sunt 90% identice ca intensitate. Mi-a dat pe urma si mostre de Escale
manumanu spune:
Pentru fetele din Bucuresti si nu numai (am gasit un articol despre in revista Unica de martie, care mi-a cazut in mana azi la coafor) http://createur5demotions.ro/scent.php
monia1980 spune:
Buna dimineata,
poate cineva sa-mi spuna daca a incercat Balenciaga -Paris ?Ma intereseaza ca pesistenta ...
tocmai am fost dezamagita de Belle D'opium
Merci !!!
manumanu spune:
MONI, am incercat Balenciaga-Paris, dar numai pe cartonas, asa ca nu te pot ajuta in ce priveste persistenta.
ROSE, as vrea sa incerc Fleurs si Fleur de Rocaille impreuna, sa le pot compara... din pacate se gasesc rar si nu in acelasi timp in parfumeriile obisnuite.