Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Carmena la mine se (mai) intampla toate astea pt ca Mara inca doarme de la 18 la 7 dimineata non-stop.
Mai vedem noi cand va creste si-o sa-nceapa sa calareasca poney de jucarie prin casa la miezu`noptii, stiu ca asta ma paste si pe mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

CARMENA, dupa cum vezi, minune e si Mara, nu numai Rose... dar daca te consoleaza, eu te invidiez si pe tine, ca apuci sa dai cu creme seara... eu numai cand si cand...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Pai minune de mamica, normal asa puiut...ai mei daca ar dormi atat de mult m-as lua de grija ca au dat iama prin vreo cutie de medicamente Eu mereu spun ca e normal copiii mei sa fie neastamparati si zbuciumati, seamana, evident, cu noi

Si uite Manu, cum din frumoasele si intangibilele dive care eram pe aici acu un capitol, cum ne aratam adevarata fatza... Cu crema ma dau in fiecare seara, oricat de toropita as fi, ca mi se strange pielea daca nu, ca de asa e la tinerete, apar tot felul de nevoi

Camelia o fi in vacanta, nu ne mai schimba capitolul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Da, mai Carmena, mai, tu esti tanara, membru junior, deh...mai multa energie, ca de nevoi nu ducem lipsa... nu ca la mine nu ar sta cremele aliniate, cuminti... insist insa cu crema de ochi, mai pun si cate una de noapte... cu alea de corp stau mai rau...ca ma ia somnul pana ajung la ele

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Carmen, aici sunt, dar nu am mai schimbat subiectul ca asa a fost intelegerea... daca vreti , il schimb, no problem.

Rose dear, ai o minune de fetita ... Daria mea n-a dormit niciodata asa de mult!

Rall, sa te bucuri de "tona" de mostre achizitionata! Asteptam impresii !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Fetelor, ce fericite sunteti ca aveti copii mici.
Nu regretati ca nu aveti timp pt voi.
Acordati-le cel mai mult timp posibil.
Cresc si nu va vor acorda aceasi atentie

Va invidiez...........eu acum am discutii de la "adult" la adult.
Nu mai ma lasa sa ii "gansacesc"...mangai , etc
Imi pare rau ca nu am petrecut mai mult timp cu ei cand erau mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

camelia, sarumana
Eu as spune sa schimbi subiectul ca parca nu pot sa scriu in voie ca ma gandesc - daca se inchide? Oricum, sa spuna si fetele

Eu cica mi-am luat geanta Versace cu 35 lei: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250775343278 dar sa vedem si cat de originala e Tipa de la care am luat-o mi-a dat mail si mi-a spus ca o posteaza maine si ca wow, am luat-o pe un pret ff bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall
[Eu cica mi-am luat geanta Versace cu 35 lei: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250775343278

nu rad de pret neaparat, ci de cum ai formulat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

of, of of, ce amarata sunt! inca nu mi-a ajuns plicul de la rall. sper ca tanti postasa mea sa nu fi simtit vreo briza irezistibila venind dinptre plic si sa-l fi oprit pentru ea, ca nush ce fac!. Daca vedeti vreo stire la ora 5 cu vreun postas atacat de o psihopata si deposedat de tolba cu ravase, sa stiti ca eu am fost aia.
In alta ordine de idei, azi port must de cartier si il declar oficial parfumul meu semnatura. ador acest parfum si cred ca si el ma iubeste f tare, ca sta lipit de mine pana seara. pentru o apa de toileta e un miracol!

o muzica, ceva asa de inceput de weeekend n-avem si noi?
rall, felicitari pentru achizitie, am auzit de unele dintre parfumurile alea, dar n-am mirosit niciunul. Astept impresii, macar un top 3 asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Blue iti sunt datoare cu un raspuns , si anume top 10 din cei "40 de hoti de inimi" de la tine:

1-Byzance Rochas (feminin clasic, usor aldehidic, compus din arome citrice cu o boare de flori delicate de primavara)

2-Fidji Guy Laroche (am avut pe vemuri o mostra din el...cine cauta un floral original pt primavara, ar putea intalni in Fidji alesul. Unii zic ca-i destul de greu, mie mi se pare aerat, fin, elegant)

3-Miss Dior (un ever-green clasic, de neinlocuit)

4-Ombre Rose de Brosseau ( un parfum care reconstruieste fidel un buchet de boboci de trandafiri roz stropiti de roua, miros diafan pudrat)

5-Aria Missoni ( surprinde esenta verii, fructe si flori intr-o combinatie reusita, pe hartie e perfect...nu stiu cum e pe piele, in orice caz imi place mult)

6-Femme Rochas ( minunat!!!!, am mai spus si o repet: ce epoca glorioasa pt parfumuri au fost anii `80)

7-Birmane Van Cleef&Arpels (orhidee...tonka bean...heliotrop si vanilie?? Asta e cheia succesului, intrebarea mea e: unde il gasesc?)

8-Fleurs de Rocailles Caron ( nu stiu daca e reformulat mai recent sau e pastrata reteta lui originala, ce mi-ai trimis tu e un parfum solar, inedit, fara "amareala" din alte parfumuri Caron)

9-Maitresse Agent Provocateur ( sex in a bottle, plin de contradictii)

10- ...si favoritul meu...Le Dix (o iasomie fiiiiina de tot, miros subtil, ultra-feminin). Ador Balenciaga! OLÉ

O melodie numai buna pt inceput de weekend...cine are chef sa danseze cu mine?

http://www.youtube.com/watch?v=ekQZPozjCX8

Mergi la inceput