Club chic (43)
Raspunsuri - Pagina 14

sali spune:
eu am rezolvat problema fiolei cu black orchid pe care o pierdusem, am inlocuit-o cu o sticla de 50 ml !
o sa mi se para o vesnicie pana o sa ajunga din uk la mine, tocmai bine pe post de martisor pt 1 martie!
vreau sa apuc sa ma dau cu black orchid macar in prima luna de primavara, ca apoi nu cred ca mai merge!?
azi m-am uitat pe youtube la cateva propuneri pe care katie puprick le considera bune pt vara, purtate de femei , printre ele...Guerlain HOMME si Dior Homme SPORT!

danamiha spune:
rose, te rog mult daca mai ajungi la parfumeria unde gasesti parfumurile lui Tom Ford, sa testezi pentru mine www.basenotes.net/threads/224224-Tom-Ford-Italian-Cypress" target="_blank">Italian Cypress

rose_selavie spune:
Bine Dana, am sa-l incerc. Este toata colectia Private Blend , stau separat de restul parfumurilor intr-un coltar din lemn, pe 3 etajere si arata ca rafturile unei farmacii de sec.19.
De obicei cand te apropii de colectia asta, apare si vanzatoarea gata sa-ti explice schema parfumului care te intereseaza, asa ca voi pleca si cu cartonasul parfumat si cu lectia invatata .

danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Bine Dana, am sa-l incerc. Este toata colectia Private Blend ![]() De obicei cand te apropii de colectia asta, apare si vanzatoarea gata sa-ti explice schema parfumului care te intereseaza, asa ca voi pleca si cu cartonasul parfumat si cu lectia invatata ![]() mamica de Mara Roselyn (18.06.2010) |

caut un citric persistent, am citit mai multe pareri despre escale a portofino si este comparat cu 4711, din ultimul am 2 sticle si nu mai vreau...

danamiha spune:
Citind www.basenotes.net/threads/231640-Which-is-the-best-CITRUS-fragrance-%28for-men-or-unisex%29" target="_blank">Which is the best citrus fragrance , l-am intalnit destul de des pe Monsieur Balmain. L-ati mirosit?

ianka78 spune:
neata, parfumatelor!
ce cuminti ati fost in weekend! n-am noutati parfumate, asa ca o sa va spun doar ca azi port: coco madmoazel, am dat ultimele pufe si cu siguranta am sa-l cumpar din nou, chiar daca e un parfum mainstream. Ah, by the way, daca s-a inteles despre mine ca dintr-o data am ceva cu parfumurile mainstream, pentru ca le-am facut 'de aprozar' tre' sa ma corectez, ca nu asta am intentionat. Ar fi o mare ipocrizie din partea mea, pentru ca am exclusiv parfumuri de aprozar (13 la numar, ptiu! ptiu! sa nu fie cu ghinion
) si le iubesc pe toate foarte mult. Singura mea problema cu ele e ca prea le simt la fiecare colt de strada, cafenea, cinematograf and so on.
Ah, am si ceva noutati. Am mirosit oscar de la renta - volupte si mi-a placut.

blue eyes spune:
Buna dimineata, parfumatelor! Rose, te-ai dezmeticit? Cum am ceva timp, iti trimit partea a doua de miresme.
Mi-a placut cum ai caracterizat Le Dix, deoarece e unul dintre preferatele mele. YR nu mai produce Orchidee, dar a reluat productia de Venise, care seamana cu primul. Produc din nou si Ispahan, dar reformulat; eu cunosc doar originalul si ai o mostra din el.
Abia astept recenziile tale... nici nu mai stiu ce ti-am pus si risc sa-ti pun dublu, dar sigur nu o sa te superi.