Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

BLACK ORCHID este EDP

Black Orchid Voile de fleur este EDT

Edit: amandoua sunt luate prin babanu de pe :
http://www.1stperfume.com/brands-t-tom-ford.html

ma asteptam la un pret mai mare. Dar babanu` mai pune comenzi pe site-ul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Nu prea a vrut. I s-au parut neseriosi, mai ales ca parfumurile nu au venit in cutii
Am insistat si m-a servit
Pe scurt, am riscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu l-am luat de pe ebay

Daca imi permiteti, tema de weekend : in ce parfum credeti ca e scaldata atmosfera clipului asta:
http://www.youtube.com/watch?v=C3CUn1BpGq8

O lume a decadentei, a iubirii inabusite, gresite, dezamagitoare. Umbre, seri tarzii, lux, putere si slabiciune.

Rall m-ai nimerit cu clipul asta, e una din cele mai misto piese a lui. Am sa raspund provocarii tale in weekend

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

chiar si pe 1stperfume black orchid apare si ca edt si ca edp.

iulyia , tu ai mai luat prin babanu, ai putea sa-l intrebi totusi...desi ar fi ultima varianta pe care as lua-o in calcul.
daca depistezi o sursa buna pt BOrchid , zi-mi si mie, te rog!

azi mi-am dat cu CRYSTAL NOIR...o fi el parfum de aprozar Sephora, dar m-am simtit cu el pe mine superrrrr!
si f persistent, incredibil, am dat la 8 dimineata si acum il simt in par f f bine , ma invaluie inca. tineti cont ca mi-am dat cu edt...ma intreb cum oare e edp, pt ca exista si in varianta asta? !

Mergi la inceput

Sa ma risc si eu? Hmm..voi lua legatura ca babanu` dar pana atunci mai caut si prin alte parti.

Pe langa Black Orchid si Bal A Versailles o sa-mi comand un parfum pe nemirosite, e atat de tentant...ulalaaa

Rall, incitanta propunere...si Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

chiar si pe 1stperfume black orchid apare si ca edt si ca edp.

iulyia , tu ai mai luat prin babanu, ai putea sa-l intrebi totusi...desi ar fi ultima varianta pe care as lua-o in calcul.
daca depistezi o sursa buna pt BOrchid , zi-mi si mie, te rog!

azi mi-am dat cu CRYSTAL NOIR...o fi el parfum de aprozar Sephora, dar m-am simtit cu el pe mine superrrrr!
si f persistent, incredibil, am dat la 8 dimineata si acum il simt in par f f bine , ma invaluie inca. tineti cont ca mi-am dat cu edt...ma intreb cum oare e edp, pt ca exista si in varianta asta? !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cred ca scriam in acelasi timp. Il voi intreba, daca nu gasesc o varianta mai buna.
Crystalul e si in varianta EDP, l-am avut(de la Dana) si terminat.

Mergi la inceput

Blue eyes la Femme Rochas ai EDP sau EDT?
Imi place foarte mult sticla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am mai facut o boroboata
Am amestecat Black Orchid cu Crystal Noir (inainte de a le da pe piele).
Ce credeti ca a rezultat? Un Angel

Foarte posibil ca alte nasuri sa nu zica la fel, dar mie mi se pare 100% Angel acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu l-am luat de pe ebay

Daca imi permiteti, tema de weekend : in ce parfum credeti ca e scaldata atmosfera clipului asta:
http://www.youtube.com/watch?v=C3CUn1BpGq8

O lume a decadentei, a iubirii inabusite, gresite, dezamagitoare. Umbre, seri tarzii, lux, putere si slabiciune.

Si ca sa revenim la tema de weekend propusa de tine: in acea atmosfera decadenta plutea in atmosfera Midnight Poison Dior. Atitudinea fetei (ma insel sau e una singura, mereu "reinventata"?) pare distanta, intangibila, e acolo si totusi in alta lume, iar parfumul ales de ea are o incarcatura de mister, e dark, senzual, rece si dominant.

Mergi la inceput

Pt cele care contribuie la jocul " Parfum asociat cu videoclip" si vor sa vada un clip mai indraznet am ales unul special tot din anii `80, mai putin cunoscut, in care artista avea deja 41 de ani si eu cred ca i s-ar potrivi parfumul Coco Chanel, cel oriental-spicy, greu, uleios-cremos si revoltator de seducator.

PS: picioarele ei sunt de vis!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Ybea868xDW0&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXda69KQNnYSSfhUBKSo_SqB

Mergi la inceput