Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Am vazut ca Escala are un pret f bun pe esente... cand ma intorc din Franta poate dau un mic atac, desi am doua citrice de vara pentru anul asta: Light Blue si Eau de Shalimar. Btw, nu mai stiu daca am scris, am incercat zilele trecute Naturelle de la Yves Rocher ei e minunat, seaman ff bine cu Light Blue. Nu stiu insa daca si cat persista...dar la pretul respectiv, e OK. Eu o sa-mi comand laptele de corp pt la vara

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

A disparut o pagina cu mesaje sau mi se pare mie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

nu ti se pare...a disparut mesajul alexiei, sa speram ca nu l-a sters ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Au disparut 4 mesaje... daca nu am insel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Au disparut 2 dintre mesajele mele (in care multumeam pentru / comentam la descrierile facute de fete) + 1 mesaj lung de-a lui sali care plangea dupa Tom Ford + cele mentionate de voi...

S-au facut modificari la serverul siteului, de asta...

Un voucher interesant: http://www.groupon.ro/deals/online-deal/accessorize/245192/.8QlO0u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

vai, vai, vai, ce amarata sunt. Am scris aseara un roman despre parfumurile primite de la dana si cand am vrut sa trimit, mi-a aparut un mesaj cum ca se lucreaza la serverul cu baza de date DC si bineinteles ca toata compunerea s-a pierdut.
O sa incerc sa recompun cate ceva, dar nu va mai fi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neata!

Astazi va dedic o melodie pe care o iubesc taree mult ... sper ca va aduca o stare de bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui rall

nu ti se pare...a disparut mesajul alexiei, sa speram ca nu l-a sters ea

Nuuu, nu l-am sters eu . Nu stiu ce s-a intamplat.
Zisesem ca nu am luat inca escala , dar categoric e un must have foaaarte curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

da, a disparut o pagina, ceea ce mi se pare f aiurea....ma gandesc ca asa cum moderatorii/administratorii au dreptul de a bana, modera, inchide, asa au si oblegatia de a posta un mesaj de scuze cand apar astfel de probleme...ca sa nu mai cred ca am scris cu cerneala simpatica si sa ma uit dupa mesaj ca ...la poarta noua.

nu mai spun ca ma simt super hartuita de mesajul idiot care ma anunta ca ..am un mesaj nou, cand de fapt nu e nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna dimineata!

BLUE-EYES multumiri si multi pupici pt bucuria pe care mi-ai facut-o ieri!

Blue mi-a trimis 40 de hoti de inimi , cu alte cuvinte 40 de zipbaguri cu cele mai misto (unele tari, altele sexy, multe rafinate, cateva gurmande, toate in sinea lor elegante) parfumuri necunoscute de mine...Jos palaria ce gusturi faine ai!!!!!

Si un pic de muzica:

http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXdZmwK38HgLZ0ZIyRBWPt41

Mergi la inceput