Club chic (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianka78 spune:

Asadar, cateva vorbe despre miresmele primite de la dana.
In primul rand trebuie sa remarc faptul ca ingeniozitatea parfumatelor ar trebui inregistrata la OSIM. Eu ma asteptam sa primesc un plic, cu ceva zip-bag inauntru, in care sa gasesc o bucatica de hartie/material (catifea sau matase, stiind-o pe dana) pe care sa fi fost pufait parfumul. Ce-am primit de fapt? Doua zip-bag in care dana a pufait direct, pungulitele au ajuns la mine umede pe interior si asa am putut testa direct pe piele. Foarte ingenios, nu mi-ar fi trecut prin cap asa ceva.

Asadar, am desfacut punguta si m-am frecat (ma scuzati) pe piele delicat si plin de gratie, de la incheieturi pana la subtiori
Warning: Aceasta este o recenzie a unei fete de la litere, nu ma pricep sa detectez arome exacte, nu am nas de parfumier, chimia a fost intodeauna pentru mine un fel de limba chineza. Pentru mine fiecare parfum e o poezie mai degraba, nu o combinatie de molecule.

Tobacco Vanille e unisexul suprem, construit cu precizie matematica. N-am mirosit pana acum un parfum unisex atat de echilibrat, atat de androginic. Are suficienta vanilie, cat sa placa unei femei si suficient tabac, cat sa placa unui barbat deopotriva. E un parfum simetric, rotund, armonios, in care aromele lucreaza impreuna, nu una impotriva/in defavoarea alteia. TV are la mine efectul madeleinei lui proust, evocandu-mi aminitiri dintr-o viata anteriora, probabil. Ma transporta in havana insorita, intr-o casa cu arhitectura coloniala, luminoasa, cu gradina imensa, plina de flori exotice. Toata casa miroase a vanilie naturala, trabuc fin si brandy pretios. Inca nu m-am hotarat daca imi vine sa-l mananc sau sa-l beau

Concluzie: Un parfum cu personalitate, provocator, care cere curaj pentru a fi purtat de femei, din cauza notelor masculine evidente, de catre barbati, din cauza vanilie, care face din el un parfum dulce, fara echivoc, si care are o partitura importanta in ecuatia aromei, chiar daca nu joaca rolul principal.

Cel de-al doilea parfum banuiesc ca e Micallef - Note Vanillee. Aici dana trebuie sa ma ajute putin pentru ca scrisul de pe eticheta s-a sters, a ramas doar o initiala, un M.

Ei bine, alta gasca in alta traista, ca sa ma exprim academic. Acesta din urma este un gurmand suta la suta, senzual, cald, feminim. Aici vanilia e vedeta, e Marylin Monroe, senzuala si languroasa. Ma simt de parca as fi intrat in laboratorul unui maestru cofetar din paris si as fi prinsa intr-un vartej de arome cu efect pavlovian. Atentie, n-am intrat la Tip Top si miroase a amandine! Nu, nu, nu, suntem la Mecca prajiturilor, unde un joffre e o opera de arta. Ca sa n-o mai lungesc, miroase ca o bomboana de ciocolata fina, trasa in fondant de vanilie, dom'le!

Concluzie: un gurmand de vita nobila, rafinat, care nu te imbraca in halatul de cofetareasa, sa mirosi de parca ai stat toata ziua in bucatarie si ai copt checuri, ci care iti pune pe incheietura un sarut discret de ciocolata. Pentru amatoarele genului e heart-breaking!

Ce-as alege pentru mine? Cu siguranta Tobacco Vanilla - pentru ca te provoaca sa indranesti sa iesi din tipare, sa spargi bariere. Si mie imi plac provocarile!

PS: Dana
iti multumesc inca o data ca mi-ai dat ocazia sa cunosc aceste parfumuri speciale, care cu siguranta nu au nimic in comun cu ce se vinde la aprozarele sephora, douglas and co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

da, a disparut o pagina, ceea ce mi se pare f aiurea....ma gandesc ca asa cum moderatorii/administratorii au dreptul de a bana, modera, inchide, asa au si oblegatia de a posta un mesaj de scuze cand apar astfel de probleme...ca sa nu mai cred ca am scris cu cerneala simpatica si sa ma uit dupa mesaj ca ...la poarta noua.

nu mai spun ca ma simt super hartuita de mesajul idiot care ma anunta ca ..am un mesaj nou, cand de fapt nu e nimic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=161164

Mergi la inceput

stati asa ca io tocmai m-am deprins cu cerseala, asa ca ingros obrazu': cine imi trimite si mie un puf de black orchid?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

ianka, pot sa iti trimit eu
Referitor la zip bagurile primite de la dana, asa am facut si eu prima data cand i-am trimis rosei parfumurile (am spray-iat mult in zip bag, am inchis, am pus in alt zipbag, ba chiar le-am infofolit in scoci individual) dar au ajuns amestecate de nu s-au mai putut deslusi intre ele La tine cum de a fost ok?

Mergi la inceput

cu siguranta ca interiorul plicului era un cocktail al celor doua parfumuri, insa interiorul fiecarui zip-bag nu cred ca a fost contaminat.
rall, multumesc mult pentru black orchid. am sa-ti dau pm cu adresa mea. imi trimiti cand poti tu, nu-i graba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ianka, ce frumos scriii!!!! e o placere sa te citesc

Mergi la inceput

saru'mana! la lalaiala nu ma intrece nimeni!. Deci confirma-mi si mie, te rog, al doilea parfum e Micallef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

saru'mana! la lalaiala nu ma intrece nimeni!. Deci confirma-mi si mie, te rog, al doilea parfum e Micallef?

Ianka iti confirm eu. E Micallef !

Tot asa mi-a facut si mie Dana. M-am trezit cu nasul in pungi ca aurolacii. Eram la birou si trageam cu coada ochiului sa prind daca ma zareste cineva...

PS Deci am si confirmarea....stii cand iti spuneam ca ai o retorica de invidiat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianka78

da, e acesta: http://fortheloveofperfume.blogspot.com/2007/10/m-micallef-note-vanilee.html

http://www.beautysnob.com/2007/11/parfums_m_micallef.html

Mergi la inceput

rose nu ne faci si noua macar un top 3 al celor 40 de arome? zi-ne si noua doua vorbe despre cele pe care le gasesti cele mai interesante, surprinzatoare.

rall ti-am dat pm, l-ai primit?

Mergi la inceput