Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)
Raspunsuri - Pagina 8
v_florina spune:
andra_bell, e haioasa faza cu feritul de copii :)
Mai fetelor, si mihaelav, se prea poate sa fi zis doctorul sa ma feresc de pisici si eu cred ca am extrapolat la toate animalele! Da' ai mei au si pisica, aceeasi cu care am trait in aceeasi ca`sa vreo 10 ani. Eu sper sa nu fie acum cu nabadai, dar oricum si pe ea am rasfatat-o tot de la distanta. Si ai mei cred ca s-or spala si ei pe maini dupa ce curata la ea (glumesc, evident ca se spala :)
_
11+
Oanamares spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
iar eu n-am imunitate la rubeola si trebuie sa ma feresc de ....copii blog The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
adra_bell spune:
da, e haios, dar cam aiurea, vroiam sa mearga fii-mea la gradi din primavara, nu se poate. Astept sa fac 20 de saptamani si sa o duc macar la dans
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui v_florina andra_bell, e haioasa faza cu feritul de copii :) Mai fetelor, si mihaelav, se prea poate sa fi zis doctorul sa ma feresc de pisici si eu cred ca am extrapolat la toate animalele! Da' ai mei au si pisica, aceeasi cu care am trait in aceeasi ca`sa vreo 10 ani. Eu sper sa nu fie acum cu nabadai, dar oricum si pe ea am rasfatat-o tot de la distanta. Si ai mei cred ca s-or spala si ei pe maini dupa ce curata la ea (glumesc, evident ca se spala :) _ 11+ |
O sa radeti dar mie mi s+a indicat sa ma feresc de copii, sa nu primesc in vizita si nici sa nu merg, mai ales la cei care merg la gradi. Bine eu nu mai am un bebe, doi pe acasa, ca atunci nu mai aveam de ales.
A trebuit sa intrerup si activitatea, ca sa nu fiu nevoita a stau prea mult in aglomeratii.
Bine ca am profesie liberala si am putut sa imi expediez clientii pe la alti colegi. Bine unii cu multttteee vociferari, dar nu au avut de ales
17+
corry_28 spune:
Bravo, Babyblue!
Chiar ma gandeam la tine mai devreme.
Doamne, baietel!!!!Ce frumos!Tu ce ti-ai fi dorit mai mult?
AI fost la Albu?Ce mai este pe acolo?Cat a durat eco?
Eu cred ca daca ecograful si dr sunt buni, poate sa-ti vada sexul copilasului
Nu mai am rabdare pana luni....felicitari
12+cu si
AlyMih spune:
Felicitari BabyBlue pt baietzel..eu am 16 sapt si inca nu stim exact ce e...mi am scos si eu rezultatul la TT(analiza de sange)si totu e ok..multumesc lui Dumnezeu ca am avut emotii..mie mi au iesit limfocitele in cantitate mai scazuta decat normal a mai patit cineva asa? ca pana merg la medic mai e un pic..in rest totu e bn ma simt dince in ce mai bn greturile au disparut si ele asa putin cate putin burtik cresteacum asteptam sa miste dar vad ca nu vrea sa ne faca placerea asta deocamdata..am devenit un pic paranoica de cand nu mai am greturi si abia astept sa miste ca sa stiu ca totu e bn
16+
ramyy spune:
eu am caine in casa de 5 ani Ajax e primul meu copil
probabil ca dupa ce o sa vina bebe o sa cada putin pe locul 2 dar nu as renunta la el pt nimci in lume, daca cainele e deparazitat internt extern si vaccinat la zi nu este absolut nici un pericol.
din ce stiu eu si din ce mi-a zis si veterinarul toxoplasmoza e transmisa de pisici, fecalele pisicilor.
cat despre plasarea lui bebe nu stiu ca nu am experienta eu am de gand sa ii fac camera lui si sa cumpar separat un cosulet care sa il pun in dormitor unde sa il tin pe bebe in primele luni 1-2 nu stiu, asta e planul ...la fata locului o sa vedem
flyhigher77 spune:
citat din mesajul lui babyblue am facut azi eco pt dublu test, a iesit ok, toate diametrele in regula, translucenta nucala 2 mm (o fi ok?) si mi-au zis ca e baiat. si la eco de sapt trecut tot la fel au zis. nu e cam devreme? doctorita asta a zis clar ca ar fi baiat... |
Babyblue felicitari pentru flacau!
Valoarea normal#259; a translucen#539;ei nucale la f#259;tul de 12 s#259;pt#259;māni este de 0.5-2 mm, asa ca esti in grafic!
Sanatate multa tuturor gravidutelor!
14+
babyblue spune:
citat din mesajul lui corry_28 Bravo, Babyblue! Chiar ma gandeam la tine mai devreme. Doamne, baietel!!!!Ce frumos!Tu ce ti-ai fi dorit mai mult? AI fost la Albu?Ce mai este pe acolo?Cat a durat eco? Eu cred ca daca ecograful si dr sunt buni, poate sa-ti vada sexul copilasului Nu mai am rabdare pana luni....felicitari 12+cu si |
buna corry, n-am mai fost la albu, ci la alta doctorita. am stat cam 30 de minute, mi-a facut si intravaginal si pe burta, primul lucru pe care l-a zis cu toate certitudinea, a fost ca e baiat.
apoi mi-a masurat diametrele, translucenta si s-a uitat la inima, pare totul in regula, la varsta asta a lui.
sotul isi dorea baiat sigur, eu nu mi doream ceva precis, dar pt ca am visat ca va fi baiat, iata ca de fapt si este si am avut mereu acest feeling ca e baiat.
am asteptat vreo 1 ora pana am intrat, erau f multe gravidute la doctorita asta, am stat cam juma de ora inauntru, mi s-a parut meticuloasa. nah..ce sa zic, sper sa fie bine. copilul misca nevoie mare, mie mi se pare ca e cam inghesuit acolo, dar nah...asa o fi.
rezultatul la bitest il am in 2 saptamani de acum. sper sa fie ok. iti dai seama ca am mari emotii.
iti tin pumnii la eco si te astept cu vesti bune despre bebei!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.