Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

mamutz tu gasesti clexane?

de dimineata pana acum a fost sotul la 5 faramacii toate au zis ca nu au si nici nu pot aduce pt ca ca se gaseste , iar care au, au de 0,6 nu 0,4

nu mai pot sunt la capatul puterilor, la asta nu ma asteptam.

ma duc acum si eu si iau farmaciile la rand sa vedem poate gasesc pana la urma undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Ramyy nu ti-e mai usor sa cauti nr. de telefon de pe net de la farmacii si sa suni, ca sa nu bati atatea drumuri degeaba?

Maria (27 nov. 2007) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

multumesc fetelor.
sper sa fie bine.
lissa, ma simt ok, ca intotdeauna. ma bucur ca e baiat, acum m am obisnuit cu ideea, deja.:)

dc translucenta la 12 sapt este intre 0,5 si 2, la mine 2, nu e cam mare? la limita superioara? incep sa ma ingrijorez...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Babyblue felicitari pentru baietel. Si eu stiu ca translucenta tre' sa nu fie mai mare de 3.
Alymih cred ca ai respirat usurata cand ai vazut rezultatele analizelor de la dublu test
Si mie mi se pare tare faza vis-a-vis de faptul ca tre' sa te feresti de copii, n-am mai auzit...orice e posibil

Maria (27 nov. 2007) si 17+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

mamutz tu gasesti clexane?

de dimineata pana acum a fost sotul la 5 faramacii toate au zis ca nu au si nici nu pot aduce pt ca ca se gaseste , iar care au, au de 0,6 nu 0,4

nu mai pot sunt la capatul puterilor, la asta nu ma asteptam.

ma duc acum si eu si iau farmaciile la rand sa vedem poate gasesc pana la urma undeva.

rammy se gasesc greu
eu iau de la sensiblu, am stabilit cu vreo 2 farmacii, ii sun dinainte si imi spun ce au sau imi fac rost.

17+

Mergi la inceput

Daca nu gasesti si nu gasesti incearca sa iei legatura cu un distribuitor de medicamente.
Vezi ca acum spre exemplu nu au de 0,4 in toata reteaua sensiblu, dar au de 0,2. Te intepi de 2 ori dar mai bine decat sa nu faci. E bine sa ai macar o rezerva. Eu am luat tot ce am prins si cu reteta si fara. Cum ma anunta ca au cate o cutie cum o iau. Incerc sa am cel putin pt o luna in avans. Si daca or sa imi schimbe doza, le combin eu cumva.
Poti sa incerci sa iei si cateva fiole de 0,6 si imparti doza.

17+

Mergi la inceput

Lista farmaciihttp://www.sensiblu.com/index.php?page=farmacii

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

BabyBlue felicitari petru baietzel! Deci sotul are asigurata continuitatea numelui de familie

Legat de Toxoplasmoza, se ia numai la contactul cu fecalele pisicilor. Deci nu cu pisica - daca este curata. Am locuit la casa si parintii mei mereu au avut (si au) cate doua pisici, care bineinteles ca isi fac nevoie afara. Si ca dovada, cand mi-am facut analizele a iesit ca nu am anticorpi de toxo, deci niciodata nu am avut boala. Cu toate ca sunt innebunita dupa pisici si cand eram mai mica le pupam si-n bot (spre disperarea parintilor)!

Recomandarea de evitare a copiilor se da cand graviduta nu a facut bolile copilariei: rubeola, varicela etc. Ca sa vedeti cum le aranjeaza DD pe toate: eu am luat varicela anul trecut, nu stiu de unde, dar a aparut tocmai cand ma programasem la medicul de familie sa-mi faca vaccinul antivaricela Asa ca imunizarea s-a facut...natural

Apropos de triplul test, fetele care l-ati facut deja: in cat timp va vin rezultatele?

14+

Mergi la inceput

Babyblue felicitari pt flacau! Stai linistita cu pliul nucal e bine.
Eu tocmai am venit de la epilat. Si inaintea mea a fost o graviduta. Si data trecuta la fel, era o graviduta care urma sa nasca.

17+

Mergi la inceput