Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)
Raspunsuri - Pagina 7
babyblue spune:
am facut azi eco pt dublu test, a iesit ok, toate diametrele in regula, translucenta nucala 2 mm (o fi ok?) si mi-au zis ca e baiat.
si la eco de sapt trecut tot la fel au zis.
nu e cam devreme? doctorita asta a zis clar ca ar fi baiat...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
lisssa_ana spune:
am avut o dimineata buna,citindu-va
Laura,un dragut fiu'to. Smecherut tare.
oanamures,nu ai voie nimic nepasteurizat in sarcina,toata sarcina,deci pune-ti pofta in cui
cristi(sdcristian),o sa fim si mai mult pe capul tau acum la ad pua sarcina,deci nu iti fa griji ca o sa fie bine
eu nu sunt deloc de acord cu dormitul in acelasi pat sa va spun si de ce. In primele saptamani Ana se trezea eds,din 3 in 3 ore,eram atat de obosita ca adormeam cu ea in brate,scriam pe odisee noapte al 2 sau la 4 cand ea avea progrma de mancat. Eram atat de obosita ca atunci cand se trezea iar nu stiam ce am facut cu ea,ma panicam daca nu o vedeam langa mine in pat ma ridicam si o cautam pe sub mine...bine,o gaseam la ea in patut unde o puneam de fiecare data,dar se pare ca subconstientul meu imi zicea ca sunt prea obosita. Eram de n ori sa cedez sa 0o iau cu mine in pat,dar acum...nu imi pare rau de ce am facut,ca a fost greu,acum dorm regeste si Ana doarme fara probleme,fara plansete,fara tipete.
Cand a fost bolnavioara si cu febra o luam cu mine in pat pe timpul noptii,m a trezeam teapana,dormeam numai pe-o parte la fiecare miscare de a ei ma trezeam...nu e pt mine.
Cand am fost cu ea in Romania,la ai mei aveam patut separat,dar la socrii nu,nu a fost nici o problema sa o pun cu mine in pat si o puneam perpendicular cu mine,nu f aproape ca imi era zau frica sa nu ma intorc peste ea,veneam de la socrii si o puneam in patut nu avea nici o treaba.
Acum,sa vedem,cred ca imi primele luni o sa doarma cu noi in camera in basinet si dupa aia in patut care e acum al Anei. Pe Ana am sa o invat in patul mare si pe bb in patut si toata lumea multumita. Se vor acomoda.
Mama de Ana si 18+
Ireth spune:
babyblue, daca doctorita a zis ca e ok, atunci e ok cu 2 mm nu stiu unde citisem, sper sa nu-mi imaginez, ca peste 3 mm incep sa se puna semne de intrebare. Desi pare putin un mm distanta, la ce marime e domnul in momentul de fata... cred ca e proportional
Daca doctorita a zis ca e baiat...atunci felicitari pentru baiat! si mie mi se pare cam devreme, la mine nu s-a vazut nimic ultima data, dar poate are ea ochiul format... si stii cum e, daca nu se vede nimic se presupune ca e fata, daca se vede, e clar
14+
v_florina spune:
Bravo babyblue, bravo! Toate-s bune si speram ca si tu sa incepi sa te relaxezi!
_
11+
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue am facut azi eco pt dublu test, a iesit ok, toate diametrele in regula, translucenta nucala 2 mm (o fi ok?) si mi-au zis ca e baiat. si la eco de sapt trecut tot la fel au zis. nu e cam devreme? doctorita asta a zis clar ca ar fi baiat... _ Babyblue va pupa pe toti!! 12+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural. |
Felicitari pt baietel! La mine translucenta nucala a fost 1,53 mm si am citit ca ar fi ok pana la 2,5 mm. Daca doctorul ti-a zis ca e bine nu ai de ce sa iti faci griji Rezultatul analizelor de sange cand il primesti?
Burtocika spune:
citat din mesajul lui sdcristian cand iese cu tac-su iemdiat ce pune piciorul afara din casa il trage de pantaloni, daca nu-l ia in brate se pune pe plans cu lacrimi si jale, se pune pe jos... |
Pai si cine greseste ? Tati, evident, ca cedeaza la santaj Ia sa stea frumusel si sa-i explice ca nu se poate in brate si ca daca nu merge pe picioarele lui nu mai merge in parc ?
14+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
MihaelaV spune:
Florina nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji cu toxoplasma in privinta cainelui. Dr mi-a zis ca e transmisa de pisici, nu de caini. Si eu stau cu catelusa noastra si nici eu nu am anticorpi.
Referitor la dormitul cu bebe nu am experienta, asa ca citesc ce scrieti voi si invat
adra_bell spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramyy
te-ai apucat de facut fasole ? ulima macare gatita de mine a fost in 4 dec si tot fasole am facut supa eu de atunci nu am mai intrat in bucatarie |
am crapat de invidie. Eu, nu stiu cum fac, dar reusesc sa gatesc zilnic. Pentru azi am mancare facuta, de ieri, dar de dimineata tot trag de mine sa las bucataria in pace desi as manca o prajituuuuraa
blog
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
adra_bell spune:
citat din mesajul lui v_florina Eu de ex, nu am imunitate pt toxoplasmoza, asadar trebuie sa mananc carne gatita bine toata sarcina, si sa ma feresc de animale. _ 11+ |
iar eu n-am imunitate la rubeola si trebuie sa ma feresc de ....copii
blog
adra_bell spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
e voie rennie, dicarbocalm sau malox. recomandate de doctorita de familie, la 12 saptamani cand imi era rau de tot. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+ Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata. |
una dintre ele are hidroxid de aluminiu. Luat in cantitati mai mari poate intoxica fatul, dar eu iau 1/zi sau una la doua zile
blog