Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Ma imbolnaviti cu subiectul asta noi n-avem de unde, ca am face.... cate in luna si in stele!
Momentan de multumim cu mutatul unor rafturi de pe peretele unde va fi patul copilului (adica exact deasupra patutului) pe alt perete, sa nu ii cada ceva in cap!
Dar am o mare problema cu sotul ca nu vrea sub nicio forma sa mute de pe perete o... nici nu stiu cum sa ii spun, nu cunosc termenul... e ca un tablou in relief facut din ceva fier, fonta, ca e foarte greu, cu strabunicul lui Alex. Si, evident, si ala e pe langa patut...uf!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

acum fac capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

http://www.camerecopii.ro/galerie.html
asta e link-ul , mie mi-au placut tare mult.

14+

si noi ne-am uitat pe site-ul asta, sunt foarte frumoase. Stam in dubii inca daca sa facem pictura sau un perete cu tapet mai haios. Idei avem, bani sa fie

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

poftiti de povestiti AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

[/quote]

si eu trebuie sa fac amniocenteza dar medicul mi-a zis undeva in jur de 19-20sapt pt ca riscul mai mic..vad ca tu ai facut la 17 si totul e ok.
eu ma gandesc si la partea proasta si daca imi face la 20 sap rezultatul vine in 3sapt am 23 de saptamni in care daca e ceva rau.... totusi e cam mult..cred ca o sa insist sa imi faca si mie mai repede.

cat a costat amniocenteza?

14+
[/quote]

eu am facut cu dr Silviu Predoi la promed...amniocenteza costa 500 manopera si 1300 analizele de lab cariptip+fish...

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 19+ cu
multumesc doamne

Mergi la inceput