Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Babyblue, si la mine placenta este pozitionata anterior. Dar uite, Fecian zicea ca o sa-l simta mai tarziu, dar parca mai devreme am citit ca deja il simte, si daca nu ma insel este la 17+.

Asa ca mai avem si noi putin.

PS: nu m-am umflat de la apa, m-am ingrasat de la aer!

_
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata Mamutz felicitari pt baietel

Bine ati venit Irina si Anca

Referitor la nastere eu imi doresc sa nasc natural, bineinteles daca asa va spune si doctorul. Tocmai de aceea am ales un anumit medic pt ca e pro nasteri naturale. Eu sunt un pic speriata de cezariana deoarece am o prietena care a nascut nascut la sfarsitul lui octombrie si inca nu si-a revenit perfect
M-am lamurit si eu referitor la data cand voi face triplul test si e 3 martie, cand voi avea 18 saptamani. Morfologia de trimestrul 2 o voi face cand voi avea 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Felicitari Pufi!!!

Speram si noi sa fie totul bine cu fetita noastra, din burtica mea. Mi-au facut programarea pt a doua morfofetala pe 7 martie, si mi se pare tarziu. Voi avea , ca si tine Pufi, aproape 24 sapt.

Si inca o problema: mi se pare ca nu misca. Oare de ce?
Al tau misca?

Pt fetele care stiu: Puteti sa-mi spuneti cum sa pun si eu poze? Ca am un baietel de 7 ani, fain si destept foc, pe care tare as vrea sa vi-l arat.
Merci si pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

buna burtici,

venim si noi cu vesti buuuuuuuune de la eco, bebe e bine in grafic, are 250 grame si e perfect dezvoltat conform varstei si ca sa-l citez pe nenea dr. "este un baietel sanatos cu trasaturi armonioase".
Suntem de-a dreptul in al noulea cer , de aseara ne uitam intr-una la dvd si ne minunam de ce face dragul mei mic acolo, cata activitate are.....supt degetel, molfait cordonul ombilical

Va pup pe toate .

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
19+ Doamne ai grija de noi

Molfaie cordonul ombilical, f tare

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Florina si babyblue, tocmai despre placenta anterioara am spus si eu acu cateva pagini in urma. Adica si la mine e asa , dar eu il simt pe bebe chiar bine! Asa ca acus vine si la voi fluturasu

17+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Felicitari Pufi!!!

Speram si noi sa fie totul bine cu fetita noastra, din burtica mea. Mi-au facut programarea pt a doua morfofetala pe 7 martie, si mi se pare tarziu. Voi avea , ca si tine Pufi, aproape 24 sapt.

Si inca o problema: mi se pare ca nu misca. Oare de ce?
Al tau misca?

multumim frumos , eu am simtit prima oara miscarile la 17 sapt ca niste batai de aripi, iar de vreo saptamana simt "lovituri"...adica il simt bine de tot. Cateva zile a avut program fix dimineata intre 8-9 si dupa amiaza intre 4-5, acum de 3 zile misca mult mai frecvent si fara program.

Dar nu-ti fa griji, chiar daca nu o simti pe printesa ea cu siguranta are activitate la mami-n burtica. Eu ma miram aseara ce de treaba avea dragul de el , uite si acum vorbind cu voi imi trage cateva ca sa-i acord lui toata atentia

Mergi la inceput

ce de vesti.....se vede ca ieri n-am intrat deloc, felicitari babyblue pentru carucior, la fel si mamutz si tuturor burticilior .Se pare ca anul asta e anul feciorilor, cel putin pana acum .

Eu ieri am avut un episod neplacut din cauza alergiei, ne pregatim cu camera bebelului si am izolat tavanul cu vata minerala si rigips si cred ca de la vata aia am facut o reactie ca m-a mancat pielea de-mi venea sa ma rup. Bine ca a trecut acum , pana e gata camera m-am mutat la mama sa fiu sigura ca nu risc nimic desi dr. aseara cand i-am povestit a zis ca de multe ori gravidutele fac reactii alergice si din cauza hormonilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:

ce de vesti.....se vede ca ieri n-am intrat deloc, felicitari babyblue pentru carucior, la fel si mamutz si tuturor burticilior .Se pare ca anul asta e anul feciorilor, cel putin pana acum .

Eu ieri am avut un episod neplacut din cauza alergiei, ne pregatim cu camera bebelului si am izolat tavanul cu vata minerala si rigips si cred ca de la vata aia am facut o reactie ca m-a mancat pielea de-mi venea sa ma rup. Bine ca a trecut acum , pana e gata camera m-am mutat la mama sa fiu sigura ca nu risc nimic desi dr. aseara cand i-am povestit a zis ca de multe ori gravidutele fac reactii alergice si din cauza hormonilor.

waw deja faceti camera copilul? ce frumos.
si noi ne-am mai uitat pe net sa alegem cate ceva si am gasit un site cu pictura murala superb doar ca e foarte scump le-am scris un mail si e 300lei mp
http://www.camerecopii.ro/galerie.html
asta e link-ul , mie mi-au placut tare mult.

14+

Mergi la inceput

e totusi impropriu spus ca amenajam camera, deocamdata facem numai izolatia si zugraveala ca sa aiba timp sa iasa tot ce e toxic din perete , si pentru ca mi-e mie mai usor acum in stadiul asta cu smotruiala. Restul lasam pe mai tarziu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:

mie imi spui ... am facut acnee!!!!!!!!!!! n-am avut in viata mea cosuri, acum am acnee. pe fata, pe piept, pe spate. nu e vorba ca arat oribil (desi asa arat ), dar ma manaca infiorator.
mi-au dat de la dermato niste produse, care mi-au uscat pielea in asa hal incat acum mi se cojeste. dar acneea nu s-a uscat/trecut.
acum, mai nou, de vreo 4-5 zile, ma mananca picioarele ... parca as avea raie (n-am avut niciodata, da' ma gandesc ca asa o fi ), niste mancari infioratoare ... azi noapte m-am trezit de 3 ori din cauza lor
astept sa ma intorc din deplasare si de luni incep iar sa bat cabinetele de dermato ... ca imi vine, efctiv, sa ma urc pe pereti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput