Strumfi si prichindei iul-aug2011(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

saru mana fetelor, nu va mai iau in parte, dar va pup pe toate si va multumesc!!

acum sunt putin mai linistita,prb pana sapt viitoare cand sigur mai imi fac vreo eco ceva.:)))))) sunt incurabila, stiu.

peste 12 zile am rezultatul la test. si atunci ma duc la dr sa-l vada.
prb dupa ce l voi simti ca misca, ma voi linisti mai mult.

voi ati facut si triplu test?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
12+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

Buna seara
ma primiti si pe mine ? abia azi am curajul sa scriu cateva randuri despre noi...am o fetita, Emma si asteptam un baietel, presupun ca va fi in iulie pentru ca data de inceput a sarcinii este 17 octombrie :)
fetita noastra are o boala gentica, o microdeletie pe cromozmul cinci, sotul este purtator sanatos al aceleasi anomalii genetice.
Riscul ca baietelul sa fie atins era foarte mare...dar amniocenteza ne-a aratat ca a mostenit cromozomul sanatos
A fost o perioada foarte grea pentru noi, fetita noastra are un retard psihomotor, cu tulburari de comportament, cu risc de cancer de colon in cursul vietii...Din fericire, nu am fost pusi in situatia de a decide pentru bebe din burtica (toti medicii ne sfatuiau intrerupere de sarcina )
In rest, asteptam ecografia din al doilea trimestru (va fi in martie), ne gandim la prenume...si incercam sa ne bucuram de momentele care au mai ramas din aceasta sarcina, pentru ca am fost atat de tristi pana acum
o seara buna tuturor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Bun venit eledweis! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, lipsita de griji, si sa va aduca un copil sanatos si fericit!
multa sanatate!!!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna seara mamici si burtici vorbarete! Va pup pe toate si le intampin cu mare bucurie pe toate burticile nou-sosite.
Eu v-am citit din umbra in seara aceasta. Am avut o zi grea la munca si n-am mai avut puterea sa scriu mult. Va sarut!

Cristina G.
14+

http://www.pregnology.com/pregnancy/08/05/2011

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

bun venit elde... .... am uitat,sarcina usoara in continuare si bucurati-va de perioada ramasa[

Mama de Ana si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Buna seara burtici dragute!

Bun venit tuturor fetelor ce s-au alaturat odiseei, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Eu am disparut iar din peisaj o perioada pt ca am fost foarte ocupata cu strumfii mei de la gradi. Avand in vedere ca m-am simtit mai bine in ultima perioada am profitat la maxim.
In aceasta seara am fost la dr. si bebelina e bine sanatoasa, statea cu fundul in sus si inota de zor. Cred ca in aceasta seara am avut senzatia ca simt acei fluturasi cum ii denumeati voi mai demult, insa nu sunt prea sigura, pentru ca a fost ceva de scurta durata si intensitate .

In rest sa stiti ca am citit tot ce s-a scris cat am lipsit deci sunt la curent cu stirile!

ici dulci tuturor!

Cu drag,

Alexandra, cea mai fericita cu Anastasia Ioana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Citat:
citat din mesajul lui vn_edelweiss

Buna seara
ma primiti si pe mine ? ...

Bine ai venit edelweiss! Sarcina usoara si multa sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Multu pt ajutorul de ieri

am gasit in final la o farmacie Clexane de 0,4ml si au si multe pe stoc asa ca i-am rugat sa mi le tina pana apar cu reteta de la medicul de fam si mi-am cumparat acum si 2 cutii plus ce o sa mai iau pe reteta m-am asigurat pe vreo 3 luni si ceva.

Azi mi-am facut prima injectie exact cum mi-ati zis si am citit si prospectul ala de 10 ori dar.....doare ori nu am facut eu bine nu stiu dat cand am introdus serul ma durut de numa si dupa cateva min bune si acum am in locul ala asa un unctulet rosul mai maricel poate am atins un vas de sange nu stiu ..cert este ca ma durut destul de rau si eu sunt rea rea la durere sper sa rezist cu stoicism pana la capat.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Morning, coffee anyone?

Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si copii sanatosi!
Asa ma intristeaza cand aud cazuri de copii cu probleme... mi se rupe inima, nu altceva. Edelweiss, cum se manifesta anomalia asta genetica de care ziceai ca e purtator sotul?

Am si eu o poveste trista in familie... unui verisor de-al doilea i-a murit fetita de 22 de saptamani pentru ca suferea de o boala crunta, ceva... Hoffman. Nu mai stiu, ceva cu sindromul Hoffman, cazul cel mai grav in care copilul supravietuieste in medie 20 de saptamani. Crunt! si nu a stiut absolut nimic pana dupa nastere. Se manifesta din cate stiu prin atrofierea muschilor. Intr-un final copilul moare din cauza faptului ca nu mai poate respira (muschii nu mai pot face fata ciclului inspiratie-respiratie).
Si ce e mai grav e ca ambii parinti sunt purtatori ai genei care prin care rezulta boala asta, iar sansa sa aiba copii sanatosi e de... 1 la 4.
Mie mi se rupe inima... ce vina au copiii aia?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata !
Edelweiss bine ai venit si multa sanatate !

Roberta, nu esti dusa...sau cel putin nu esti singura dusa Si eu de cand am ramas insarcinata visez numai bazaconii noaptea si ma simt asa de implicata in vis ! Cateodata nu-mimai amintesc daca am visat sau chiar s-a intamplat ce am visat

Eu sunt cu niste dureri de cap care nu-mi mai dau pace si cu arsurile astea nesuferite. Cred ca apa este singura care nu "ma arde" .

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 18+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput