Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

nyny - ti-am citit si eu povestea, ai scris tare frumos si m-am emotionat. Mara a ramas asa roz si frumoasa ca in prima zi, e o bijuterie de fetita, felicitari ca e a voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

asadar...am vazut poze...sunt
Dany Arthur e un dulce...ce poze reusite ati facut de ziua lui
Larisel m-am distrat foarte tare cu voi. Gemanutele sunt haioase rau...
Sorina ce ziceai tu de Iris...ce copil cuminte ai tu in pozeee...si e frumoasa frumoasa
Dece e clar ca Luca o sa faca ravagii printre pitzipoance. N-ai ce sa-i faci...
Ruxita arati foarte bine...iar Kay cu copanul...nu mai zic...ma bucur ca se simte mai bine
Xela ce mai straluceste dintzisorul ala in gura lui Cristi...la soare te poti uita dar la el BA
Bubu ce mancacios e Raul...bravo lui
Lorex ai o fetita foarte frumoasa si cocheta.

Am mai vazut mamici frumoase, aranjate...exact asa cum trebuie.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

nyny - ti-am citit si eu povestea, ai scris tare frumos si m-am emotionat. Mara a ramas asa roz si frumoasa ca in prima zi, e o bijuterie de fetita, felicitari ca e a voastra!

multumesc foarte mult...

Povestea Marei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ROX_Y !!!

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Happyella imi pare rau pentru tatal tau... stiu ca e foarte greu ; Sunt 7 ani de cand tatal meu nu mai este langa mine , si inca ii simt lipsa foarte mult... Ai noroc de sufletzetul mic de langa tine, care iti va alina durerea - in astfel de momente ei ,copiii , sunt cei ce iti dau putere.
Sanatate multa sa aveti si grija de voi si de mama ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

IOANA si eu ma confrunt cu un Yannis Speedy Gonzales care se cocoatza peste tot , merge, ajunge de colo colo hocus-pocus!

In ultimele 10 zile agitatia, energia si abilitatile lui au crescut exponential si aucm trebuie sa am grija de un copil complet diferit de cumintelul Yannis care statea si-si vedea de ale lui pe podea...
De exemplu acum scriu profile ale candidatilor pentru ca azi chiar nu m-a lasat o clipa! Si am avut si de spalat 2 masini si de calcat 7 camasi si niste lenjerii si de gatit si de spalat o tona de vase plus schimbat una bucata copil kkcios de cel putin 6 ori azi din care 4 s-au lasat cu spalat la fund. Seara i-am facut baie, dat cu crema....3 mese am cantat si am facut ca toate cele numa sa pape si el ceva-ceva....si ma gandesc ca uite ziua asta , asa cum e, de 24 de ore mi-a ajuns.

Exact cum spunea Xela...faci ce poti, cand poti. Am calcat seara cand era deja mai obosit, l-am pus in patutul lui cu cuburi Clemy , eu cu masa de calcat in fata patutului lui, mai cantam, mai vorbeam cu el, mai ii dadeam inapoi cuburile aruncate pe jos si tot asa. Am gatit cu el printre picioarele mele, tragandu-ma de pantaloni sau spanzurandu-se de sertare asta e....La un moment dat m-a exasperat si am zis ca il pun unpic in patutul lui ce-o fii o fi numa sa termin repede si nu stiam de ce e linistit. a luat unitatea de baby phone de la patul lui si nu stiu cum a reusit sa deschida si sa scoata bateriile si rodea de zor la una! deci faza cu pus in patutz un pic pana sa fac repede ceva nu mai merge...decat daca iau baby phone-ul...dar sunt sigura ca gaseste altceva nasol de facut

So... ma adaptez

Ce sa zic, pe de o parte nu-mi convine, dar pe de alta e atat de frumos acum face lucruri intentionat, imi raspunde, intelege anumite lucruri, rade , se joaca si ma minunez de ce-i trazneste mintea sa faca. Am pus pe mail filmulete cum sterge praful de pe mobila si cum goleste si umple rufele din masina de spalat deci plusuri si minusuri...

Ma intorc la profilele mele ca trebuie sa mai si dorm

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Neata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fetele welcome in the club!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce sa faci e mai greu cand vin, merg, zburda, alerg si asa mai departe, dar you'll get use to it!!!!!!!!!!!!!!!
Si apoi o sa va para floare la ureche!!!!!!!!!!!!!!

Ivan m-a trezit inainte de vreme..............
tre sa merg la servici...ramane mami cu el......
si nu a vrut nici sa pape nici sa doarma.........off offffffffffffffffffffffff

va las o cafea fierbinte...........www.culinario.ro/typo3temp/waterm3ff1d17937.jpg" target="_blank">Foarte bunaaaa

si ceva dulce pentru mamicile care au nevoie de extra energie pentru pufi......bunatate de prajiiii

sa va fie de bine

am plecat
sa aveti o zi frumoasa....care cred ca va fi, si mai profitati de ea, sa iesiti cu pufuletii, astfel va mai limpezitit si voi gandurile!!!!!!!!!

va pup each and oane of you!!!!!!!!

LA MULTI ANI ROX_Y!!!!!!!!!
sa fii sanatoasa si sa traiesti 100 de ani sa te poti bucura de frumusetea ta!!!!!!!!!!!!

pentru tine:)

http://www.thecakelist.com/wp-content/uploads/2009/10/ice-cream-cakes-01.jpg

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Rox_y!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

'Neata, feteleee!

Saru'mana de cafea si praji, Bea!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Rox_y!

ca de obicei cand e scris frumos..subscriu, subscriu

sa fii sanatoasa si iubita sa te bucuri de caldura celor din jur

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput