Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

mamici dragi daca copii au febra ii putem scoate afara?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."

Simpli din cate stiu eu nu este indicat...da nu i-a scazut febra?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei
Ba da i-a scazut,acum cica ar fi 37(in urechiuse)

Motto-ul de azi:

Bravo..ma bucur ca este mai bine
Legat de febra...chiar acum am citit intr-un articol pe net ca: "Copilul poate iesi afara la 24 - 48 ore de afrebilitate, in functie de diagnostic, de temperatura de afara si daca nu are alte simptome (tuse, eruptii, diaree etc.). "

Eu nu inteleg cuvantul asta "afrebilitate" ...l-am cautat si in Dex si nu l-am gasit.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

ceva similar cu tonic si atonic? adica antonimul... deci la 48 de ore?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

La multi ani Rox-y

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata

Alexutzza am vazut ce frumos si organizat baiat ai;ca sa pun filmuletul mi-am facut cont pe youtube,l-am facut accesibil numai celor care au link,nu e complicat

Noi am avut o noapte grea,a avut temperatura 39.5,nu mi-a dormit aproape deloc,numai la san statea si efectiv plangea de durere,maselutele astea dau de furca

Va doresc o zi frumoasa

Motto-ul de azi:

m-am gandit si eu la you tube dar nu stiam cum e faza, credeam ca automat te vede toata lumea si mi-a fost un pic teama. Merci.

pe Ariana sa nu o mai doara dintishorii, sa iasa repede maselutele si sa nu o chinuie mult.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
legat de lasat copii mari la disco..........ai mei m-au lasat si tocmai pt ca nu m-au tinut legata si mi-au acordat incredere, nu le-am facut probleme. cred ca pot sa numar pe degete de cate ori am fost in liceu. ruxi, la 15 ani incearca sa n-o vezi pe ela chiar asa copil si las-o sa se duca singura sa-si ridice actele data viitoare! eu la 12 ani ma duceam singura la fizioterapie, cazusem pe gheata si ma durea rau noada si am rezolvat totul singura, eu m-am dus la control, singura-singurica...bine, acum imi dau seama ca totusi ai mei au exagerat sa ma lase totusi singura sa ma descurc cu treaba asta...........................sau nu-mi amintesc eu bine?

in fine.....mai vorbim!

_
mama lui Stefan, pui scump

si mama mea m-a lasat singura-singurica peste tot, de la 7 ani faceam naveta pana pe la vreo 16 asa... si ajungeam acasa noaptea si nu intotdeauna aveam transport si ma urcam la ocazii si ma duceam la disco si veneam la 3-4 noaptea... Nu e buna nici increderea exagerata...

--------------------------------------------------------------------------------------------

trebuia sa-si ridice actele de la starea civila sect 5, asta inseamna pana in unirii, dupa care pe jos, dupa care sa se orienteze in spatiu (ceea ce e mai complicat), mai simplu, o insoteste sotul, ridica actul si o pune in autobusul spre scoala... e imprastiata copila, cand ii povesteste sotul harta e debusolata rau si pune o mie de intrebari pe langa subiect si sotul are tendinta de a-i da foarte multe detalii, ii face capul mare-mare de informatii si mai rau confuzeaza copilul - toate rutele de transport din zona, repere importante, semafoare "celebre", edificii istorice (gen Hanul lui Manuc), si alte kkturi cand mai simplu e sa-i zici 4 statii apoi traversezi, apoi iei un 104 (sa zicem), dar cu parinti ca noi e mai complicat decat iti poti imagina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI ROX_Y, sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de familia ta!!

Sorina - imi place f mult atitudinea ta fata de Diana . Mie imi e tare frica de varsta aia, mi-e teama sa n-o dau in bara ca mi se fare f dificila.

Eu am fost un copil f linistit, ascultatoare mai tarziu, silitoare la scoala, mama ar zice copilul perfect . In clasa a 9 si a 10 a, ai mei nu ma lasau nici pe mine la disco si ce credeti ca facea copilul ala perfect ....? Cand eram doar cu mama asteptam sa adoarma (ma rog o mai si stimulam cateodata ) si ma furisam din casa. Plecam si veneam in varful picioarelor si dansam pana nu mai puteam. Ulterior le-a venit mintea la cap alor mei si au inceput sa ma lase si chiar nu abuzam exact cum spunea si Sorina de Diana. Ma duceam uneori si stateam in general pana la ora negociata.

Dece - eu iti dau mare dreptate in ceea ce spuneai, mai ales ca vine din experienta cu cei mici . Eu am asistat la 2 "scene" care mi-au ramas in minte poate pentru ca eram cu A de mana. Erau niste mamici care erau cu niste baietei mai "neascultatori" care pur si simplu au inceput sa tipe si sa-i altoiasca de fata cu toata lumea . A s-a si speriat, se uita efectiv ca la circ si ma intreba ce se intampla? Credeti ca s-au potolit aia mici, dimpotriva mai rau au facut. Nu prea ma bag sa judec pe nimeni dar daca as face-o clar as spune ca in cazurile alea era 100% vina parintilor.

Si cred ca nu trebuie sa facem confuzie cu agitatia si stresul din casa, sau neintelegerile intre parinti cu modul in care parintii se poarta direct cu copilul, aici e problema. Si la mine a fost multa tensiune in casa dar si mama si tata nu m-au bruscat, nu m-au batut, au vorbit frumos cu mine tot timpul. Chiar daca uneori intre ei era un adevarat circ.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Alex - unde sa vad filme, ca eu nu m-am priceput

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Pe mailu' comun, link de pe transfer unde le-am incarcat. Incerc acum sa vad cum e cu youtube sa nu va mai chinui cu transferul

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Motto-ul de azi:

Eu pe Yannis l-am scos. Daca nu e vant si daca nu e febra de muci sau boala cu virusi (ptr ca atunci risti ca virusu avut sa se combine cu un virus de pe afara si sa se transforme intr-un crocobaur urat).

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:

Motto-ul de azi:

Eu nu i-as scoate. E musai, sau care e faza?
Ma gandesc ca atunci cand au febra sunt mai slabiti si se poate lipi mai repede un virus de ei, pana la urma de ce sa te risti?

Mergi la inceput

super tare grecul in actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Sorina - imi place f mult atitudinea ta fata de Diana . Mie imi e tare frica de varsta aia, mi-e teama sa n-o dau in bara ca mi se fare f dificila.

Eu am fost un copil f linistit, ascultatoare mai tarziu, silitoare la scoala, mama ar zice copilul perfect . In clasa a 9 si a 10 a, ai mei nu ma lasau nici pe mine la disco si ce credeti ca facea copilul ala perfect ....? Cand eram doar cu mama asteptam sa adoarma (ma rog o mai si stimulam cateodata ) si ma furisam din casa. Plecam si veneam in varful picioarelor si dansam pana nu mai puteam. Ulterior le-a venit mintea la cap alor mei si au inceput sa ma lase si chiar nu abuzam exact cum spunea si Sorina de Diana. Ma duceam uneori si stateam in general pana la ora negociata.

de aprecieri...
Simpatica tare cu plecatul de acasa...; Eu n-as fi avut curaj...
Cat despre diana..cred ca a fost bun.."materialul clientului".
Si eu sunt ingrozita de ceea ce o sa se intample cu pitica asta a mea voluntara, la varsta adolescentei...sper sa n-o dau in bara..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

raspunsul meu final in privinta lasatului copilului mai moale e "NU"... stiu foarte bine ce prostii pot face la varsta asta si cred ca orice li se permite si cuvine si ca lumea e a lor (kkt)... dar e un "NU" mai nuantat si argumentat! si am un copil incredibil de docil uneori(sau numai imi da impresia???)... n-as baga mana in foc, dar e un risc pe care mi-l asum (sa fim mai stricti). "The kids need fucking discipline" (replica dintr-un film spusa de un kid)

Mergi la inceput