Pufi 2010 (217 ) -LMA Arya-Miruna! LMA Nicoleta!
Raspunsuri - Pagina 11
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
multumim de rabdare, sper ca nu a dat batai de cap descarcarea, dar nu am gasit nici o modalitate sa le incarc undeva direct pentru a fi vizualizate asa cum sunt. simplicity tu cum ai reusit sa incarci filmuletul Arianie? ca era destul de lung? Si..Sorina, Ruxita..nu stiu ce sa zic cu disco...eu sunt aia tinuta in casa pana la 20 si ceva de ani cand oricum au descoperit ca e cam tarziu sa ia masuri inutile ca daca aveam ceva de facut faceam si fara disco si inainte de orele 20:00 (cand trebuia sa fiu acasa) Ceea ce am remarcat insa e ca eu, tinuta sub cheie si disciplina...cand rupeam usa...d-apai rupeam si as fi facut orice numai pentru ca eram ca un catel d-ala scapat de acasa care se gudura si face tumbe peste tot...poate anumite lucruri m-as fi gandit de 2 ori daca-s de nasul meu sau nu, dar disperarea ca finnaly am scapat de acasa si hai sa fac tot ce se poate pana nu ma baga iar sub cheie... nu stiu daca intelegeti ce vreau sa zic, am vazut de exemplu cum alte prietene care avusesera voie la disco de la 14-16 ani erau mult mai...responsabile. Am inteles ca increderea responsabilizeaza. Eu eram genu am scapat, d-apai nu ma mai uit inapoi pana nu ma incuie oricum iar sub cheie. Ele insa, stiind ca pot iesi oricand erau mai moderate, dadeau telefon acasa, informau parintii sa nu se ingrijoreze etc. Eu nici macar nu sunam, de ce sa sun? oricum ma incuie daca intarzii asa ca mai bine intarzii cat pot de mult fara sa anunt. Acum inteleg faptul ca parintii nu ma tineau sub cheie de-ai dracu ce erau ci pentru ca erau ingrijorati, dar atunci nu intelegeam asta...intarzaiam, nu dadeam telefoane, scapam la un party dupa indelungi parlamentari si cerut voie si nu ma mai uitam inapoi. sper ca se intelege unde bat... de Yannis |
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
citat din mesajul lui xela_07
Eu nu i-as scoate. E musai, sau care e faza? Ma gandesc ca atunci cand au febra sunt mai slabiti si se poate lipi mai repede un virus de ei, pana la urma de ce sa te risti? |
multumesc tuturor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult."
decenuela spune:
tin sa mentionez ca am scris un carnatzzzzzzzzzzzz si se duseeeeeeeee
o iau de la capat daca mai am rabdare
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
deci...sa reiau...
am fc shmotru, mancare....si cand sa ma relaxez si eu,..au venit niste baieti , au dat gauri in tavan....sa suplimentam lumina..etc...s-a pus praf peste tot..jiji urlat...shmotru din nou..di vis...c'est la vie..
acu doarme...a av o trezire..dar l-am potolit cu tt...
trimit sa nu mai pierd pt a reveni la ..subiect
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
decenuela spune:
sorina.. imi place f f mult atitudinea ta fata de diana...bine aici conteaza si materialul clientului...dar ccred ca a inteles cum sa foloseasca libertatea si increderea pe care i le acorzi...tocmai..echilibrul dintre voi...a dus la rezul tatul final..adik nota 10
harnicutz...si eu vin dintr-o familie in care parintii s-au certat precum chiorii o viatza..dar , cum a zis si xela...cred ca tre sa facem diferentza intre tensiunea dintre soti..si tensiunea in cgeneral fata de copii...
pe mine tot balamucul lor m-a maturizat mai repede...am facut orice...numai sa nu-i dezamagesc si sa nu ma certe...sa nu aud scandal..cu toate astea am fost f independenta...m-am descurcat singura...etc..
nici pe mine nu m-au lasat nicaieri...desi am fost vz ..copilul perfect...mama si acu zice la fel...dar eu m-am dus (stateam in liceau la camin)..m-am ghidat dupa zicala...ce-i intai nu-i pe urma...insa..am av limite...n-am fc chestii grave...mi-am ales prietenele si anturajul dupa inima mea...efectiv n-am fc nik rau..doar ca traiam si eu o viatza normala de adolescenta....mi-as fi dorit sa fiu prietena cu mama si sa-i povestesc de curtezanii mei...etc.etc..sa vina si la mine pretenele..sa dau si eu o petrecere..nik...dar nu mai conteaza...
referitor la copii eu cred cu tarie in cei 7 ani de acasa( a...ai mei nu erau f instariti lucrau la scoala..datorii...dar tot timpul ii vedem ca tre sa dea banii ca au promis...etc..ca au promis...ei eu...sunt la fel...cuvantul inseamna cuvant...mai bine nu promit decat sa dau cu mucii in fasole..cum se zice)....imi doresc din suflet sa nu cresc un mameluc...sa-l leg la sireturi pana la 40 si sa-lsterg la fund pana la 25...vreau sa-i ofer tot ce pot dar in acelasi timp sa inteleaga cu binisorul totul...ce inseamna banul...sa faca singur..ceeea ce poate el...etc...sa fie independent dar sa cunoasca limitele bunului simt...
ce sa zic...multe imi doresc...insa...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela ..vreau sa-i ofer tot ce pot dar in acelasi timp sa inteleaga cu binisorul totul...ce inseamna banul...sa faca singur..ceeea ce poate el...etc...sa fie independent dar sa cunoasca limitele bunului simt... ce sa zic...multe imi doresc...insa... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Si mie imi place atitudinea Sorinei si mai ales atitudinea fiicei ei care stie sa respecte parintii si increderea lor
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela deci...sa reiau... am fc shmotru, mancare....si cand sa ma relaxez si eu,..au venit niste baieti , au dat gauri in tavan....sa suplimentam lumina..etc...s-a pus praf peste tot..jiji urlat...shmotru din nou..di vis...c'est la vie.. acu doarme...a av o trezire..dar l-am potolit cu tt... trimit sa nu mai pierd pt a reveni la ..subiect Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
iti doresc o zi di vis,nu cum a fost pana acum
Motto-ul de azi:
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita super tare grecul in actiune! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
multumim de aprecieri.
Iar cu disciplina, sotul meu e de acelasi principiu, asta spune si el ca are nevoie de disciplina si ca sa impunem de acum de ex nu il las ala priza desi avem protectie ptr priza, dar numa asa sa invete copilul sa nu se duca la priza in genere, sa ii intre ideea in cap ca nu are voie acolo...
MP colega de nazbatii!
decenuela e ceva in zona asta cu smotru si cu reparatiile. Si eu smotruit azi, si la mine venit ieri sa verifice geamurile, au mai ontat niste accesorii sa se inchida ca lumea imi pare rau ca a plans jijelu'
de Yannis
decenuela spune:
citat din mesajul lui simplicity
iti doresc o zi di vis,nu cum a fost pana acum Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Credintele si hotararile se macina daca le cantaresti mult." |
noi la tt..laa trezirea nr 2...
offff draga de ea...ce durere tre sa aiba......
cred k tine de copil...unii au av colici urate rau...altii au suportat mai usor...la fel si k dintii, cred...( jiji e la capitoul...cretz..da' barbat)..dragii de ei...pana ii vezi mari...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
bubu_bu spune:
fetelor am si eu o intrebare.....de fapt am nevoie de sfat.....ies cu copil frumos la plimbare....cu carutul si la nevoie il punem pe copilul frumos pe jos sa alerge sa exploreze.....bun...copilul frumos a luat-o la sanatoasa departe de mine...eu dupa el ....carutul a ramas muuult in urma...si il iau in brate sa merem inapoi...si el incepe si urla efectiv...si se lasa moale si sa se de-a de pamant nu alta ca nu il las in pace.....merge apoi la un carut si incepe sa traga de roti de sperie bebelusul...eu il iau repede si iar scena cu urlatul de se uita lumea la mine ca la urs......ce sa-i faca mama copilului frumos...cum sa-l fac sa inteleaga ca nu e bine cum procedeazanu il pot lasa sa se talenteze pe jos in noroi.....acasa il ignor daca face scene de genul...dar afara?