Strumfi de iul-aug 2007 (210)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

buna!

Kariris Sanatate multa, suntem alaturi de tine! Ai dreptate, in fata problemelor de sanatate, restul numai conteaza... Asa e, nu-ti ridica nimeni statuie daca e casa luna, daca in fiecare moment al zilei sunt spalate vasele, pe unde sunt insirate jucariile etc...

Timi, drum bun si sa ne auzim cu bine cand ajungeti la destinatie!

Karli, sper sa nu fie nici o problema cu inima la Adeluta. Si Andreea mai are texte cu "ma doare sufletul" Cum e acum la gradinita? Noi, gata saptamana de vacanta, back to gradi

Vivela, ducel rau David cu soarele de 6 dimineata!

Dana, Mychy, aveti grija... Vorba lui Mychy, oare asa babe suntem? Cnad l-am mai auzit si pe sot (care e cam in categoria noastra de varsta, deci 30+ ani), vorbind despre niste colegi de 20+ ani "astia tinerii"...
Si eu m-am mai babit asa, sa zicem, cu dureri de mijloc, la mine stiu ca am zona lombara mai sensibila, si am impresia ca dupa cele 2 sarcini s-a sensibilizat si mai tare, + efortul fizic aferent, in decursul timpului: copii in brate, carucioare (mutat, strans, desfacut, urcat, coborat etc)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am fost la dr. si mi-a dat un antiinflamator. sper sa-mi treaca!
dana, ce faci?
timi, cica in elvetia sunt cele mai slabe femei din Europa!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Timi drum bun, sa ajungeti cu bine si sa mearga totul struna

Kariris multa sanatate si recuperare rapida.

Carla nu are voie nici capul nici inima sa crape, fetele au nevoie de tine intreaga

Vivela, Dana

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Stefania,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luna zicea ca vine la inceputul lunii, imi imaginez ca nu stie pe unde sa se imparta mai intai, ca sta putin timp, dar nu-si aminteste totusi cineva in ce data spunea ca vine?

Noi am lasat-o pe Saby saptamana trecuta cu socru-meu, Larisa dormea si noi aveam mult de alergat pe la banci. Am lipsit cam 40 minute, la intoarcere ne-a declarat copila ca oamenii cand mor se duc in pamant, si atunci cand o sa moara tataia si Coco (maica-mea), casele in care stau ei o sa le ramana copiilor . Saby a zis ca tataia a invatat-o asta si stiu ca nu minte. Educativ pentru 3 ani jumate, nu?

Cand l-am confruntat pe socru-meu cu situatia, a negat cu indarjire, cica nu a vorbit niciodata asa ceva cu ea, ca ea isi imagineaza chestii...

Am incercat sa-i explicam ca nu trebuie sa se gandeasca ea la asa ceva, ne-a intrebat daca o sa murim si noi, si daca si copiii mor... Am crezut ca innebunesc. In timp ne-a mai slabit cu intrebarile, dar sunt convinsa ca nu a uitat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mai fetelor, am si eu un pitic pe creier. Cand si cum le facem instructajul la strumfi despre pedofili. Person care le pot face rau sau ii pot rapi?

Cred ca am vazut prea multe filme

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Luna zicea ca vine la inceputul lunii, imi imaginez ca nu stie pe unde sa se imparta mai intai, ca sta putin timp, dar nu-si aminteste totusi cineva in ce data spunea ca vine?

Noi am lasat-o pe Saby saptamana trecuta cu socru-meu, Larisa dormea si noi aveam mult de alergat pe la banci. Am lipsit cam 40 minute, la intoarcere ne-a declarat copila ca oamenii cand mor se duc in pamant, si atunci cand o sa moara tataia si Coco (maica-mea), casele in care stau ei o sa le ramana copiilor . Saby a zis ca tataia a invatat-o asta si stiu ca nu minte. Educativ pentru 3 ani jumate, nu?

Cand l-am confruntat pe socru-meu cu situatia, a negat cu indarjire, cica nu a vorbit niciodata asa ceva cu ea, ca ea isi imagineaza chestii...

Am incercat sa-i explicam ca nu trebuie sa se gandeasca ea la asa ceva, ne-a intrebat daca o sa murim si noi, si daca si copiii mor... Am crezut ca innebunesc. In timp ne-a mai slabit cu intrebarile, dar sunt convinsa ca nu a uitat nimic.

si tu ai o alta parere? mie mi se pare varianta cea mai corecta. nu-ti imagina ca copiilor li se pare asa groaznic pe cat este in realitate.
adica mi se pare mult mai plauzibila varianta asta decat cu dusul la cer . sa fim seriosi, nu ne ducem la niciun cer. si nu o sa stam pe niciun norisor.
pe mine david inca nu m-a intrebat si nici eu n-am adus vreodata vorba, dar o sa-i zic - pe intelesul lui - cum stau lucrurile in realitate, n-o sa infloresc pe nicaieri. mai ales ca varianta mea e una optimista in final .

Stefania, nu stiu sa-ti raspund, dar ma preocupa si pe mine. nici nu stiu cum sa incep, David ar pleca cu primul venit pt o simpla bomboana. .
la noi lumea e si necivilizata, intra in vorba cu copiii si asta li se pare ceva normal. daca le zici ca nu le permiti copiilor sa vorbeasca cu strainii, se uita chioras la tine.

am avut in seara asta una bucata copil mic marait rau si una bucata copil mare nervos si cu imaginatie care ma exaspereaza.
si eu tot ma depresiva si mai labila psihic ma simt. sper sa fie doar o perioada scurta.

sanatate multa tuturor!
Karli, sper sa nu fie nimic cu inimioara Adelutei .
Dana, cum esti? sper ca ti-a trecut episodul, da un semn sa stim ca esti bine.
Mychy, te-au lasat salele?

noapte buna

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata
am terminat si eu cu ex si ele pe minemai am licenta pe 17..si apoi ma relaxez asteptandu-mi sotul inca o luna

privitor la pedofili,rapitori si alte alea periculoase,stiu sigur ca asa cum il stresez zilnic cu masinile si trecutul strazii asa o sa fac si cu chestiile astea,insa mihnea deocmadata nu pare sa inteleaga conceptul de "strain" si il las pana o sa arate interes.

cu moartea,hmm,aci e un subiect sensibil,eu am aflat de ea undeva pe la 5,6 ani si nu de la parinti,langa bloc era o biserica si eram acolo la "cules" de bomboane,o facusem si pana atunci insa la varsta aia s-a intamplat declicul si stiu ca in noaptea care a urmat am visat numai cruci si vreun an am dormit/adormit cu lumina aprinsa si doar cu mama sau mamaie langa mine..probabil ca mi-au explicat una alta dar nu m-au convins..asa ca nu stiu abordarea problemei.

karli,sper ca adeluta sa nu aiba nimic..sanatate multa.
vivela,...v-am ginit pe facebook..sunteti o familie superba,iar tu o frumoasa.

v-am pupat ma duc la grile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata,

Musso, felicitari pt examene si bafta la licenta! Ce facultate faci?

Privitor la moarte, am avut ceva discutii, a pus niste intrebari, la care i-am raspuns cam cum e realitatea, insa pe urma nu m-a "tocat" (inca) cu diverse intrebari pe tema asta. A vazut in niste poze oameni care nu mai sunt in viata (bunicii mei de ex.), i-am spus ca au murit, ca nu mai sunt, ca erau f batrani, ca oamenii cand imbatranesc, mor. M-a intrebat daca toti o sa murim, noi, ei copiii, i-am zis ca da, dar peste f mult timp, cand vom imbatrani, ca toata lumea imbatraneste. Si i-am mai zis, ca sunt cazuri, mai rare, in care se pot intampla accidente si se poate muri - de ex, de aceea trebuie sa fim foarte atenti la masini, sa traversam pe unde trebuie etc... Ma rog, nu ii zic de fiecare data cand ii zic "atentie la masini", ca putem muri etc, doar i-am zis o data, in cadrul discutiei de ma sus...
Pare o discutie elaborata, dar ea inca nu a aprofundat subiectul, m-a intrebat atunci pe loc toate chestiile astea si gata.
Nici nu stiu cat de bine am facut, pur si simplu am vrut sa-i explic pe intelesul ei, cat de cat, daca m-a intrebat... Eu sunt pe principiul "transparentei", daca ma intreaba copilul, incerc sa-i raspund, pe intelesul ei...

Carla, dar chiar ce subiect de discutie a gasit socrul tau..adica daca a aflat Saby aceste informatii, e ok, daca l-a intrebat ea la bunic, iar ok, dar e mai putin in regula daca a inceput bunicul, asa din senin sa-i povesteasca...

Referitor la partea cu strainii, Andreea, dar si Ana Maria, sunt destul de retincente in ceea ce priveste vreo persoana necunoscuta, daca vrea sa le ia cineva in brate, asa fortat, se zbat, tipa, nu se lasa asa cu una cu doua. Le-am spus, si in special Andreei, ca-i mai mare, ca nu trebuie sa plece vreodata cu nimeni strain fara noi, parintii, sau bunicii...
Ba chiar avea o vreme cand era in extrema cealalta, se speria si de persoane cunoscute mie, semicunoscute ei(adica cu care ne mai intalnim cand cand in cand) cu care ma opream sa mai stau de vorba, si acea persoana se uita si la ea...
Acum s-a domolit (de Andreea vorbesc aici), dar pana se obisnuieste ea cu o persoana, e f retinuta... in timp isi "da drumul"...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Buna dimineata
Va multumesc pentru griji . Nu ma prezint nici mai rau, nici mai bine, insa am hotarat sa o chem pe mama pe la mine ca sa ma pot duce la un control mai rapid, nu mai astept programarea din martie. Sper totusi sa nu fie nimic la inimioara, sa o mostenesc pe mama care ia pastile de inima cu pumnul de ani buni.

Karli sincer eu nu as mai avea liniste pana nu i-as face o eco la inimioara. La Daria m-a pus pediatra sa-i fac pe la un an cand mi-a zis ca aude un suflu care ar fi trebuit sa dispara pana la varsta respectiva iar la Eric i-au facut din maternitate pentru acelasi suflu. Slava Domnului nu au nimic.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput