Strumfi de iul-aug 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
Stefania, foarte frumos spui si mare dreptate ai. Eu am pierdut o sarcina inainte de Saby, intrasem la idei ca nu pot face copii, n-am avut in ochii cui sa ma uit.
Timi, si la mine in top este tot cea belgiana, desi Frey o urmeaza destul de aproape. Hershey's a pierdut teren, a cazut pe locurile 3-4
. Sa stii ca aici untul de arahide e si mai nasol, cu sare si margarina, deci... se poate mai rau.
Legat de scaunele de masina, eu am cautat unele care sa mearga pana la 12 ani, sa se transforme in booster si belt positioning system, ca sa nu cumpar de mai multe ori si sa le depozitez pe cele vechi. Le-am luat de pe net, am citit review-uri, ce ziceau oamenii referitor la confort, daca dorm copiii in ele sau nu, daca se ajusteaza usor centurile, am comparat dimensiunile cu masina, am vazut ce norme de siguranta respecta si cam atat. Ca mofturi eu zic ca sunt tetierele care se pot scoate, cotierele, locul pentru pahar... Ma mai gandesc si-ti scriu daca-mi vin alte idei.
De bine ce le-am studiat pe ale noastre, cu scaunele fetelor in spate, nu mai ramane loc in mijloc decat pentru o persoana extra-slaba
, fiindca au baza destul de mare si nu se pun chiar de la marginea banchetei, ci mai in interior. Insa sunt foarte multumita de ele in continuare.
Timi07 spune:
Multumesc frumos pt raspuns Carla si eu ma gandeam la unele ce le pot folosi pe termen lung, sa ramana ca boostere cand or fi fetele mai mario dar de multe ori cand am luat chestii de genul 2 in unu n-a fost alegerea cea mai buna si dpdv financiar am ajuns sa cheltui mai mult
Confortul va fi f important tinand cont ca vom fi mai plimbaretzi o vreme pana ni se acreste de plibarit prin tunele.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
CarlaV spune:
Timi, ce haioasa esti cu tunelurile! Eu am claustrofobie in ele, merg cat pot de repede numai sa ajung mai repede la capat. Intre Catania si Messina am numarat pana la 30 tuneluri si apoi am pierdut sirul
.
Sa stii ca nu mi-a parut rau niciodata pentru achizitia facuta, in afara de faptul ca scaunele noastre ocupa cam mult loc in spate (si masina este lata), am fost foarte fericita cu alegerea facuta. Eu am luat cosco alpha omega 3 in 1, daca te uiti pe net dupa el o sa vezi cum arata, sau in pozele noastre de prin calatorii. Ca si confort sunt la superlativ, siguranta n-am avut ocazia sa o verific si sper nici sa nu o am, dar review-urile sunt foarte bune. Am vazut si pocnitori de scaune, cu o husa ponosita peste putin burete si un plastic dubios, nu mi-as fi pus copiii in asa ceva.
Kariris spune:
buna seara fetelor!Azi am venit acasa. Ma simt mult mai rau decat in primele zile de dupa operatie. Zilele 3,5,7 postoperator sunt mai dureroase.Se produc niste procese inflamatorii. O sa treaca si asta.
Operatia a reusit, nu a durat decat vreo 2 ore, dar am ramas cu pareza la picior. Peste 3 saptamani incep recuperarea,tot la spital la ei. Mi-au spus ca isi va reveni piciorul, dar e vorba de recuperare timp de un an si apoi vom face evaluarea.
Sunt putin speriata sa nu ajung si cu a doua hernie la pareza, ca o incurc rau de tot, aceasta pe care o mai am fiind compresiva bilateral deci pot avea iar pareza pe stanga. Ce s-a operat acum a fost achizitie noua, care acum 2 ani era in stare de osteofite (ciocuri), iar hernia din 2008 decembrie e bine merci la locul ei, doar ca inca nu s-a rupt discul, dar e suficient de amenintatoare la cate am inteles eu acum.
Imi vine sa urlu de ciuda, am fost singura de pe sectie care a ajuns cu pareza. Restul au mers la timp si nu au ramas cu asa probleme.
Va pup si aveti grija de voi! 
ddanagh spune:
Of mai Kariris ca tare rau ai patit-o. Ii tare greu sa te vezi neputincios cu doua fete mici si nazdravane langa tine. Iti doresc din tot sufletul sa te recuperezi cat mai repede posibil.
Si cu cea veche cum a ramas? o vei opera si pe aia sau se poate ameliora prin recuperari si tratament?
Eu sunt data peste cap ca tocmai am aflat de o colega de la servici, de-o seama cu noi cu fata de 4 ani si baiat de 9 ca si-a descoperit cancer la ficat in ultima faza. Cica e tare nenorocit asta, in 6 luni te distruge de tot, evolueaza f repede fara simpotome. Nenorocita boala. Aceasta veste chiar m-a bulversat rau de tot si am hotarat sa nu mai cumparam niciodata mezeluri de la noi. am impresia, ca la cate contin, ne omoara pic cu pic dar sigur, parca prea aud numai de drame de-astea si cumva trebuie sa existe o cauza. Cernobil plus alimentatia plus poluarea de acum, suntem compromisi. Macar dc putem sa eliminam ceva din nocivele astea sa o facem.
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Timi07 spune:
Kariris
de bun revenit acasa si recuperare usoara.
Carla recuniosc ca arata fain scaunele voastre doar ca am o mic aproblema...nu le gasesc in Europa
Legat de spatil care il ocupa e mai imprtant confortul si siguranta coipiilor decat un loc in plus...asta daca nu te inhami si la al 3-lea (eh atunci iei masina cu 7 locuri).
Untul de arahide ce-l luam din Irl era f fain si la fetle mele le place tare mult. Asta ce l-am luat din Fr acum e cu zahar dar macar e brun. Eu m-am obisnuit cu cel fara zahar si acum strmb din nas la asta..cu toate ca uneori il mancam ca americanii cu gem deasupra
Ce am vazut aici, deocamdata are si mai putin continut de arahite si e tot cu zahar. Eh atata rau sa fie...ne ia ceva timp si ne obisnuim cu el.
Timi07 spune:
Noapte buna. Ma duc la nani ca parca vad ca iar imi da micutica desteptarea la 5,30 +are ritualul de baut apa noaptea +cazut din pat. Azi noapte maraia si ma duc sa vad ce are ea dormea pe jos, habar n-am cand cazuse.
E culmea Saya, toata e vanata pe picioare, parca-i zebra si fruntea e plina de vanatai si cu plantatie de cucuie dese. E o zvapaiata, vitezomana si-o cataratoare de numa, se arunca in genunchi oriunde de parca n-ar fi ai ei.
Kariris spune:
Buna dimineata!
Eu si hamsterita ce mai misunam prin casa pe la ora asta. M-am trezit de durere si merg de vreo ora prin living si parca m-a mai lasat. Mi-e si frica sa ma mai duc in pat. In fiecare noapte la 3-4 ma scol de durere. prin mers se mai amelioreaza.
Dana, hernia cea veche este clar de operat dar nu au vrut sa mi-o faca acum, ci doar cand nu se mai poate. De aceea spuneam ca sper sa nu mai ajung la pareza si cu ea, ci sa ma prind ca-i de operat si sa o tai direct la spital.
Fetele mele parca au mai crescut si cu siguranta s-au mai ingrasat. Se vede ca le=am lasat pe mana sotului!![]()
O sa le aduc la o gradi cu orar redus mai aproape de casa si gata cu waldorful ca e prea departe.
Simo78 spune:
Hello!
S-a intamplat intamplarea... Sa stiti ca pe asta ma focusez si eu...pe partea "pozitiva"...am un copil sanatos acasa, cred ca e groaznic sa pierzi prima sarcina (daca acum doare atat de mult! nici nu ma pot gandi!!), ma gandesc clar ca erau malformatii si doamne fere se puteau descoperi mai tarziu si mi-ar fi fost mult mai greu, sau ca il puteam chiar naste asa...DAR tot doare al naibii de mult si ma termina sentimentul ala de gol!
In alta ordine de idei...se pare ca drogata am o logoree teribila dar sunt o elevata dupa ce imi pove sotul meu ca am vorbit pe acolo, iar faptul ca nu-mi amintesc o iota e ciudat rau de tot! Concluzia, deeeep down inside sunt o doamna!
Sanatate la toti! 
mami de Matei
28 iulie 2007
Vivela spune:
neata
zombi si eu, n-am dormit mai deloc, praslea s-a toooooot foit langa mine, parca dormea pe maracini. nu stiu frate ce-a avut, cred ca nu ma mai suporta, la 6 si ceva cand n-am mai suportat si am plecat de langa el, lasandu-l marait, s-a linistit subit. cred ca nu ma mai suporta langa el, habar n-am. oricum, la 6,30 m-a luat in primire david, initial cu figuri si el, dar am avut noroc ca s-a calmat repede. i-am zis sa ma scuteasca azi de scene, ca-s zombi si nu stiu cat rezist - si cred ca a prins ideea si s-a facut mielusel dragalas
.
Kariris, bun venit acasa, recuperare rapida iti doresc. zau ca nu stiu cum rezisti, esti o super mami
.
Simo
, ai facut anestezie generala? pt mine chiuretajul a fost cea mai oribila experienta din viata, m-a pustiit sufleteste, nu cred ca pot uita vreodata. si da, era prima sarcina, mult dorita. si eu habar n-aveam ca se poate intampla asa ceva, credeam ca sunt o exceptie. asta e, viata nu e lineara...
si eu caut scaun de masina pt damian, deja scoica i-a ramas cam mica, desi cica e pana la 1 an. ma rog, pt copii normali, nu pt astia de au la 8 luni 11 kile
.
m-am uitat si pe e-bay, preturile par muuuuult mai rezonabile ca la noi. si recunosc ca ma depaseste sa umblu cu e-bay. ori sunt eu batuta in cap, ori am imbatranit si sunt reticenta la a mai pricepe noul.
cand i-am luat scoica, am concluzionat ca produsele din romania sunt de o calitate indoielnica, desi poarta marci renumite. eu suspectez ca ar fi falsuri sau produse concepute special pt romania, unde merge si asa, pe un pret dublu, ca asa vor romanii
. m-am uitat recent pt un scaun britax, la noi in ro costa app. 1700 lei (400Euro), in uk e in jur de 200 de lire. acelasi model, nou.
).
Traiesc in Orasul Alandala