Strumfi de iul-aug 2007 (210)
Raspunsuri - Pagina 11
nma spune:
Buna dimineata,
am pregatit eu
din belsug.
Miki suntem bine dar nu mai apuc sa intru pe net 
. Aseara am ajuns acasa dupa ora 21
. Simo imi pare tare rau. Matei o sa te ajute sa treci mai usor peste asta
.
Kariris recuparare cat mai rapida. M-am tot gandit la tine zilele astea
.
Suspectez si eu ceva problemute la mine asa ca mi-am facut programare la medic (a trecut un an de cand tot aman
).
Timi ma bucur ca ati ajuns cu bine. O sa gasesti tu si untul preferat, sigur trebuie sa colinzi mai mult prin magazine
.
musso17 spune:
neatza
printre grile ma bag si eu..
noi avem un chicco neptun,l-am luat in vara inainte sa plecam in concediu,mareee greseala,copilul nu poate dormi in el,e mult prea drept,nu se inclina nici cum,asa ca daca adoarme invariabil ii cade capul in fata..ce nu-mi mai place e ca marginile sunt cam tari,buretele e foarte subtire...si husa e din nailon..transpira la greu....deci sunt nemultumita de el.![]()
refacere rapida kariris!!
gata ma duc la treaba,am inceput sa am cosmaruri,sper sa ma linistescdupa ziua de maine. ...multumesc pentru urari!!
Timi07 spune:
Si eu sunt cu ochii in gura, cand am mers sa ma culc aseara s-au trezit fetle si n-au mai adormit pana pe la 3.
Simo 

Vivela la ebay e impo cate feedback-uri pozitive are vanzatorul (si normal sa platesti cu pay pall) dar poate si amazon.co.uk sau amazon.de trimit in Ro, plus ca gasesti review-uri la ei.
In Irl si la Mothercare aveau ceva scaune dar nu m-am uitat niciodata ca nu ne-au trebuit.
Nico meci de cafa si da ai dreptate ar trebui sa colind mai mult prin magazine ![]()
[b]Musso[/] credeam ca produsele chiocco sunt ok. Eu nu pot sa ma plang de ce am avut de la ei pana acum.
Azi e ceata f densa, ma simt ca in Dublin si-i frig asa ca parca vad ca stam ami mult in casa 
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
musso17 spune:
timi,anterior am mai avut un chicco din cel pana la 18 kg,nu mai stiu cum se cheama...a fost super,mai putin aceeasi husa de nailon dar presupun ca toate au aceasta husa...insa aceasta chiar nu ma incanta,poate vivela are dreptate,poate in romania vin rebuturile,habar n-am.
CarlaV spune:
Kariris, bun revenit acasa!
Timi, ti-am aratat scaunele noastre ca sa vezi ce am ales noi, daca vrei fix din acelea, sunt sigura ca se transporta si in Europa. Dar sunt sigura ca si pe la voi gasesti multe minunatii.
Si Larisa mea e plina de vanatai, mai ales pe picioare, pe frunte are putine, ca acolo vad cand se produce evenimentul si ii dau repede cu arnigel.
Vivela, ai mare dreptate cu scaunele. Eu am scoica si carut Graco aduse din SUA. Cam la un an dupa aceea am fost la un targ si am vazut Graco pentru romani, este o diferenta imensa, abia l-am recunoscut. Parerea mea este ca se fac special pentru Europa de Est.
Daca vrei sa iei ceva de pe ebay, te ajut cu placere. Avem si Paypal si experienta
. Cel mai recent mi-a luat sotul willies si nipples de ciocolata de acolo, dar am tot luat multe chestii, si maruntisuri si mai importante, a fost in regula mereu.
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Kariris bine ai revenit! Ai grija de tine si incearca sa te pui un pic pe primul plan
!
Timi sunteti tare curajosi cu mutatul in Elvetia! Ti-am zis ca am o colega din Swissa? Cum sunt gradinitele/scolile pe acolo ca din ce imi spune ea mai toti copii stau cu mami pana pe la 6 ani?
Nico mersi de cafea! Eu de la 9-12 tot intr'o cafea o duc... ![]()
Cum se scoala strumfii vostri dimineata? Ca a mea e aprope in fiecare dimineata cu dosu'n sus cel putin primele 10-15 minute... Am incercat to felul de metode sa o trezesc cu muzica, cu pupice, cu mangaieri cu una cua alta...Acum numai ce ii aprind lumina si o las in voia ei pana binevoieste sa coopereze... Daca acum e asa ma gandesc pe al vreo 12-13 ani!!!![]()
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
CarlaV spune:
Mada, a mea se trezeste intre 9 si 10, pentru gradinita la 7:30 trebuie sa fie in picioare. De regula vine la noi in pat si ne mai calareste pana se trezeste bine. Noi trebuie sa ramanem in dormitor cu Lary pana se trezeste printesa...
nma spune:
Mada domnisoara mea e cu toane. Azi de ex s-a trezit tare greu, dupa 30 de min ne-am inteles. In general se trezeste cu pupici
. E tare lipicioasa. In fiecare noapte, dupa ora 3 vine la noi in pat, iar dimineata de iubim de numa'.
mychydutza spune:
neatza.
simo, 

. sper sa-ti revii repede! din cate imi amintesc parca si Dana a avut cu ocazia unei anestezii niste.....rataciri "ero-ice"!!!!![]()
![]()
georgiana, bafta maxima maine! ti-am admirat pozele pe FB.
nico, ma bucur ca sunteti ok. cu plita ai rezolvat?![]()
![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"