sunt panicata!!!

sunt panicata!!! | Autor: krisa81

Link direct la acest mesaj

Buna mamici
Sunt noua pe acest forum dar sper sa ma puteti ajuta.Sunt insarcinata in aprox 4 sapt si 3 zile sau cel putin asa a reiesit in urma analizei la sange,doar ca la eco nu s-a vazut nik ,mi-a spus dr sa merg maine cand ar trebuie B-HCG sa fie dublu(sambata era 885).Problema e ca pana maine nu mai am rabdare,ma panichez din orice,pana aeara ma dureau sanii ingrozitor,era tari si grei aseara in schimb nu i-am mai simtit la fel de grei si tari,parca s-au muiat,inca simt durere dar doar la atingere(pana ieri simteam si cand mergeam).Am avut si dureri de burta cam puternice acum nici pe alea nu le mai am....ma panichez din orice ....ce sa fac ca sa ma linistesc,ce parere aveti voi?Im#305; doresc f mult acest copil si imi doresc ca totul sa fie bine
Va pupic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

in general la eco sarcina se vede dupa ce treci de bcg 1000 asa ca nu cred ca e cazul sa te panichezi daca nu ai sangerari etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krisa81 spune:

ms irinabobe,nu am sangerari,doar ca pana nu imi zice dr ca bebe e acolo unde trebuie si ca totul e ok simt ca inebunesc,imi fac numai ganduri negre,.....
dupa un an de cand tot astept sa raman insarcinata iti dai seama .....
te pup si fericire alaturi de bebita al tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

calmeaza-te ca asa nu faci nimic.oricum pana la sase saptamani nu se vede la eco asa ca mai ai de asteptat.Bhcg nu e foarte relevant,da fa-ti teste de sarcina odata la doua zile.
De ce zic ca nu e relevant?Eu la 4-5 saptamani aveam 485,de aia.

Mergi la inceput

fetelor m-am mai linistit putin nu stiu cum dar parca ma simt altfel in seara asta...maine merg la Dr,da Doamne sa fie totul bine...va multumesc si voua de asemeni
va pup si abia astept sa semnez si eu mesajele ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Sarcina se vede la ecograf dupa 5 - 6 saptamani (abia la 6 saptamani apar primele batai ale cordului fetal). Sarcina este sigur deoarece Bhcg -ul este mare, de obicei la o femeie care nu este insarcinata nu trebuie sa depaseasca valoarea 4, daca este 800 si ceva este 100 % sarcina (asta daca nu urmezi tratamente hormonale ce pot schimba valorile Bhcg-ului). Faptul ca nu ai dureri de sani incontinuu nu este relevant, asa ca stai linistita.

Mergi la inceput

nu iau nici un fel de tratamente Anda ,doar ca avand in vedere ca sambata sarcina nu se vedea m-am speriat sa nu fie extrauterina,eu sunt f optimista din fire dar de data asta nu ma recunosc,fac din tantar armasar la orice......in curand ma voi linisti zic eu....e doar faptul ca sunt la prima sarcina de aia ma panichez asa.
pupic

Cristina

Mergi la inceput