Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Hello again!

Fetelor, am si eu o mare problema, de vreo 5 zile, Evelina plange extrem de tare cand facem baita...efectiv cand o pun in cadita incepe sa planga ft tare, se simte ca o doare ceva...plange juma de ora fara oprire, greu o domolesc...Am incercat intai sa o spal pe capusor, alta data am inceput cu zona genitala, tind sa cred ca acolo ar fi ceva probleme. Eritemul e aproape vindecat, a mai ramas zona putin rosie, dar nu mai sunt rani! Maine am intalnire cu pediatra...Ma oftic, ca ei ii placea ft mult la baita, inainte se linistea...
Dar va intreb si pe voi: ati intalnit problema asta? Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand o aud plangand asa tare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olguta, excelent! Si eu visez sa ies asa la plimbare. As merge linistita si as da o gramada de telefoane, am niste restante...
La noi o plimbare cu Sara si Maria decurge in felul urmator: Maria tasneste in fuga si se opreste brusc si calculat sa ne astepte, apoi iar fuge si se opreste, sare in toate baltile cu mare satisfactie, alearga si cade pe burta in cele mai urate noroaie (de cel putin 2 ori pe tura)! Pentru ca nu reuseste sa curate deloc mizeria, iar eu am renuntat demult, incepe sa planga. Se inveseleste doar cand ii spun ca daca tot aratam asa putem sa ne facem de cap. Toata lumea se minuneaza de "baietel". Nu mai sunt destul de relexata sa ma distrez, acum ma resemnez si astept sa treaca vremea asta si sa fie totul uscat! Acum le imbrac sa mai colindam cat rezistam.
Ral-eli, n-as putea sa spun. Sunt preferintele Mariei, eu as alege oricand unul cu ciocolata.
A, mi-am adus aminte, Tinker-bell, vrei sa ajungi la 39?

Mie inca nu-mi cade parul, dar la Maria a fost jale, a trecut cu vitamine la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Salutare si de la noi!

Olgutzica, Sunset, sa va traiasca bebelusii proaspat crestinati! Eu am mari emotii cu botezul, la Eva am plans in biserica de la cap la coada, cot la cot cu ea. Sper sa fie Clara mai linistita, cred ca pentru ceilalti probabil pare penibil sa ma vada varsand lacrmi amare la un eveniment atat de fericit...
Sashenka, multumesc! Tot respectul pentru cum reusesti sa le impaci pe toate si pe toti ai tai si sa te mai gandesti si la altii!
Ral_eli, eu sunt cu 49 de kg . Dar sa nu va inchipuiti ca sunt vreo silfida, n-am decat 1.55 si arat ca o minge. Greutatea mea normala e de 40 kg si nici atunci nu arat anorexica. Nu m-am "chinuit" niciodata sa slabesc, in familia mea asa sunt toti asa. Acum ma bate gandul la nutritionista, dar nu prea ma vad in stare sa respect vreun regim. Toata admiratia mea pentru cele care isi propun si reusesc sa se mobilizeze! Mie imi ramane speranta ca ulciorul merge de mai multe ori la apa si o sa slabesc ca dupa prima sarcina "instant", cand implineste clara 6 luni.
Legat de caderea parului, mie in timpul niciunei sarcini nu mi-a cazut vreun fir. Dupa vreo 2 luni de la nasterea Evei, insa am patit-o ca si voi, parca trebuia sa pierd tot parul "pastrat" timp de 9 luni. Nu am facut nimic atunci, procesul s-a oprit de la sine. Ma astept ca si acum sa patesc la fel, motiv pentru care azi ... ma tund.
Poate sa ma instruiasca si pe mine cineva cum vad pozele bebelusilor? Si eventual sa-mi trimita parola, asta in cazul in care nu e prea devreme sa o solici? Stiu discutiile referitoare la accesul la pozele ursuletilor, inteleg temerile si nu vreau sa supar pe nimeni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Salutare si de la noi!
Olgutzica, Sunset, sa va traiasca bebelusii proaspat crestinati! Eu am mari emotii cu botezul, la Eva am plans in biserica de la cap la coada, cot la cot cu ea. Sper sa fie Clara mai linistita, cred ca pentru ceilalti probabil pare penibil sa ma vada varsand lacrmi amare la un eveniment atat de fericit...
Sashenka, multumesc! Tot respectul pentru cum reusesti sa le impaci pe toate si pe toti ai tai si sa te mai gandesti si la altii!
Ral_eli, eu sunt cu 49 de kg . Dar sa nu va inchipuiti ca sunt vreo silfida, n-am decat 1.55 si arat ca o minge. Greutatea mea normala e de 40 kg si nici atunci nu arat anorexica. Nu m-am "chinuit" niciodata sa slabesc, in familia mea asa sunt toti asa. Acum ma bate gandul la nutritionista, dar nu prea ma vad in stare sa respect vreun regim. Toata admiratia mea pentru cele care isi propun si reusesc sa se mobilizeze! Mie imi ramane speranta ca ulciorul merge de mai multe ori la apa si o sa slabesc ca dupa prima sarcina "instant", cand implineste clara 6 luni.
Legat de caderea parului, mie in timpul niciunei sarcini nu mi-a cazut vreun fir. Dupa vreo 2 luni de la nasterea Evei, insa am patit-o ca si voi, parca trebuia sa pierd tot parul "pastrat" timp de 9 luni. Nu am facut nimic atunci, procesul s-a oprit de la sine. Ma astept ca si acum sa patesc la fel, motiv pentru care azi ... ma tund.
Poate sa ma instruiasca si pe mine cineva cum vad pozele bebelusilor? Si eventual sa-mi trimita parola, asta in cazul in care nu e prea devreme sa o solici? Stiu discutiile referitoare la accesul la pozele ursuletilor, inteleg temerile si nu vreau sa supar pe nimeni.
Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Ai PM de la mine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

salut fete noi suntem inca in refacere dupa botez micuta mea face fitze ca de obicei dar ne dam noi pe brazda
Heidy eu sunt nascuta in 1984 nu in `77 m-ai facut mai batrana
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

FELICITARI pt crestinarea micutei Alexia! Asteptam poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

fetelo m-ar interesa un marsupiu...se merita sa cumpar?
poate stiti voi pe cineva ca nu imi trebuie neaparat nou,daca e in stare buna..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Sun, pentru ulcior, picura-ti cateva picaturi de lapte de la tine in ochi...poate ca suna a babism, dar stiu cazuri concrete cand numai cu asta a trecut

cu caderea parului, jaleee; la Miruna mi-a cazut si mie enorm de mult, de ma gandeam ca chelesc....acum nu-mi cade deloc...inca...
acu 5 ani am folosit un tratament cu sampon si fiole pentru caderea parului, scria pe ele in italiana desi firma se numea Hairlight; mai am si acum vreo 2 fiole, le luasem de la un salon de cosmetica; habar nu am daca se gasesc in comert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Citat:

fetelor mi-a iesit ulcior la ochi cum se trateaza asta ca nu am avut niciodata

Sotul meu a mai avut probleme si s-a dat cu zovirax si ii trece. Dar o sa tot revina de cateva ori in viata, cel putin la mine asa a fost in copilarie dar de vreo 5 ani nu am mai avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele!

sashenka_h e super aparatu, nici nu pot da la vibratiew mai mare ca ma doare; timp sa am sa ma frec cu el. A, cand sunt obo rau ma dau la ceafa si pe umeri cu el..asa bine ee! Si sa vezi la talpa cat de bine te face.

Olgu bine ai revenit, sa iti traiasca crestinul! Ah ce frumos povestesti--pe banca cu o carte..Cata invidieee!

Doura & Symo daa si mie imi cade de mor! De cate ori ma pepten ramane pe perie o gramada..Ma dau cu chelstop si cu sampon moale tot de la hofigal..Sa vedem ce o iesi. Doamne de s-ar opri!

sunset_zuzi pt urcior pune comprese calde cu ceai de galbenele.

Am fost sa depun dosaru pt CIC. Am rezolvat, am avut toate la mine, a zis ca e ok. Cica dureaza 2luni jumate. A, si am fost si pe Ion Campineanu la alocatii, acolo evident ca luara in calcul duar un bebe. Imi vine retroactiv din 20mar. Deci am rezolvat doi epuri. Bine, pana nu vad cascavalu nu cred..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:

salut fete noi suntem inca in refacere dupa botez micuta mea face fitze ca de obicei dar ne dam noi pe brazda

Heidy eu sunt nascuta in 1984 nu in `77 m-ai facut mai batrana

Am remediat, ma scuzati va rog ! Am facut copy/paste dupa Moshulik. Acum esti mai tanara decat mine .. sunt un pic invidioasa. .

Si imi cer scuze.. eu am scris si cu user-ul comun.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput