Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Gataa, mi-am facut programare la nutritionista vinerea viitoare!
Ma simt deja mai slaba

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Felicitari.. Eu cu dieta.. nu am nici o sansa. Am incercat sa exclud pentru o zi ciocolata si m-am trezit cautand prin dulapuri dupa ceva dulce. Se pare ca nu pot renunta si basta. In schimb, am fost sambata la Pilates si m-am simtit asa de bine dupa.. dar greu.. tare greu. Parca ma miscam mai "cu talent" cand eram insarcinata decat acum.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Heidy M-ai descris pe mine! Si eu am senzatia ca in sarcina ma miscam mult mai bine fata de acum, acum simt ca-mi crapa genunchii de durere cand ma misc mai vioi. Iar cu dulciurile, ma bucur ca am colege, eu URAM dulciurile, dar dupa nastere as manca intruna ceva dulce! Nici o sansa sa slabesc cat alaptez...Poate tu o sa ai rezultate cu Pilates! Bafta sa ajungi cat mai des!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

sa stii ca si eu alaptez si m-am dus la acesta nutritionista si este super ok

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Fetelor, imi vine sa plang atunci cand aud de problemutele puilor cu iritatiile.:(( Multa sanatate tuturor!
Madalina, ma bucur pentru vestile bune. Mai faceti masaj?
Tinker-bell, te asteptam si dincolo! Vad ca experientele noastre cu fetitele sunt foarte asemanatoare, pentru ca si Sara e mult mai liistita decat Maria. O fi doar o coincidenta sau eram noi cu stacheta mai jos si astea au fost efectele? :) Eu ma duc sa o culc pe Sara pregatita sa adorm si eu.:P La Maria voiam sa am o mica viata de noapte: sa citesc, sa pictez, sa am grija de mine relaxata, sa vorbesc cu prietene care erau in aceeasi situatie si se "eliberau" tot noaptea... acum fac totul printre picaturi, dar ma simt mai impacata. :))

Felicitari micilor crestini! Tot am vrut sa scriu asta, dar nu am reusit decat acum.:)

Olguta, cum a fost botezul? Iti sta super cu noua tunsoare! Nu stiu cum erai inainte, dar asta te prinde tare bine!!

Si pentru ca functionez pe baza de flashback-uri, stiu ca cineva a zis ca i-au iesit dintisorii puiului (imi e rusine, am uitat cui ), sunt si copii care se nasc asa.

Mergi la inceput

Ieri am avut un soc, ceva ce mi se parea de neinchipuit! Iesisem la plimbare cu totii, Maria cu Bogdan erau mai in fata, intrau in toate baltile. Sau ma rog, Maria... iar eu cu Sara in carut mai in spate putin. Cand am traversat strada, rotile din fata ale carutului s-au blocat intr-un sant mic, dar adanc, desi il ridicasem cat trebuia (asa mi s-a parut), iar carutul, cat de mare era, a ajuns la verticala, iar eu era sa cad peste el si sa se intoarca la 180 de grade. Din fericire am reusit sa ma opresc, dar nu reuseam sa-mi recapat echilibrul, sa ma dau inapoi si sa-l aduc in pozitia normala, bine ca m-a vazut sotul si a venit repede sa ne ajute. Nu am patit asa ceva niciodata, am tremurat mult si de vorbit nici nu putea fi vorba vreo jumatate de ora.

Mergi la inceput

Am gasit aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146380&whichpage=6 un mesaj f interesant al lui sunshine2009. E despre puseele de crestere, colici, poate veti gasi raspunsul al unele intrebari.

Las un mic citat din mesaj, dar continuarea e si ea ff interesanta:

Bebelusul are in primii 2 ani de viata cam 10 perioade numite "perioade bruste de crestere".
- Sap 4 ½ pana la sapt 5 ½ , cu posibilitatea la sfarsitul sapt 6 a unei perioade"furtunoase"
- 7 1/2-9 1/2, perioada de apogeu sapt 8, perioada furtunoasa S10
- 11 ½-12 ½, perioade furtunoase: S12 si S 13
- 14 ½-19 ½ , perioade furtunoase S 17 si 21
- 22 ½ - 26 ½, perioada furtunoasa S 26
- 28 ½-30 ½ - apare mai rar
- 33 ½-37 ½, apogee 36 si 39
- 41 ½-46 ½, apogee 44, 49
- 50 ½- 54 ½, apogee 53, 58
- 59 ½-64 ½, apogee 61 ½, 66,
- 70 ½ -75 ½, apogee 72 ½,79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Alina, imi pare rau de peripetia cu caruciorul. Bine ca ati ramas doar cu sperietura.
In ceea ce priveste clubul scutecelor, e tardiv, va "cunoasteti" de 4 ani. Intotdeauna mi-a parut rau ca am lipsit de-acolo, motiv pentru care m-am hotarat sa recuperez aici....
Cu stacheta ai mare dreptate, cateodata, mi se pare "dubios" calmul celei mici. In prima luna de viata si eu adormeam odata cu Clara, acum am revenit la meteahna de rezolva diverse chestii pana tarziu in noapte.
Oana, , multumesc pentru raspunsul cu somnul... Clara doarme cam 20 de ore din 24, in loc sa ma bucur ca e linistita si creste frumos, stau sa ma intreb daca nu cumva e cam mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

pai amalia.de aia nu-ti doarme bb-elina bine si nu vrea in pat:saraca sufera de la nenorocita de iritatie...se consoleaza la tine in brat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Doura pai de cand au aparut primele fisuri dorm cu ea, inainte o lasam in patut si cu greu, dar adormea acolo, si ziua si noaptea. Dupa asta mi-a fost asa de mila de ea ca am luat-o in pat.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna si de la noi! Ne-am intors de la o plimbare in wrap, doar de o ora, ca i se facuse foame si a inceput sa planga. Dar o ora tare frumoasa, ca tentativa de primavara de afara.

Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu privire la cadourile pentru nasi. O sa dam o raita prin magazine de electrocasnice, sa vedem daca s-ar potrivi ceva. La nunta le-am luat steamer, dar credem ca nu l-au folosit, ca am facut noi candva, cand i-am invitat la noi, niste orez la steamer si se mirau, noi le spuneam ce util ne e, ce bine se fac toate in el, iar ei nu au spus nimic. Poate un sandwich maker merita luat in calcul, ca au un baiat de doi ani si ceva si in curand cred ca vor avea farmec niste sandvichuri calde.

Voi luati / ati luat cruciulite pentru botez? Noi ne gandeam sa nu luam, ca nu face nimeni nimic cu ele dupa botez. Dar o prietena, ce e drept, preoteasa, mi-a spus ca nu e bine, ca e simbolul crestinatatii si mai bine renunt la altceva. Ideea nu era ca renunt ca trebuie sa renunt la ceva, ci ca renunt ca nu folosesc nimanui. Macar de-as gasi mai finutze... am gasit la o biserica unele argintii, cu patina timpului pe ele, dar aveau doar 4 bucati... Mai caut! Sau, daca nu, cica sa impart iconite. Ar fi o idee, ca astea prind bine oricui in casa, nu cred ca e cineva sa le arunce... Noi ajunsesem la ideea ca nu luam, considerand ca nu tine de biserica propriu-zis, sa fie o abatere de la regula, ci doar un obicei, asa cum sunt florile de pus in piept la nunta si si acolo am zis pas. Am preferat florile naturale si am pus doar la miri, nasi, domnisoara si cavaler de onoare si nu mai stiu daca si la parinti. Voi ce ziceti? Si daca ati luat, de unde ati luat sa fie mai frumusele, nu dintr-alea clasice, de plastic, aurii sau argintii?

Sanatate multa tuturor si rabdare fetelor cu bebei mai dificili! Pe masura ce cresc, se mai schimba in bine! Ce e drept, exista si reversul... dar noi vedem doar binele, nu ne gandim ca la cele cu copii cuminti se poate schimba situatia :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Elfica, daca tot mergeti prin magazinele de electrocasnice, aruncati un ochi si pe la ramele foto digitale. Sunt de mai multe feluri si preturi. Noi am facut 2 cadou si ambii "beneficiari" au fost incantati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

cine are cont pe facebook sa imi dea si mie un "Like" la www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=201896143170867&set=o.447938510116" target="_blank">http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=201896143170867&set=o.447938510116

va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

Elfica, daca tot mergeti prin magazinele de electrocasnice, aruncati un ochi si pe la ramele foto digitale. Sunt de mai multe feluri si preturi. Noi am facut 2 cadou si ambii "beneficiari" au fost incantati.

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

Le-am luat rama dintr-asta anul trecut, cand am facut noi un an de la casatorie, iar ei doi ani, asa ca pica... Merci de sugestie!

Vasari: Foarte interesante cele trimise, timp sa ai sa cauti, ca netul ofera multe!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput