Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pai amalia.de aia nu-ti doarme bb-elina bine si nu vrea in pat:saraca sufera de la nenorocita de iritatie...se consoleaza la tine in brat

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Sa va povestim si de noi!
Evelina a avut niste zile tare urate, nu stiu de ce, dar de 3 zile plange ft tare,urla efectiv cand incepem baita, si nu se mai domoleste decat dupa vreo juma de ora, nu functioneaza nimic la inceput, titzi, leganat, plimbat. Aseara a fucntionat sa topai cu ea in brate si sa cant vesel. Am sunat pediatra si zice ca e de la burtica...

Azi am fost la control la Neurologie,la dr Sanda Magureanu, am asteptat o luna juma sa ne vina randul, control obligatoriu la copiii dismaturi si ne-a zis ca avem o fetita TARE VOINICA, ca face lucruri avansate, cand sta pe burtica dc o impingi putin merge de-a busilea, se intoarce singura de la burta pe spate, se ridica in calcaie si-si ridica funduletul, in curand spune dr ca o sa sa intoarca pe burta, urmareste lucrurile care o intereseaza cu privirea, ce sa mai, sunt tare mandra (Cra-Cra). Ne-a zis ca in mod normal,ar trebui sa revenim la control la 6 luni, dar ea nu considera ca e cazul, sa venim numai daca credem ca e nevoie!

Gata, ma retrag, am avut limbarita, dar acum ma da sotul la o parte de la calculator, trebuie sa munceasca, greu cand lucrezi cu studiouri din afara!

Va las si va doresc o noapte frumoasa!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

mada uite ce am citit ieri pe forum:"2. Doctor Sanda Magureanu - medic neurolog Spitalul Alexandru Obregia sau Clinica Sanador Victoriei - consulta cu superficialitate, daca nu ceream si alte pareri copilul meu poate acum mai avea si acum probleme de coordonare"

poate e doar un caz dar ai grija...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onybony spune:

fetelor,in ziua externarii dr ne-a spus ca are suflu la inima de gradul 1.
pediatra mea mi-a zis ca nu e motiv de ingrijorare,ca se inchide gaurica singur,dar au trecut 3 luni si e tot acolo...nu vreau sa ma ingrijorez,dar....nu pot sa nu ma gandesc sa nu pateasca ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna fetelor,

vroiam sa va intreb cat dureaza la voi baita?adica cat sta bebe in apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

la al meu puiut ii dau dintisori (sau muguri in gingii) ce sa ii fac ca sa ii mai alin durerea?

Mergi la inceput

la noi baita dureaza cam 20 min daca facem in vanita,iar daca facem in vana mare cam o jum de ora ca ne place sa ne balacim de numa numa :)
dar cand terminam baita din vana mare ne e o foame ca nici nu mai are rabdare sa il imbrac...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

offf sunt suparata rau: am comandat si eu colacel din acela pt baitza si e spart abia asteptam sa-i fac baitza cu el :(. azi am mai comandat 2 , poate macar unul sa fie bun . acum trebuie sa mai astept o sapt pana sa se balaceasca si puiul meu.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Buna dimineata, heidy, madalina, multumim pentru cafea!

Bine ati venit oana (onyboby), arwen92, tinker bell!

Corina felicitari pentru micul crestin!

Adipapazi, foarte frumos tortul! Ce fotogenice sunt minunile tale!

Sugu, ma bucur ca ai rezolvat problema. Ce dimensiune are rama pt marturii?

Elfica, cum a zis si Beatrice, daca te hotarasti sa faci Rotarixul acum e momentul primei doze (2-3 luni), iar la 4-5 luni se face rapelul (a doua doza). Eu sunt foarte multumita ca l-am facut la Iulia, nu am avut probleme cu enterocolita, spre deosebire de multi copii din parc. Acum fiecare decide ce crede ca e mai bine pentru copilul sau.

Amelia , insista cu dormitul in patut acum cat e mica, caci dupa 4-5-6 luni o sa fie mult mai greu. Pentru a le impune anumite obiceiuri bebelusilor trebuie sa fii perseverenta. Daca nu merge din prima, a doua, a zecea oara, poate merge din a 15. In orice caz, asta e doar inceputul in ceea ce prveste impunerea obiceiurilor, cheia e perseverenta. Multa multa rabdare!

Mami fericita de 2

Buna! Are 8/8cm.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui onybony

fetelor,in ziua externarii dr ne-a spus ca are suflu la inima de gradul 1.
pediatra mea mi-a zis ca nu e motiv de ingrijorare,ca se inchide gaurica singur,dar au trecut 3 luni si e tot acolo...nu vreau sa ma ingrijorez,dar....nu pot sa nu ma gandesc sa nu pateasca ceva....

ony si noi avem la Ilincuta exact acelasi lucru,tre sa ai un cardiolog pediatru care sa o aiba in urmarire. Si noi urmeaza sa mai mergem cu ea. Prima oara am fost la vreo doua saptamani. Dr de fam a zis ca a auzit ca s-a mai inchis, se simte mai bine. A aparut pt ca ea a fost prematura (35s), si greutate destul de mica 2kg.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

eu acuma am vazut ce detalii mai trebuia sa dau despre bebelul meu :)

eric- 04.11.2010- 4.5 kg - 57 cm -Apgar 9-39 s- cez.-Dr.Marius Pop-Mat.Bistrita

Mergi la inceput